• (7-04-2015, 05:37)   
  •   0   
  •  3497 
Дамски чадъри

Чадър - това е не само инструмент, който спасява от дъжда, но още и елегантен аксесоар. Ако мъжкия вариант на най-често изглежда скучно, а за жените дизайнери се постарали и са създали невероятно голямо разнообразие от чадъри. Това позволява дори и в лошото време на жените да изглеждат привлекателни, елегантно и с вкус.

Прозрачни чадъри

Дамски прозрачни чадъри, най-често са направени в стила на birdcage - на външен вид прилича на птица клетка. Модел във формата на купол, лесно ще ви предпази от дъжд, много по-добре, отколкото модели на други марки, тъй като тази форма на чадър позволява обхваща не само главата, а и раменете. Но това свойство може да се разглежда и като недостатък, тъй като прозрачен чадър може да се защити само един човек, а под него, не ще да се ходи под дъжда заедно.

Що се отнася до дизайна на купола прозрачен чадър, а след това го почти няма. Понякога дизайнери украсяват го скромен модел, който придава зонтику характер, но това не засенчва своя начало жар - прозрачност.

Малки чадъри

Малки женски чадъри са много удобни за активните жени или жителите на града, в който често се променя времето. В сгънат вид чадър има малък размер, може да го сложи в чантата и безопасно за него да забравите преди началото на дъжд. И сред малките женски чадъри често срещани са практични модели, които не само имат най-малкия размер, но и малко тегло.

Но лека жена чадър-машина поради специфичната конструкция има недостатък - тя е по-здрава, отколкото чадър-бастун. Въпреки че това не означава, че този модел ще дойде в безполезни след първата устойчив на атмосферни влияния.

Оригинални дамски чадъриСъздаване на своите колекции, дизайнери не забравят за това е необходимо аксессуаре, като чадър, затова оригинални чадъри днес не са рядкост. Креативните и необичайни модели на най-често могат да се видят в колекциите на Chantal Томас, Pasotti и Guy de Jean. Аксесоар може да бъде украсена с лъкове, се състои от няколко слоя, за да има разчупена форма, но при това, той съвсем не губи своята практичност и винаги е готов да ви защити от дъжда.
Дамски чадъри

Дамски чадъри

Дамски чадъри

Дамски чадъри

Дамски чадъри

Дамски чадъри

Дамски чадъри

Дамски чадъри

Дамски чадъри
Заедно с"Дамски чадъри" също четат: