• (6-04-2015, 16:27)   
  •   0   
  •  1549 
Маркови колани

Почти всички маркови неща могат да бъдат разпознати чрез характерен дизайн на производителя, използването на скъпи качествени материали и оригиналност. Дамски маркови колани обикновено се извършва с помощта на естествена кожа, текстил и изкуствени материали, така че не винаги това придобиване ще струва много големи пари.

Маркови модни дамски коланиУсловно могат да се разделят всички модели на два основни типа : за специални случаи или за всеки ден. Обикновено, маркови колани за вечерта тоалетна или тържества са изработени от кожа в съчетание с изискана тапицерия от страз, камъни и други елементи.

Що се отнася до ежедневните маркови колани, тук се предлагат в модели за бизнес дама и по-неформална за младите хора. Първите обикновено са изпълнени в лаконичном дизайн, обков с логото на производителя, както и цветовата гама на традиционната (нюанси на кафяво, бежово или черно, по-рядко се срещат бели).

Стилни дамски колани от световните производителиДамски маркови колани винаги имат отличителен дизайн, понякога модни къщи произвеждат този аксесоар двойки в мъжки и женски варианти. Например, двустранни дамски колани Нermes доста площ на жилищни и лаконичен и украсени с масивна катарама с известната буквата Н. Всички дамски колани от Нermes изпълнени с особено внимание към детайлите: ред е изградена конец от тон в тон с кожата, и на всяка от страните тя е различна.

Ако вземете дамски колани Гучи, тук производителят залага на оригиналност на ключалката. Модната къща предлага доста широка гама от естествена кожа, текстил и други материали. Самия обтегач може да бъде украсена с пайети, има формата на сърце или традиционен дизайн с логото на GG.

Дамски колани Сalvin Кlein винаги на модната вълна. Например, актуална и днес остава идеята за двоен колан: на върха на широк основата е положена тънка верига от контрастен материал. Също така модната марка предлага стилни модели с комбинация от няколко нюанса на кожата, различни текстури.

А ето дамски колани Армани в по-голямата си част - отлично решение за бизнес стил. Обикновено модната марка предлага лаконичен модели от кожа с традиционен дизайн и безупречно качество.
Маркови колани

Маркови колани

Маркови колани

Маркови колани

Маркови колани

Маркови колани

Маркови колани

Маркови колани

Маркови колани
Заедно с"Маркови колани" също четат: