• (6-04-2015, 16:29)   
 •   0   
 •  1003 
Боа от пера, за да

Любима атрибут на много жените в началото на 17 век, боа от пера, стигна и до наши дни. Вярно тя преживява много промени и сега най-често се използва за създаване на сценичното изображение или в допълнение към экстравагантному вечернему начин.

Начин на елегантна дама - перьевое боаВ превод боа означава змия-удушвач или боа, че не може да бъде по-добре описва този оригинален аксесоар, който може равенство шал около врата или разпространил на раменете си.
Ако говорим за боа, които красят вечерни рокли след това те могат да бъдат:

 • Боа от страусиных пера. Тя изглежда много красива и екстравагантно. Особено ако е боядисана в няколко ярки цветове. Те най-често просто са покрити рамене, но ако желаете, можете да увийте около шията.

 • Боа от лебяжьего пух. Много нежен шал-боа, от лек почти невесомого пух. Най-често такъв аксесоар може да се намира върху раменете на булката. В края на краищата, боа "лебяжий пух" са просто идеални за свадебному заедно.

 • Боа от кожа. Сега такъв вариант се среща много по-често и не само по време на партита и светски събития. Много често такива боа използват и за декорация на горната дреха. • Какъв цвят да изберем?

  Ако не развиване на различни эпатировать на хората, тогава най-добрата покупка ще се превърне в черна боа от пера. Той е подходящ за почти под всяко облекло и няма да изглежда предизвикателно. За млади и романтични момичета, може да вземете розова боа, което ярко ще си обладательницу от тълпата. Зелено, червено или синьо боа от пера на щраус ще бъде от значение в театъра или парти, карнавал, затова внимателно изберете толкова ярки цветове и нюанси. А ето боа "бял пух" освежи имиджа си и ще добави малко по-ретро стил.

  Към днешна дата цветно страусиное боа набира все по-голяма популярност на тематични партита, освен това ги предпочитат и момичета, които искат да привлекат вниманието към себе си.

  Как да се грижим за боа?

  Ако имате боа от пух, то трябва да се помни, че при пране или почистване не използвайте почистващи препарати. Изсушена му трябва да е далеч от отоплителни уреди, за предпочитане на проветриво място. Да се съхранява си стои в специално джоба и в свободно разложенном състояние, за да не е твърде мялось.

  За кожа боа се грижат така, както и за всички други меховыми изделия. След намокания боа трябва да се сушат при стайна температура и гребен не гъст гребен. Да се съхранява в джоба.

  Боа от пера, за да може да бъде с различна дължина и, за предпочитане, но то се съхранява в отделен джоба, за да перышки не сминались. Използването на почистващи също не се препоръчва.
  Боа от пера, за да

  Боа от пера, за да

  Боа от пера, за да

  Боа от пера, за да

  Боа от пера, за да

  Боа от пера, за да

  Боа от пера, за да

  Боа от пера, за да

  Боа от пера, за да
  Заедно с"Боа от пера, за да" също четат: