Всичко от света на
модата

Всичко е въпрос на зонтике

6-04-2015, 16:26
1639
0
Искате ли да научите как в хмурый есенен ден се повиши настроението и да не се поддават на унынию? Обградете се с ярки неща, които не оставят на депресия и лошо настроение нито един шанс. Кой каза, че шапката трябва да бъде черен или син? Този аксесоар може да бъде не само защита срещу капки от дъжд, но и красиво допълнение към вашия стил.
Всичко е въпрос на зонтике

Никога повече небе над главата си, не ще сиво! Чадър " Небесен полет " разгонит всички облаци. Неговата вътрешна повърхност наподобява ясно небе с бели тучками, а минувачите разглеждане на класическата повърхността на чадър, черен на цвят, дори предполагам, че не ще бъдат за това, че имате свой собствен свят, където винаги е добро време.
Всичко е въпрос на зонтике

Искате ли да споделите с околните отлично настроение? След това изберете водоустойчив чадър " Седмото небе ". Сега си дъга настроение накара всички да забравят за моросящем дождичке.
Всичко е въпрос на зонтике

Любительницам стил "бейби долари" ще са по душата на очарователен чадър с калъф " Скъпа Теди ". Този cartoony герой отдавна спечели сърцата на милиони. А сега идва и вашият ред да повери защитата на своите дрехи и прически, този качествен и стилен мобилен аксесоар. Когато дъждът спре, сгънат чадър в един забавен случай, който не заема много място в чантата.
Всичко е въпрос на зонтике

Още повече цветове! Ако този девиз ви е близо, чадър " Макси Дъга "- отличен избор. Този стилен аксесоар съчетава толкова много цветове, които ще отговарят на абсолютно под всяка дреха! А в нейната надеждност без съмнение, защото всеки сектор чадър определен игла. Ярък, свеж, стилен!
Всичко е въпрос на зонтике

В подобен стил е многоцветен чадър-бастун с класическа извити рукоятью. Цветови сегменти в него е малко по-широко, така че чадър изглежда още по-ярка и насыщеннее. Този мобилен аксесоар, без затруднение успява да повдигне настроението!
Всичко е въпрос на зонтике

Още един вариант на лятното настроение по всяко време - чадър " Слънчоглед ". Името си той е длъжен съответния принту. Но не само този нюанс, ще привлече вниманието ви. Факт е, че формата на този аксесоар е коренно различен от обичайните форми на чадъри. Краищата му са изпълнени под формата на плавно извити линии, които със своите начертаниями се повтаря формата на листенца от слънчоглед. С този аксесоар можете не само да получите дългоочакваната защита от слънце или дъжд, но и вниманието на околните. Да бъде оригинален - винаги в движение!
Всичко е въпрос на зонтике

Обичам ви изненада не само съдържанието, но и формата? Изключително стилен, светъл и по-топъл летен чадър " Бананов екстремум " един цвят ще ви принуди да се потопите в безгрижно лято. И времето не е от значение. А кога дъжд ще престанат, сгънат чадър в творчески калъф във формата на узрели банани. Като аксесоар се вмести във всяка женска чанта. Но и на това изненадите не свършват дотук! Ако искате да изненадате по този подарък на любим човек, възползвайте се от специален подарък опаковка, която е включена в комплекта. Да бъде светла е толкова просто и да даде положителни емоции на околните е толкова просто!
Всичко е въпрос на зонтике

Не винаги външния вид на предмет или нещо, което ви позволява да разкрият предназначението на съдържанието. Автоматично чадър-бутилка именно към такъв аксесоар и се отнася. Го калъф, направен във формата на продълговата бутилки с надпис 0%, не дава възможност на другите да разкрият своята тайна. А когато го откриете, над главата си, ще се появи голям и здрав купол, боядисан в класически черен цвят и сочен оранжево. Сега не са страшни никакви капризи переменчивой времето.
Подарете си дъга настроение, което зависи само от вас! И нека всичко да бъде мрачен и унылым, както и под вашия чадър винаги има много време!
Интересен по темата
Дъждобран пончо
Дъждобран пончо
В дъждовно време всяка жена, на помощ ще дойде удобен и незаменим дъждобран пончо. С качулка или без, от клеенки или плащевки той със сигурност ще ви
Прикрит от дъжд
Прикрит от дъжд
Активни момичета, които много са на улицата, дори и в най-лошото време, не може да мине без този предмет дрехи като пелерина от дъжд. В него ще бъдат
Фотосесия в банята
Фотосесия в банята
Красива фотосесия в банята - това е една сбъдната мечта за много момичета. Но не всички се решават на подобно нещо, тъй като се снимат във вода е
Фотосесията с чадър
Фотосесията с чадър
Да направят оригинални снимки на улицата е възможно с помощта на чадър. И няма значение, какво е времето зад прозореца - вали дъжд или грее слънце.
Фотоссесия в дъжд
Фотоссесия в дъжд
Фотосесия в дъжда - това е оригинален, свеж и необичайно. Тази стрелба е идеално момичета, които искат да избягат от стереотипите и общоприетите
Какво да се носят в дъждовно време?
Какво да се носят в дъждовно време?
Сам по себе си дъжд - положително явление, защото с помощта на природата мие и се изчиства. И съвсем друго, ако ние трябва да тече по въпросите на
Сватбен чадър
Сватбен чадър
Този аксесоар не толкова отдавна спечели любовта на младоженците. Те са предназначени за защита от дъжд или жаркото слънце и допълване на цялата
Оригинални сватбени букети
Оригинални сватбени букети
Ако вашият избор пада върху скромно и елегантната сватбена рокля, си заслужава да се разнообрази с необичайни аксесоари. Най-подходящият вариант ще