• (6-04-2015, 19:07)   
 •   0   
 •  819 
Мрежести ръкавици

Още преди няколко десетилетия мрежести ръкавици са атрибут на вечерта тоалетна. В днешно време дизайнери все по-често "вписывают" ги и в дневни, всекидневни образи.

Елегантността винаги е на мода

На момичетата и жените все по-често могат да се срещнат мрежести ръкавици, плетени калъф за спици или на една кука в комбинация с трикотажными, замшевыми или кожени вложки. Такъв аксесоар изпълнява двойна функция: те не само красят, но и защита на дръжки от вятър, студ.

Фасоны тези ръкавици могат да бъдат доста разнообразни:

 • За празник момичета избират дълги мрежести ръкавици. Особено добре те изглеждат със сватба или дълга вечерна рокля.

 • Мрежести ръкавици без пръсти и, най-вече, избор на младоженците, но те могат да се носят и с обикновен лесно рокля.

 • Черни мрежести ръкавици до лакътя е напълно подходящ за театър и дори за романтична среща или обикновена разходка. Те еднакво добре ще изглежда с роклята-футляром, и с класически есенното палто, плащом, пончо.

 • Летни дамски мрежести ръкавици - извинение за това, за да се разхожда по крайбрежната алея, вечеря в добър ресторант. • Също така е популярен този аксесоар от автоледи, amatures, ретро, карнавали и еротични перформансов.

  Ажурни вязанные ръкавици как да изберете?  Цвят на този елемент от облеклото трябва да се съчетае с основен дрехи почивка или се слее с множество аксесоари. По време на монтаж трябва да се обърне внимание на това, за да ръкавици напълно обтягивали ръката, не сборили. По-добре, ако те ще пошиты от стрейчевого материал. Също така трябва да гледате на вътрешни шевове - да те стегнат, толкова по-добре ще седят ръкавици и толкова по-дълго те продължават. На върха на ръкавици любительницы бижута могат да се носят елегантни часовници или браслетик, въпреки че може да се избере и ръкавици вече украсени с кристали.
  Мрежести ръкавици

  Мрежести ръкавици

  Мрежести ръкавици

  Мрежести ръкавици

  Мрежести ръкавици

  Мрежести ръкавици

  Мрежести ръкавици

  Мрежести ръкавици

  Мрежести ръкавици
  Заедно с"Мрежести ръкавици" също четат: