• (6-04-2015, 16:28)   
  •   0   
  •  967 
Подвижна яка

Нещата трансформърс все повече навлизат в света на модата и това е отлична новина за тези, които обичат разнообразието. Подвижна яка според техните естетически функции прилича на декоративному шарфу, но за разлика от последното изглежда много по элегантнее и мода.

С какво се носят подвижни яки?Най-важното правило в комбинация с яки дрехи отнася до материята - така, яка от плътен материал се съчетава само с плътна и тежка кърпа. Също яка и нещо, което може да бъде хваната от един вид тъкан.

Нося яка от топли материали - вълна и кожа, не се препоръчва в нещата от леки материали - шифон, сатен и др. Заедно с това носят деликатен и лек яка на дебел вълнен пуловер, също не си струва.

Подвижна вязаный якаВязаный спици подвижна яка и може да бъде носен с топла рокля. Препоръчително е да се прежди ако не и по цвят, то поне за строеж на совпадала.

Пуловер с подвижна яка изглежда не по-малко интересно, отколкото на рокля. Бране на яка, не забравяйте за цветова комбинация.

Подвижна кожа якаПодвижна яка рокля от трико може да бъде от кожа - естествена или изкуствена. Рокля с това ще изглежда торжественнее.

Подвижна кожа на яката може да се украсят и пуловер благородна однотонного цвят. Също така козината добре с кърпа брокат, и затова, ако вашия костюм или рокля нуждаят от актуализация, възможно е да се направи с помощта на кожени воротничка.

Широки и високи кожени яки, използвани за декор на козината.

Подвижна яка якаАко сте съпричастни към периода от 19-ти век, а след това да помогне да се потопите в тази атмосфера ще ви помогне външен яка яка. Обикновено, яки яка създават от съраунд дантела, подредени вълни и украсени витиеватыми линии. В декора на широко се използват камъни, мъниста и кристали. Жабо, може да украсят като строга бяла или черна блуза и сбито дълга рокля.
Подвижна яка

Подвижна яка

Подвижна яка

Подвижна яка

Подвижна яка

Подвижна яка

Подвижна яка

Подвижна яка

Подвижна яка
Заедно с"Подвижна яка" също четат: