• (6-04-2015, 18:58)   
 •   0   
 •  1257 
Червен колан

Почти всяко момиче знае начини, с помощта на които можете да акцентират си фигура. Един от тези трикове е станал колан, който може да акцентират на талията, малко се махне корема и се разделят на дъното и отгоре на облекло, което е много важно при съчетаване на изделия с различна текстура. Но ако искате не просто да "прехвърлят" нещо, но и да се добави в образа на малко игриво соблазнительности, можете да използвате червено женски колан.

Червено цвят винаги е бил символ на страст, а колан в червено изпълнение може да се превърне в същата липсващата "подправка" в пресном начин. Той едва доловимо загатват, че дълбоко у вас се крие един малък малък дявол, който така и да се моли навън. Определено, за да се сложи червен пояс, на една жена трябва да има силен характер и склонност към эпатажу.

Модни колани

Днес на много марки представиха своите колекции маркови колани. Така, на френската марка Hermes представи на публиката изискан червен колан, украсен с катарама във формата на главна буква "Н", която означава името на марката. В продуктовата гама са представени от червени кожени ремъка, както и колан от велур.

Модна къща Louis Vuitton е благословен корпоративна червен кожен колан с логото на "ПС", а при завършване на използвал фактурные елементи. Търговска марка "Гучи" също така има колекция от колани, украсени с логото на лични. От вътрешната страна На колани могат да се намерят маркови символиката на Гучи .

С какво се носят червен кожен колан?В зависимост от модела на колана може да се комбинира с различни нарядами:

 • Червен тънък колан. Той е създаден за носене на кръста. Можете да го комбинирате със строги рокли, сарафанами и ризи под колана си. В премяна не е непременно трябва да са червени на цвят. Той може да бъде однотонным или двухцветным.

 • Широк колан в червено. Може да се носи широк колан и в областта на талията и на бедрата. На кръста си, по-често носят колан от мека перфорирана кожа или велур, а с панталони трябва да комбинирате повече от груб колан с катарама. Допълни начин може да се червена чанта, брошкой или шал.

 • Тройна зона. Този аксесоар окутает на талията ви няколко пъти и ще изглежда по-различно, отколкото обичайно каишка. Освен червено в колана могат да се комбинират с други цветове.


 • Червен колан

  Червен колан

  Червен колан

  Червен колан

  Червен колан

  Червен колан

  Червен колан

  Червен колан

  Червен колан
  Заедно с"Червен колан" също четат: