• (6-04-2015, 19:14)   
  •   0   
  •  743 
Кожени митенки

Кожени митенки са дошли до нас от байкерских и рокерских тенденция - първоначално, като ръкавици с отворени пръсти, използвани брутальными мъже, представители на тези субкултури. Но това ли е феминизъм, то ли възхищение смели и свободни момчета склонили на жените към заемане на този интересен аксесоар - вече и не се разглобява, но със сигурност е известно, че през 2013 г. митенки от кожата са едва ли не на първата тренд нещо. А това дали те са запазили своето място в модните позиции днес, ще видим в тази статия.

Кожени женски митенки - тенденция или моветон?Дамски митенки са дошли на мода с кожена тенденция - предизвиква агресивна сексуалност в лаковой кожата пленява сърцата на модата толкова добре, че звездата все още поблескивают метални вериги и нитове по улиците на градове и сцени.

Заедно с това дизайнерите през следващата година предлагат по-женствен начин, до известна степен напомня на мистериозна незнакомку, и съчетава ли митенки от кожа с това типажом, решава всеки момиче от себе си.

Ако през 2013 г. Шанел презентираха митенки едва ли не на всяка трета модел, а през 2014 г. те съветват по-често носите ръкавици, отколкото техните по-открит аналог.

С какво се носят кожени митенки?Митенки - алтернативни кожени ръкавици, когато от алтернативни във всеки смисъл на думата. Ако митенки се използват като декоративни нещо, нещо вътре в тях е много по-удобно.


Нека да обърнем внимание на Мадона, което е интересно съчетание от червени митенки в цвета на червилото, с черна завързана шал и класически черна рокля . Нейният образ се оказа не блудкав именно благодарение на митенкам. Струва си да се оттегли, и ние ще видим един съвсем различен начин - класически, елегантен, много типично за жените на възраст над 50 години. Такъв е случаят, когато митенки отделят от тълпата и се освежава приевшийся начин.
Съвсем друг вариант - Лейди Гага . Эпатажная дива изглежда хармонично в приели с шипове, кожени митенках и сива кожена обемно яке. Това е пример за класически комбинации митенок, с изключение на това, че под яке от нея само черен сутиен - по-дискретен начин не търпи такава откритост и ще даде плака вулгарността на тези момичета, които не са със същото ярка роля, като Гага.

Оценявайки тези два начина може да се каже положително, че митенки се комбинират с каквото и да било само в случай, ако те са ярък акцент в образа. Ако митенки не се открояват в дрехи, те трябва да се съчетаят с подходящи неща - дънки, косухой, платками и масивни обувки.
Кожени митенки

Кожени митенки

Кожени митенки

Кожени митенки

Кожени митенки

Кожени митенки

Кожени митенки

Кожени митенки

Кожени митенки
Заедно с"Кожени митенки" също четат: