• (6-04-2015, 19:15)   
 •   0   
 •  982 
Чадъри "Три слона"

Една жена винаги иска да изглежда стилно. Целият му образ се състои от много малки части, които създават цялостната картина - хармонична, ярка и оригинална. Често ние отделяме голямо внимание за набиране на аксесоари - гривни, чанти, заколок и други незначителни теми, които понякога стават акцент в образа, а понякога - незначителен като допълнение. И ако в този ансамбъл някакъв детайл ще започне диссонировать, тогава възниква риск изглежда вкус.

Когато през прозореца дъжд, а след това, естествено, незаменим спътник на човека се превръща в чадър. И той също става част от целия начин на момичета, така и избора на чадър - това е не само избор на комфорт, но също и определен стил.

Чадър трябва да бъде здрав, лек и красив. Съвременните технологии позволяват да се постигне максимално удобство по време на дъжд, и един от потвърждения за това са женски марковите чадъри Три слона.

Японски чадъри "Три слона": как започна всичкоСтраната на изгряващото слънце явила свят доста полезни и необходими неща, и, за щастие, успешно продължава да прави това: така, от 1888 г. Япония пуска чадъри "Три слона" - те се отличават с качество и красота, и именно благодарение на тях фирмата за толкова дълго време, съществува и продължава да радва потребителите.

Фирма "Три слона", производство на чадъри, днес пуска продукти в 72 страни по света. Първо, тя спечели симпатиите на публиката в родината си под марката "Сандзо", и постепенно, с разширяване на границите, излезе на световния пазар.
След това Три слона да се появи в Америка, Европа и Средния Изток - там тя е известна под името "3 Elephant".

На територията На Русия, за "три слона" научили през 1970 г. - тези чадъри са се радвали на голяма популярност, заради оригиналността, която така не достатъчно вътрешни зонтикам.

Чадър, бастун "Три слона"Чадър, бастун - много стилна нещо, но тя не винаги се оказва удобна. Такъв чадър изглежда тромава и го носите със себе си от дълго време е трудно, особено, ако ръцете ви са заети чанта.

Въпреки това, "Три слона" са се погрижили за това, за да осигури комфорт, да се справя с бастун - те са пуснали на каишка, който носи на рамото си, и чадър, като по този начин освобождава ръцете.

В основата на рамки тези чадъри са на 24 или 16 метални спици, а дръжката - единствено дърво. В някои редки модели можете да се срещнете пластмасова или прорезиненную коляно, но това е отстъпление от традиционната дървена декорация "Три слона" позволява на себе си, не е често.

Механизъм на събиране на тези зонтах механичен.

Основните предимства на чадърите бастуни фирма "Три слона":

 • Дълготрайност. Механично събиране на чадър говори за това, че спиците са минимум прогибов - места, в които най-често се чупят лесно, чадъри.

 • Широки полета на капачката. Чадъри, бастуни, като правило, по-широк автоматично, и затова промокание под дъжда се свежда почти до нула.
 • Недостатъци на чадърите бастуни фирма "Три слона":

  Основният недостатък - това е громоздкость. Чадър, бастун по-тежък, отколкото автоматично, поради масивни основи - бастуни.
  Сред всички модели могат да се изявяват като класически варианти шапки идеално равен кръг, така и по-нестандартни варианти на зигзаг и окъсани линии. Размер на кръг позволява да направи подобно оформление, така че да се намокри дори и с тези неравности в зонте е малко вероятно.

  На шляпках чадъри може да забележите градски мотиви - графични рисунки на улици, мостове и дървета, растителни - флорални мотиви, билки, а също и обикновен или геометрични.

  Чадъри женски "Три слон" с механизъм автомат  Автоматични чадъри "Три слона" - по-мобилен вариант, отколкото бастун. Автоматична дизайн позволява да положат малко усилия, за да отворите такъв чадър. Той лесно се побира в дамска чанта, а специални калъфи с каишка позволяват да го носите в ръка.

  Сред моделите можете да попаднете на мънички чадъри "Три слона" - рамка, изработена от облегченного метал, а дръжката е от пластмаса, и така този чадър удобен дълго да се държи в ръка.


  Автоматично дамски чадъри "Три слона" имат редица предимства:

 • Комфорт. Практични и компактен дизайн, правят този чадър е по-удобно в ежедневието.

 • Качество. Издръжливи материали, от които правят чадъри "Три слона", позволяват продукт служи дълго време. • Заедно с това, автоматични чадъри имат и редица недостатъци: • Механизъм за събиране. Тройно събиране на по-деликатен, отколкото двойно, и така рискът от това, че чадър машина ще се счупи по-бързо, отколкото бастун е достатъчно голям, дори като се има предвид силата на материали.

 • Тесни полета шапки на чадърите. Автоматичен чадър е не само в сгънат, но и раскрытом положение, така че да се постигне абсолютна защита от дъжд не се получи.


 • Чадъри "Три слона"

  Чадъри "Три слона"

  Чадъри "Три слона"

  Чадъри "Три слона"

  Чадъри "Три слона"

  Чадъри "Три слона"

  Чадъри "Три слона"

  Чадъри "Три слона"

  Чадъри "Три слона"