Всичко от света на
модата

Съединител за ръце

6-04-2015, 19:12
925
0
href="/sites/default/files/dalia/mufta_dlya_ruk_0.jpg">
Съединител за ръце

Днес кожа ръчен греются тези, които искат да се открояват от тълпата и да създаде около себе си ореол от някаква мистериозна дама, която се губи между времена: на двора на 21-ви век, а съединителя е изключително средновековен аксесоар, който впечатлява с невероятната популярност сред богатите европеек през 1500 година. До 19 век съединител е бил забравен модницами и да се срещне с нея може да е само в театрални постановки, действие който се случи в ония далечни исторически времена.

Но тъй като дизайнерите явно много харесват израза: "всичко е ново - това е отдавна забравено старо", то рано или късно прикачване ще се върне. Тя вече се е върнала само частично, защото преди няколко години в зимната установяване на Шанел могат да се видят тънки модели, облечени в богати тъкани а-ла-дворянка или баронеса с торби-трансформерами, които лесно се превръщат в тръба.
Няма нищо изненадващо е, че прикачване все още не е придобило широка популярност сред масите, защото темпото и начина на живот на 16-ти век, все пак, различен от съвременния: нямаме файтонджията, който би поканил в. и подвез (карам кола трябва най-много, и то в най-добрия случай), малко дрехи, която идеално се съчетава с ръчен (дълги буйни рокли, рядко са актуални дори и в страната) и не са толкова много време, за да се занимавам с ръчен (ръкавици и ръкавици в този смисъл е много по-удобно).

И така, нека да разгледаме тръба от всички ъгли - може да успеят да разгадаят този загадъчен аксесоар и да се разбере, има ли смисъл днес пускането на тръба?

Кожа съединител за ръце на висша модаКакто и много други неща, съединител получил билет за връщане от 16 в 21 век именно благодарение на високата мода, която отдалеч изглежда чудаковатой, и само в близост до наистина висока.

Най-близък пример подиумного връщане съединители организира моделиране на Шанел. Но всъщност, ако погледнете историята на модата на 20-ти век, а и след това периодично, за създаване на колекции с присъствието на съединителя. Най-популярният руски дизайнер, смело продвигающий съединители на маса - Вячеслав Зайци .

За да не се спирайте на всяко представление с участието на съединителя, изброени дизайнери, в чиито колекции прикачване появява, и след това отново изчезва за няколко години:

 • Chanel;

 • Rene ivailo zagorski;

 • Anteprima;

 • Osman Yousefzada;

 • Zac Posen;

 • Chado Raph Rucci;

 • Хермес . • Може би, съединител скоро ще получи по-голямо разпространение, въпреки своята съмнителна спешност в наши дни, тъй като начин на руските дворянки или елементи на този образ днес все по-често се срещат в областта на модата - както в западна, така и източна.

  Топло прикачване в обикновения живот  Куплунг от овча кожа, днес е по-актуална, отколкото от други видове кожа, защото тя е много приятна. Ако куплунг се използва като декорация и акцент в начина, то се извършва от друг кожа, по-презентабельного или ярка. Между другото, за ръцете не е необходимо да се използва кожа - има модели от кожа.

  Съединител-чанта днес изглежда по-подходящо, защото в нея се съчетават и съвременност и ехото на буржоазната шик.

  Намери тръба може да се по-често при начинаещите дизайнери, които обичат да експериментират, а ето-големите фирми за дрехи рядко глези групировки необичаен модели. Определено тръба могат да бъдат закупени от известни дизайнери, които са тясно свързани с думите "висша мода".

  Куплунг от кожа в изкуството  Ако се разглежда картини на велики художници, а след това в категорията на най-загадъчен и тайнствен образ с участието на съединителя, разбира се, ще получи Иван Крамскому - го "Неизвестна", написана през 1883 година. Около фигурата на тази дама сплелось много митове - художник не е оставил нищо, че пролило било светлина върху въпроса, кой става нейният прототип, но е напълно възможно, че това и беше идеята на картини. Интрига и мистерия се проявява не само в неизвестност и в заглавието, а във всички образа на момичета - тъмни полутонове, загадъчен поглед и затваряне проявява във всичко: открито само лицето, което изразява величие и тъга. Куплунг, разбира се, придава желания акцент в тази загадъчна картина.
  Съединител за ръце

  Съединител за ръце

  Съединител за ръце

  Съединител за ръце

  Съединител за ръце

  Съединител за ръце

  Съединител за ръце

  Съединител за ръце

  Съединител за ръце
  Интересен по темата
  Кожа прикачване
  Кожа прикачване
  Ако искате да добавите вашето зимно начин на жар или допълни своя вечерен тоалет необичаен аксесоар, кожа съединител - това е нещо, което ви трябва.
  Дамски ръкавици без пръсти
  Дамски ръкавици без пръсти
  Ръкавици - незаменим аксесоар за всеки, който не иска да замръзне в горчивата студ. Не напразно те са част от много национални костюми северните
  Шал трансформатор
  Шал трансформатор
  Шал трансформатор - това е новост в света на модата, за която мнозина дори не са чували, а като чуха за първи път, мислят, че това е известно на
  Шал-шапка тръба
  Шал-шапка тръба
  Шал-шапка тръба, или шал скоба, той снуд, задължително трябва да бъде в зимната гардероба на всяка съвременна мода, а особено на тези, които не
  Прическа
  Прическа "тръба"
  Ако предпочитате класически, елегантен и женствен стил, с покривка козината на директно намаляване или кожено палто, след това снуд просто чудесно ще
  Нина Ричи
  Нина Ричи
  Нина Ричч - легендата на световната мода-индустрията. Жена, която сама, без никаква подкрепа, измина пътя от обикновена шивачка до
  История на марката Шанел
  История на марката Шанел
  История на марката Шанел - това е история за това как една малка крехка жена не само покори модни подиума на своето време, но и определя хода на мода
  Шал-tube - как се носят?
  Шал-tube - как се носят?
  В новия сезон шал-тръба отново се връща на световните модни подиума. Тази опция е толкова позната за нас аксесоар е доста удобно и практично. Много
  Стил на Коко Шанел в облеклото
  Стил на Коко Шанел в облеклото
  Една от най-известните жени на миналия век Коко Шанел покори сърцата на милиони не само за своите творения в света на модата, но и на изискан стил.