• (6-04-2015, 16:26)   
  •   0   
  •  1027 
Искате ли да научите как в хмурый есенен ден се повиши настроението и да не се поддават на унынию? Обградете се с ярки неща, които не оставят на депресия и лошо настроение нито един шанс. Кой каза, че шапката трябва да бъде черен или син? Този аксесоар може да бъде не само защита срещу капки от дъжд, но и красиво допълнение към вашия стил.
Всичко е въпрос на зонтике

Никога повече небе над главата си, не ще сиво! Чадър " Небесен полет " разгонит всички облаци. Неговата вътрешна повърхност наподобява ясно небе с бели тучками, а минувачите разглеждане на класическата повърхността на чадър, черен на цвят, дори предполагам, че не ще бъдат за това, че имате свой собствен свят, където винаги е добро време.
Всичко е въпрос на зонтике

Искате ли да споделите с околните отлично настроение? След това изберете водоустойчив чадър " Седмото небе ". Сега си дъга настроение накара всички да забравят за моросящем дождичке.
Всичко е въпрос на зонтике

Любительницам стил "бейби долари" ще са по душата на очарователен чадър с калъф " Скъпа Теди ". Този cartoony герой отдавна спечели сърцата на милиони. А сега идва и вашият ред да повери защитата на своите дрехи и прически, този качествен и стилен мобилен аксесоар. Когато дъждът спре, сгънат чадър в един забавен случай, който не заема много място в чантата.
Всичко е въпрос на зонтике

Още повече цветове! Ако този девиз ви е близо, чадър " Макси Дъга "- отличен избор. Този стилен аксесоар съчетава толкова много цветове, които ще отговарят на абсолютно под всяка дреха! А в нейната надеждност без съмнение, защото всеки сектор чадър определен игла. Ярък, свеж, стилен!
Всичко е въпрос на зонтике

В подобен стил е многоцветен чадър-бастун с класическа извити рукоятью. Цветови сегменти в него е малко по-широко, така че чадър изглежда още по-ярка и насыщеннее. Този мобилен аксесоар, без затруднение успява да повдигне настроението!
Всичко е въпрос на зонтике

Още един вариант на лятното настроение по всяко време - чадър " Слънчоглед ". Името си той е длъжен съответния принту. Но не само този нюанс, ще привлече вниманието ви. Факт е, че формата на този аксесоар е коренно различен от обичайните форми на чадъри. Краищата му са изпълнени под формата на плавно извити линии, които със своите начертаниями се повтаря формата на листенца от слънчоглед. С този аксесоар можете не само да получите дългоочакваната защита от слънце или дъжд, но и вниманието на околните. Да бъде оригинален - винаги в движение!
Всичко е въпрос на зонтике

Обичам ви изненада не само съдържанието, но и формата? Изключително стилен, светъл и по-топъл летен чадър " Бананов екстремум " един цвят ще ви принуди да се потопите в безгрижно лято. И времето не е от значение. А кога дъжд ще престанат, сгънат чадър в творчески калъф във формата на узрели банани. Като аксесоар се вмести във всяка женска чанта. Но и на това изненадите не свършват дотук! Ако искате да изненадате по този подарък на любим човек, възползвайте се от специален подарък опаковка, която е включена в комплекта. Да бъде светла е толкова просто и да даде положителни емоции на околните е толкова просто!
Всичко е въпрос на зонтике

Не винаги външния вид на предмет или нещо, което ви позволява да разкрият предназначението на съдържанието. Автоматично чадър-бутилка именно към такъв аксесоар и се отнася. Го калъф, направен във формата на продълговата бутилки с надпис 0%, не дава възможност на другите да разкрият своята тайна. А когато го откриете, над главата си, ще се появи голям и здрав купол, боядисан в класически черен цвят и сочен оранжево. Сега не са страшни никакви капризи переменчивой времето.
Подарете си дъга настроение, което зависи само от вас! И нека всичко да бъде мрачен и унылым, както и под вашия чадър винаги има много време!
Заедно с"Всичко е въпрос на зонтике" също четат: