• (6-04-2015, 19:12)   
 •   0   
 •  273 
href="/sites/default/files/dalia/mufta_dlya_ruk_0.jpg">
Съединител за ръце

Днес кожа ръчен греются тези, които искат да се открояват от тълпата и да създаде около себе си ореол от някаква мистериозна дама, която се губи между времена: на двора на 21-ви век, а съединителя е изключително средновековен аксесоар, който впечатлява с невероятната популярност сред богатите европеек през 1500 година. До 19 век съединител е бил забравен модницами и да се срещне с нея може да е само в театрални постановки, действие който се случи в ония далечни исторически времена.

Но тъй като дизайнерите явно много харесват израза: "всичко е ново - това е отдавна забравено старо", то рано или късно прикачване ще се върне. Тя вече се е върнала само частично, защото преди няколко години в зимната установяване на Шанел могат да се видят тънки модели, облечени в богати тъкани а-ла-дворянка или баронеса с торби-трансформерами, които лесно се превръщат в тръба.
Няма нищо изненадващо е, че прикачване все още не е придобило широка популярност сред масите, защото темпото и начина на живот на 16-ти век, все пак, различен от съвременния: нямаме файтонджията, който би поканил в. и подвез (карам кола трябва най-много, и то в най-добрия случай), малко дрехи, която идеално се съчетава с ръчен (дълги буйни рокли, рядко са актуални дори и в страната) и не са толкова много време, за да се занимавам с ръчен (ръкавици и ръкавици в този смисъл е много по-удобно).

И така, нека да разгледаме тръба от всички ъгли - може да успеят да разгадаят този загадъчен аксесоар и да се разбере, има ли смисъл днес пускането на тръба?

Кожа съединител за ръце на висша модаКакто и много други неща, съединител получил билет за връщане от 16 в 21 век именно благодарение на високата мода, която отдалеч изглежда чудаковатой, и само в близост до наистина висока.

Най-близък пример подиумного връщане съединители организира моделиране на Шанел. Но всъщност, ако погледнете историята на модата на 20-ти век, а и след това периодично, за създаване на колекции с присъствието на съединителя. Най-популярният руски дизайнер, смело продвигающий съединители на маса - Вячеслав Зайци .

За да не се спирайте на всяко представление с участието на съединителя, изброени дизайнери, в чиито колекции прикачване появява, и след това отново изчезва за няколко години:

 • Chanel;

 • Rene ivailo zagorski;

 • Anteprima;

 • Osman Yousefzada;

 • Zac Posen;

 • Chado Raph Rucci;

 • Хермес . • Може би, съединител скоро ще получи по-голямо разпространение, въпреки своята съмнителна спешност в наши дни, тъй като начин на руските дворянки или елементи на този образ днес все по-често се срещат в областта на модата - както в западна, така и източна.

  Топло прикачване в обикновения живот  Куплунг от овча кожа, днес е по-актуална, отколкото от други видове кожа, защото тя е много приятна. Ако куплунг се използва като декорация и акцент в начина, то се извършва от друг кожа, по-презентабельного или ярка. Между другото, за ръцете не е необходимо да се използва кожа - има модели от кожа.

  Съединител-чанта днес изглежда по-подходящо, защото в нея се съчетават и съвременност и ехото на буржоазната шик.

  Намери тръба може да се по-често при начинаещите дизайнери, които обичат да експериментират, а ето-големите фирми за дрехи рядко глези групировки необичаен модели. Определено тръба могат да бъдат закупени от известни дизайнери, които са тясно свързани с думите "висша мода".

  Куплунг от кожа в изкуството  Ако се разглежда картини на велики художници, а след това в категорията на най-загадъчен и тайнствен образ с участието на съединителя, разбира се, ще получи Иван Крамскому - го "Неизвестна", написана през 1883 година. Около фигурата на тази дама сплелось много митове - художник не е оставил нищо, че пролило било светлина върху въпроса, кой става нейният прототип, но е напълно възможно, че това и беше идеята на картини. Интрига и мистерия се проявява не само в неизвестност и в заглавието, а във всички образа на момичета - тъмни полутонове, загадъчен поглед и затваряне проявява във всичко: открито само лицето, което изразява величие и тъга. Куплунг, разбира се, придава желания акцент в тази загадъчна картина.
  Съединител за ръце

  Съединител за ръце

  Съединител за ръце

  Съединител за ръце

  Съединител за ръце

  Съединител за ръце

  Съединител за ръце

  Съединител за ръце

  Съединител за ръце