Всичко от света на
модата
» » Чадър като част от начина, по

Чадър като част от начина, по

6-04-2015, 19:15
927
0
Чадър като част от начина, по

Още през XVI век чадър е смятан за аксесоар, който може да си позволи само богата знатная дама. Тях гордост и възхищение. Днес женски чадър - това е чест гост и на модни колекции. През есента е необходимо нещо, така че чрез създаване на модерни изображения и използване на нови стилистични решения, дизайнери не забравят за чадър, който трябва напълно да съответстват на актуални тенденции.

Модели на женски чадъри

Чадъри могат да се различават не само за своя механизъм, но и модел. Главна роля в този случай играе горната част аксесоар, именно тя може да има различни форми. Има четири основни вида чадъри:

 • Класически чадър-бастун с обичайното за нас форма на купола.

 • Birdcage (птичья клетка). Купол на този чадър прилича на кръгла клетка за птици.

 • Двойна чадър. Този модел предпазва от дъжд веднага двама души. В затворено състояние, той изглежда точно като чадър-бастун.

 • Оригинални чадъри с необичайна форма на купола. Той може да бъде квадратна или с обрезами ъгли. • Също дамски чадъри могат да се различават много спици. Може да бъде стандартен размер на осем, или е значително повече. Чадъри с множество спици са елемент от китайски стил, така че мода върху тях дойде заедно с модата на изток. Но дизайнерите са използвали само на чадър конструкция, чрез промяна на стила на аксесоар. Днес могат да се срещнат обикновена чадъри или с ярки цветове, с много цветя. Особена популярност получиха чадъри, които приличат на себе си цветовете на дъгата, - те изглеждат много бодро.

  Как да вземем чадър?

  Въпреки основна задача чадър - защита от дъжд - той все пак е аксесоар, който трябва да бъде в състояние правилно да вземете до наред.

  Ако успешна бизнес дама, след това в гардероба си достойно място ще заемат черен или бял чадър-бастун. Ако искате нещо свеженького, тогава моля, обърнете внимание на класически чадър дълбоки цветове или със скромен модел. Това може да бъде абстракция, голям и сантиментален цвете или геометрични фигури.

  За летния романтичен начин - леко платьице, сандали на тънък ток и болеро - по-добре да изберете прозрачна "птица клетка". Такъв чадър добре ще ви предпази от летния хладно дождика, при това, ще предаде всички лекотата на вашия начин. Но не забравяйте, че под този чадър вече не може да бъде разходка с приятелка или с един млад мъж, тъй като birdcage се изчислява единствено на един човек.

  Не по-малко интересна комбинация от "клетка за клетки" и падането на козината. Най-важното, че цвета на козината не е лоша - черен, сив цвят, не могат да се подчертае цялата прелест на главния аксесоар. А ето палто ярки цветове - жълто, червено, синьо, зелено, ще изглеждат страхотно в съчетание с прозрачни чадър. Падането на жълтата листа ще даде поезия на един вашия начин.

  За светлата оживена момичета, за да проверите чадър, наподобяващи цветовете на дъгата или чадър с оригинален дизайн. Например, това е чадър, който може да прилича на диня - вътре той червено с черни точечками, а отвън зелени с черни назъбени ивици. Такава фигура ще вдигне настроението не само на вас, но и на всички хора, които ви видят.

  Ако обичате да се открояват от тълпата, тогава за вас чадър нестандартни форми - квадратна - идеалният вариант. Той ще ви предпази не по-лошо кръгла, но изглежда ще бъде по-ярко и интересно. Стильности мобилен аксесоар може да даде големи или по-малки лъкове по краищата. Това ще изглежда нежна и женствена.

  За ежедневни работни струва вземете чадър в малка клетка, от която ще веять Англия. Този чадър ще се слее с бизнес костюм, рокля, дънки и топло палто.
  Чадър като част от начина, по

  Чадър като част от начина, по

  Чадър като част от начина, по

  Чадър като част от начина, по

  Чадър като част от начина, по

  Чадър като част от начина, по

  Чадър като част от начина, по

  Чадър като част от начина, по

  Чадър като част от начина, по
  Интересен по темата
  Чадъри
  Чадъри "Три слона"
  Японската марка "Три слона" - това е най-големият световен производител на качествени чадъри. Сред асортимент можете да попаднете на разнообразни
  Всичко е въпрос на зонтике
  Всичко е въпрос на зонтике
  Ако на улицата унылая дъждовно време и настроението й под стане, вземи си чадър - и елате с тях на разходка! Само чадър трябва да бъде не обикновено
  Дъждобран пончо
  Дъждобран пончо
  В дъждовно време всяка жена, на помощ ще дойде удобен и незаменим дъждобран пончо. С качулка или без, от клеенки или плащевки той със сигурност ще ви
  Есенна фотосесия - идеи
  Есенна фотосесия - идеи
  През есента на фотографите предлагат повече възможности да направите качествени портрети, тъй като слънцето не е толкова ярко, и на лицето, не
  Фотосесия в банята
  Фотосесия в банята
  Красива фотосесия в банята - това е една сбъдната мечта за много момичета. Но не всички се решават на подобно нещо, тъй като се снимат във вода е
  Фотосесията с чадър
  Фотосесията с чадър
  Да направят оригинални снимки на улицата е възможно с помощта на чадър. И няма значение, какво е времето зад прозореца - вали дъжд или грее слънце.
  Сватбен чадър
  Сватбен чадър
  Този аксесоар не толкова отдавна спечели любовта на младоженците. Те са предназначени за защита от дъжд или жаркото слънце и допълване на цялата
  Оригинални сватбени букети
  Оригинални сватбени букети
  Ако вашият избор пада върху скромно и елегантната сватбена рокля, си заслужава да се разнообрази с необичайни аксесоари. Най-подходящият вариант ще