• (6-04-2015, 16:28)   
 •   0   
 •  980 
Тиранти

Ако погледнем внимателно историята, това може да се разбере, че много елементи от гардероба са създадени за специфични цели, и вече след това изпълнява функцията на красива добавка към образа. Вземете, например, тиранти. Историята на този аксесоар има начало в епохата на Луи XIV. Тогава те са се използвали като тувал за мечове. По-късно стягане използват като поставки за панталони, като поставят ги на колана на бутони, а след появата на специални скоби аксесоар, придобити невиданную популярност. Стягане се използва като джентълмени от висшето дружество, така и на работниците в заводите.

С течение на времето, мъжете все по-често започнаха да се използват колани за панталони, така че популярността на шини началото на повали. Но постепенно жените не са оставени без внимание толкова интересен аксесоар и умело са въвели го в женския гардероб. Много историци обясняват тази реакция на модата с ерата на еманципацията, когато е преследван единствена цел - да плати за правата на момчета и момичета. Дизайнерите използват женски стягане в своите колекции, когато трябва да добавите нотка на брутальности и загадочности. В крайна сметка изображението се получава по-интересно и запомнящо се.

С какво се носят тиранти?Този аксесоар е доста специфичен, и можете да го използвате само с определени дрехи. Има някои тайни, които ще ви помогнат да вземете атрактивен комплект дрехи с подтяжками:

 • Използвайте контраста. Ако нямаш тиранти, нещо априори искате да се открояват. Не трябва да ги по цвят на блузы или сако. Напротив, по-интересно ще бъде страхотно дуо от стилни женски шини и черна риза . Това е пуснат в строг ансамбъл по сексуалност и непринуденост.

 • Използвайте стил унисекс. Обърнете внимание на широки панталони, ушити от мъжки тип и дополните техните женски кожени подтяжками. Не забравяйте и за бялата фланелка и шапка с периферия. Това ще се прероди в мъжки образ. Този вариант ще бъде подходящо за тематични партита.

 • Интересен образ в кежуал стил. Ако ежедневния начин ви изглежда скучно и безинтересно, а след това разредете аксесоари. Можете да използвате смешни тиранти за дънки с изображения на анимационни герои, ярки шарки и ивици. Вземете лаконичен дънки в стил "boyfrend" или шорти и тениска с неброским принтом.

 • В комплект с пола. Днес често могат да се срещнат поли с висока талия и с пришитыми подтяжками. По този начин се създава единен комплект, смътно напомня на строга рокля. Но ако се използва самостоятелно, закупени стягане? В този случай по-добре да изберете многопластова къса пола или пола от деним. Скоби трябва да са тънки и да не привличат твърде много внимание. • Ако изберете украшение под тиранти, тогава на помощ ще дойдат някои аксесоари. Най-популярният - това е шапка бомбе или шапка. Прическа прави изображението по-спокойна и ежедневни събития. От обувки са подходящи обувки-oxfords и сандали. Можете да използвате също и интересни чанти и гривни. От масивни колиета-добре да се откаже.

  Модни тиранти: имоти  Знаят как правилно да носят тиранти, вие лесно ще създадете интересен начин, достоен за вниманието на околните. Но освен необичайно облекло, ще получите още няколко предимства, в края на краищата, стягане на:

 • визуално съдържащите фигурата;

 • подчертават гърдите;

 • наистина подкрепят панталони;

 • добавете эпатажности.


 • Стилисти твърдят, че женски образ с подтяжками винаги ще привлече вниманието и на жените и мъжете. Носят аксесоар възможно, тъй като в надетом формата, така и на изпуснати. В последния случай изображението се окаже малко бунтарским и компрометирующим.
  Тиранти

  Тиранти

  Тиранти

  Тиранти

  Тиранти

  Тиранти

  Тиранти

  Тиранти

  Тиранти
  Заедно с"Тиранти" също четат: