Всичко от света на
модата

Чадъри "Три слона"

6-04-2015, 19:15
2183
0
Чадъри "Три слона"

Една жена винаги иска да изглежда стилно. Целият му образ се състои от много малки части, които създават цялостната картина - хармонична, ярка и оригинална. Често ние отделяме голямо внимание за набиране на аксесоари - гривни, чанти, заколок и други незначителни теми, които понякога стават акцент в образа, а понякога - незначителен като допълнение. И ако в този ансамбъл някакъв детайл ще започне диссонировать, тогава възниква риск изглежда вкус.

Когато през прозореца дъжд, а след това, естествено, незаменим спътник на човека се превръща в чадър. И той също става част от целия начин на момичета, така и избора на чадър - това е не само избор на комфорт, но също и определен стил.

Чадър трябва да бъде здрав, лек и красив. Съвременните технологии позволяват да се постигне максимално удобство по време на дъжд, и един от потвърждения за това са женски марковите чадъри Три слона.

Японски чадъри "Три слона": как започна всичкоСтраната на изгряващото слънце явила свят доста полезни и необходими неща, и, за щастие, успешно продължава да прави това: така, от 1888 г. Япония пуска чадъри "Три слона" - те се отличават с качество и красота, и именно благодарение на тях фирмата за толкова дълго време, съществува и продължава да радва потребителите.

Фирма "Три слона", производство на чадъри, днес пуска продукти в 72 страни по света. Първо, тя спечели симпатиите на публиката в родината си под марката "Сандзо", и постепенно, с разширяване на границите, излезе на световния пазар.
След това Три слона да се появи в Америка, Европа и Средния Изток - там тя е известна под името "3 Elephant".

На територията На Русия, за "три слона" научили през 1970 г. - тези чадъри са се радвали на голяма популярност, заради оригиналността, която така не достатъчно вътрешни зонтикам.

Чадър, бастун "Три слона"Чадър, бастун - много стилна нещо, но тя не винаги се оказва удобна. Такъв чадър изглежда тромава и го носите със себе си от дълго време е трудно, особено, ако ръцете ви са заети чанта.

Въпреки това, "Три слона" са се погрижили за това, за да осигури комфорт, да се справя с бастун - те са пуснали на каишка, който носи на рамото си, и чадър, като по този начин освобождава ръцете.

В основата на рамки тези чадъри са на 24 или 16 метални спици, а дръжката - единствено дърво. В някои редки модели можете да се срещнете пластмасова или прорезиненную коляно, но това е отстъпление от традиционната дървена декорация "Три слона" позволява на себе си, не е често.

Механизъм на събиране на тези зонтах механичен.

Основните предимства на чадърите бастуни фирма "Три слона":

 • Дълготрайност. Механично събиране на чадър говори за това, че спиците са минимум прогибов - места, в които най-често се чупят лесно, чадъри.

 • Широки полета на капачката. Чадъри, бастуни, като правило, по-широк автоматично, и затова промокание под дъжда се свежда почти до нула.
 • Недостатъци на чадърите бастуни фирма "Три слона":

  Основният недостатък - това е громоздкость. Чадър, бастун по-тежък, отколкото автоматично, поради масивни основи - бастуни.
  Сред всички модели могат да се изявяват като класически варианти шапки идеално равен кръг, така и по-нестандартни варианти на зигзаг и окъсани линии. Размер на кръг позволява да направи подобно оформление, така че да се намокри дори и с тези неравности в зонте е малко вероятно.

  На шляпках чадъри може да забележите градски мотиви - графични рисунки на улици, мостове и дървета, растителни - флорални мотиви, билки, а също и обикновен или геометрични.

  Чадъри женски "Три слон" с механизъм автомат  Автоматични чадъри "Три слона" - по-мобилен вариант, отколкото бастун. Автоматична дизайн позволява да положат малко усилия, за да отворите такъв чадър. Той лесно се побира в дамска чанта, а специални калъфи с каишка позволяват да го носите в ръка.

  Сред моделите можете да попаднете на мънички чадъри "Три слона" - рамка, изработена от облегченного метал, а дръжката е от пластмаса, и така този чадър удобен дълго да се държи в ръка.


  Автоматично дамски чадъри "Три слона" имат редица предимства:

 • Комфорт. Практични и компактен дизайн, правят този чадър е по-удобно в ежедневието.

 • Качество. Издръжливи материали, от които правят чадъри "Три слона", позволяват продукт служи дълго време. • Заедно с това, автоматични чадъри имат и редица недостатъци: • Механизъм за събиране. Тройно събиране на по-деликатен, отколкото двойно, и така рискът от това, че чадър машина ще се счупи по-бързо, отколкото бастун е достатъчно голям, дори като се има предвид силата на материали.

 • Тесни полета шапки на чадърите. Автоматичен чадър е не само в сгънат, но и раскрытом положение, така че да се постигне абсолютна защита от дъжд не се получи.


 • Чадъри "Три слона"

  Чадъри "Три слона"

  Чадъри "Три слона"

  Чадъри "Три слона"

  Чадъри "Три слона"

  Чадъри "Три слона"

  Чадъри "Три слона"

  Чадъри "Три слона"

  Чадъри "Три слона"
  Интересен по темата
  Чадър като част от начина, по
  Чадър като част от начина, по
  Чадър - това е не само необходимо нещо при непогоде, но и стилен аксесоар. Така че при създаването на вашия начин на погрижете се, че в него всичко е
  Всичко е въпрос на зонтике
  Всичко е въпрос на зонтике
  Ако на улицата унылая дъждовно време и настроението й под стане, вземи си чадър - и елате с тях на разходка! Само чадър трябва да бъде не обикновено
  Дъждобран пончо
  Дъждобран пончо
  В дъждовно време всяка жена, на помощ ще дойде удобен и незаменим дъждобран пончо. С качулка или без, от клеенки или плащевки той със сигурност ще ви
  Сватбена фотосесия в дъжд
  Сватбена фотосесия в дъжд
  Известно е, че дъжд на сватбения ден - това е много добър знак, който предвещава дълъг и щастлив съвместен живот. Споменът за този ден ще ви остави
  Фотосесия в банята
  Фотосесия в банята
  Красива фотосесия в банята - това е една сбъдната мечта за много момичета. Но не всички се решават на подобно нещо, тъй като се снимат във вода е
  Фотосесията с чадър
  Фотосесията с чадър
  Да направят оригинални снимки на улицата е възможно с помощта на чадър. И няма значение, какво е времето зад прозореца - вали дъжд или грее слънце.
  Фотоссесия в дъжд
  Фотоссесия в дъжд
  Фотосесия в дъжда - това е оригинален, свеж и необичайно. Тази стрелба е идеално момичета, които искат да избягат от стереотипите и общоприетите
  Сватбен чадър
  Сватбен чадър
  Този аксесоар не толкова отдавна спечели любовта на младоженците. Те са предназначени за защита от дъжд или жаркото слънце и допълване на цялата