• (6-04-2015, 19:00)   
 •   0   
 •  779 
Гипюровые ръкавици

Дантела отново се върнаха, и дизайнери предлагат модницам украсяват своите писалки гипюровыми ръкавици. Ги носи може да е с различни видове дрехи, допълни дневни и вечерни снимки и да създадете нещо специално от обикновените неща.

Гипюровые ръкавици - фасоны и цветовеДнес модни дизайнери предлагат няколко основни възможности на този стилен аксесоар:

 • дълги гипюровые ръкавици до около лакътя;

 • модели със средна дължина и е съвсем къса гипюровые ръкавици, само малко прикрывающие китката;

 • фасоны тип митенок и гипюровые ръкавици без пръсти с петелькой. • Всеки от тях има свой уникален дизайн. Що се отнася до цветовото решение, тогава е важно да се разгледа официальность дейности и дрехи, с които ще се носят ръкавици. Традиционните черно, бяло и червено, не губят своите позиции.

  Сред новостите, които ще са в тенденция, аксесоари телесен цвят, ярки сини цветове, както и модели с цветови преходи.

  С какво и как да носят гипюровые дамски ръкавици ?  На първо място това е аксесоар за важните специални случаи. Традиционно ги носят на булката, за да придадат на своя образ загадочности и женственост. Като правило, това е гипюровые ръкавици без пръсти, често над лакътя.

  Дълги гипюровые ръкавици чудесно украсяват вечерна рокля в пода с деколте или отворени рамене. На тях често се допълват костюми в ретро стил, актуален ретро стил също може да попълни такива ръкавици.

  Гипюровые черни ръкавици в комбинация с черна чанта и обувки - печеливш вариант. Но ако нямаш напълно черно облекло, по-добре да се допълнят с по-светъл аксесоар, в противен случай изображението ще изглежда траурным. Колкото повече дрешки отваря ръцете и раменете, толкова по-висока трябва да бъде ръкавица.

  Фасоны без пръсти по вид митенок изглеждайте страхотно с палто и плащами, те трябва малко присобираться и не обтягивать ръка напълно. На върха на ръкавици може да се постави върху елегантна гривна или тънки женски часики.
  Гипюровые ръкавици

  Гипюровые ръкавици

  Гипюровые ръкавици

  Гипюровые ръкавици

  Гипюровые ръкавици

  Гипюровые ръкавици

  Гипюровые ръкавици

  Гипюровые ръкавици

  Гипюровые ръкавици
  Заедно с"Гипюровые ръкавици" също четат: