• (6-04-2015, 16:27)   
 •   0   
 •  564 
Яка яка

Една яка - яка от няколко слоя воланов. След строг елемент от облеклото, днес той е напълно умишлено се използва и краси не само блузи , но и други женски тоалети.

Елегантен здравейте от миналата

Първоначално яка яка е детайл от мъжки костюм, но всичко, което е лошо, но хубаво е, веднага става достояние на жените. Днес известни модни къщи използват яка в своите колекции рокли с него стават атрактивни и женствени. В днешно време едва ли някой ще може да се нарече такава яка мъжки.

Яка жабо от дантела е много рукодельницы правят сами, без да губите много време. Вязаное яка и не са трудни за изпълнение - най-сложен в този процес, може би, ще бъде производство модел. За да прикачите домашно яка на дреха може да е или с помощта на ленти, или красива брошью.

Рокля, jacket или палто с яка се насладите на романтична натурам, но тези неща, разбира се, трябва да се закупят и тези момичета, които следват модата и са последвани от нея тенденции.

Видове якаПри това интересно яка могат да бъдат вариации:

 • кокилье е яка под формата на выкроенного наклонена черта или в кръг волана;

 • "качулка" обикновено вшивается на врата на мястото на яката;

 • яка-лък - това е шанелевский шал, красива навързани отпред. • Всички тези разновидности на много атрактивно изглеждат на дрехи, освен това изглеждат добре и към ежедневните си тоалети, и на празници. Също яка яка може да бъде подвижна - много е удобно, седнали трябва бързо да се прероди и да си работен костюм, по-умен.

  Този елегантен аксесоар в различните му варианти ще бъде подходящо в офиса, на театър, на екскурзия, на триумфа. Жена, выбравшая дополненную по яка дрехи, ще бъде във всякаква обстановка изглежда привлекателно и нежно.
  Яка яка

  Яка яка

  Яка яка

  Яка яка

  Яка яка

  Яка яка

  Яка яка

  Яка яка

  Яка яка
  Заедно с"Яка яка" също четат: