• (6-04-2015, 19:08)   
 •   0   
 •  396 
Ръкавици Элеганза

За жените, които търсят елегантност и достъпен лукс в един продукт, точно дамски ръкавици Еleganzza ще стане истинска благодат. Този аксесоар е напълно точно ще заеме достойно място в гардероба си, защото марката не веднъж доказваше пълното съответствие на най-трудно изискване за качество.

Кожени ръкавици Еleganzza - малко историята на маркатаЗа първи път за марката чухме през 1991 година. Нейният основател е на италианец Бенвенуто Арно. От самото начало продуктите на фирма различно запомнящи се модели и най-различни изделия. Освен ръкавици, Элеганца се занимава с производство на чанти и портфейли. Именно ръкавици и чанти са станали визитна картичка на марката.

Дамски кожени ръкавици Еleganzza оттогава са популярни в много страни и за тях да знаят всички. Но произходът на името на марката е станало направена публично достояние едва наскоро в 2007 година. Това име нито нищо, като един от багри на цветни стъкла. Факт е, че дядото на основателя на компанията в свободното си време се занимава с реставрацией Благородническо на базиликата, и този нюанс се превърна в истинско постижение и резултат от дълга работа. Отговор на търсенето на правилната смесване на стъкло е намерен в архивите на Бенвенуто Челини, в чест на която и е обявен внук.

Ръкавици марка Еleganzza - те са на стойност вашето вниманиеКаква е тайната на тази популярност на марката и това, което той предлага модерен модницам? С първите колекции на дизайнерите показаха своя уникален стил на изработка, голямо разнообразие на модели и материали.

Сред ръкавици Еleganzza изделия има най-различни нюанси от класическите черно и бежово до ярко лилаво или жълто. Всяка година марката въвежда новости, които стават бестселъри и жени избират именно тях.

Сред най-популярните модели на женски кожени ръкавици Еleganzza могат да се разграничат следните:

 • кожени ръкавици Элеганза в класическия вариант в черен или телесен цвят (белезници може да бъде издаден под формата на кожени ресни, плетеного каишка или декоративен елемент тип banta);

 • велурени ръкавици, Еleganzza за неактивния сезон (дължина на такива изделия от по-ниска точка на палеца на около 8 см., има и по-дълги фасоны до около лакътя пъти, като лигавицата може да бъде от естествена коприна или вълна);

 • дълги ръкавици Еleganzza с инкрустации от велур изглеждат особено женствени (лигавицата на такива продукти, като правило, от кашмир или вълна);

 • кожени дамски ръкавици Элеганза могат да имат декоративна линия и малка карето от венеца на вътрешната част (за по-младите дами той е най-подходящ вариант, тъй като този модел на дълги женски ръкавици Еleganzza често изпълняват по-ярки наситени тонове). • Всички модели ръкавици Элеганза се произвежда от кожата при различните видове. Използват разнообразни теснения, имитация на живописта, обемни изображения, пробиване на дупки и др. Има зимни дълги ръкавици Элеганза, по-къси, за неактивния сезон и по-кратък за да проверите за свободни тоалетна и специални случаи.

  Ръкавици Еleganzza - се научаваме да разпознаваме оригинала  Както и всяка друга продукти на известни марки, дамски ръкавици Элеганза могат да изградят. Макар тази марка се отнася към средната ценова категория, но и тук може да се срещнат нестандартни фалшиви стоки.

  На първо място обръщат внимание на малките неща. Както и чанти, всички ципове, замочки или всяко друго оборудване е задължително да има логото на ZZ. Върху лигавицата На ръкавици Элеганза задължително трябва да е името на марката. И, разбира се, да придобият ръкавици Элеганза на пазара или в преход е толкова смешно, като се търси там истински френски парфюм.
  Ръкавици Элеганза

  Ръкавици Элеганза

  Ръкавици Элеганза

  Ръкавици Элеганза

  Ръкавици Элеганза

  Ръкавици Элеганза

  Ръкавици Элеганза

  Ръкавици Элеганза

  Ръкавици Элеганза