• (6-04-2015, 18:59)   
  •   0   
  •  1458 
Дълги ръкавици под шуба

Днес козината е практически на всички, но не всички знаят как да ги хубаво, за да представи. Например, много по-голяма роля в начина играят аксесоари, които променят облекло, което го прави по-интересен и завършено.

Ръкавици под палтото си - нуждата и естетикаАко нямаш кожа, след това се опитайте да на всичко във вашия маската е идеално - не остана ръкави на пуловери, не топорщились джобове от това, което е скрито в тях замръзналата си ръка. Това може да помогне на дългите зимни ръкавици под палтото си. Първо, няма проблем, че да се носят под горната си дреха, за да не изглежда "зеле", и, второ, пръстите на краката ще изглеждат елегантно и съблазнително, на трето място - ръцете ще согреты.

Дълги ръкавици ще изглеждат перфектно с кожата с по-къси, расклешенным ръкав, с меховыми жилетками. Но и стандартен приятелка само ще се възползват от този аксесоар.

Хит на сезона

Дизайнерите предлагат дълги ръкавици от най-различни материали и в много богата цветова гама. Особено се препоръчва да закупите чифт эпатажных аксесоари, които са най-актуални. Това могат да бъдат дамски дълги кожени ръкавици под шуба - обсъждане и приемане на проекта акцент събуди не само въображението, но и ще привлече вниманието на противоположния пол. За жените, които предпочитат ярки образи, дизайнери предлагат ръкавици, украсени с пера, кристали, кожа, шнур. Но си заслужава да се помни, че декор трябва да върви добре с кожа на козината.

Винаги на мода класика, така че, ако сте скромна натура, тогава можем да изберем доброто велур дълги ръкавици или изделия от трикотаж. Не изглежда им е скучно ще помогне на модерен принт или вложки от друг материал.

Младите момичета ще харесат митенки. Те също могат да бъдат изработени от топли материали, свързани от вълна или акрилни конци.
Дълги ръкавици под шуба

Дълги ръкавици под шуба

Дълги ръкавици под шуба

Дълги ръкавици под шуба

Дълги ръкавици под шуба

Дълги ръкавици под шуба

Дълги ръкавици под шуба

Дълги ръкавици под шуба

Дълги ръкавици под шуба
Заедно с"Дълги ръкавици под шуба" също четат: