Всичко от света на
модата

Марковите чадъри

7-04-2015, 05:38
2143
0
Марковите чадъри

Чадър е отлична и подходяща нещо в лошото време. Но отдавна отминаха времената, когато на този аксесоар е скучно, незначително и неизвестно място и служил само една функция - защита от дъжд. Модерни маркови чадъри - това не е просто проява на стил и елегантност, но и израз на неизчерпаема фантазия на дизайнерите.

Разнообразие от женски маркови чадъри
 • Дамски чадъри Жар. Тези чадъри, английски качество, винаги са били известни със своята надеждност и эргономичностью. Те могат да бъдат: едноцветните и разноцветни, украсени с флорални мотиви и геометрични фигури, малки и куполообразными.

 • Дамски чадъри Doppler. В тях се съчетава немско качество и модерен дизайн. Благодарение на ярък и модерен расцветкам с този аксесоар не може да остане незабелязана.

 • Дамски чадъри Moschino. В новата колекция, тази марка се използва имитация под кожата на змия и леопард. Въпреки, че моделите с флорални мотиви и ярки рисунки, също не губят своите позиции. Италиански дамски чадъри Moschino винаги са стилен аксесоар на съвременната мода.

 • Дамски чадъри Fulton. Се конкурират с качество и стил на дадена марка е много трудно, а и не си струва. В края на краищата, именно той е официален доставчик на чадъри кралския двор на Великобритания. Придобиване на женски луксозен чадър от тази марка могат да се чувствате като истинска кралица.

 • Дамски чадъри Flioraj. Ако искате да изненадате своите необичаен и оригинален аксесоар, тази фирма е чудесен помощник. Изключителни модели, на целия купол на които е нанесено изображение, са истински произведения на изкуството.

 • Дамски чадъри Eleganzza. В тях се съчетават стилен дизайн и модерни технологии.

 • Дамски чадъри Ferre. Още едно творение на италианските дизайнери. Но за разлика от други, в колекцията на дадена марка, са налице солидни модели сдържан цветове.

 • Дамски чадъри Stilla. Ако вашият избор пада върху един чадър от тази фирма, тогава вие сте много романтична натура. В тях има всичко: от изобилието на квилинг, цветя, пеперуди и дантела. • Бунт от цветове и рисунки

  На мода яркост и радужность. Така става, за да си купите чадър, бъдете готови за това, което ставате пред сложен избор, коя да изберете. Някои дами решават проблема само чрез закупуване на няколко харесвани модели. В края на краищата, чадър е същия аксесоар, че и чанта, и, съответно, те трябва да са няколко.

  На мода ярки рисунки: грах, резки, цветя и леопардовый цвят. Също така в хода на дантела, рюши, панделки, бродерии.

  На голяма популярност се радват на модели с цельными рисунки на купола. Можете да изберете Айфеловата кула, ярки цветя или красиви ангелчета - всичко зависи от вашето настроение.

  Не по-малко популярни обикновена модели в сдържани цветове. Отлична придобивка през този сезон ще се превърне в женски италиански чадър в черно-бялата цветова гама.

  Каква конструкция на чадър, за да изберете?

  Сгъваем чадър - той е компактен аксесоар, който може лесно да бъде скрит в чантата си. Той е механично събиране, полуавтоматични и жена чадър-машина . Основната му недостатък е несигурността. Защото в тези места, където той се сгъва, по-често се случват счупване.

  Чадър-бастун има цели спици, по-надеждна конструкция и не е нужно да го прибират. Единственото нещо, което поради своята bulkiness си не винаги е удобно да се използват.

  Как да удължите живота на своя зонту?

  Сушат чадър трябва раскрытом състояние и в никакъв случай не зачехлять влажна. Ако сте решили да се измие го, то това трябва да се направи в прикрытом състояние и по-меки средства. Никога не носете чадър на дъното на торбата, където той може да бъде придавлен тежки предмети, тъй като това може да доведе до деформация спици. Да се съхранява чадър е необходимо в родния си джоба и понякога въздух.
  Марковите чадъри

  Марковите чадъри

  Марковите чадъри

  Марковите чадъри

  Марковите чадъри

  Марковите чадъри

  Марковите чадъри

  Марковите чадъри

  Марковите чадъри
  Интересен по темата
  Женски колан-верига
  Женски колан-верига
  Жена каишка във формата на веригата - това е чудесно допълнение към вашето заедно. Той може да бъде направен от различни материали и комбинации и да
  Жена чадър-машина
  Жена чадър-машина
  Чадър-машина - това е практичен, удобен и просто необходим аксесоар за всяка жена. Какви са особеностите на този чадър и как да го вземем? Прочетете
  Чадър от слънцето
  Чадър от слънцето
  Чадър от слънцето - това е най-любимото не е много важна, но все пак доста ефектни подробност, която може благоприятно да се допълнят вашия годишният
  Дамски чадъри
  Дамски чадъри
  Жена чадър - това е необходим аксесоар, предназначени за защита на тялото и дрехите от дъжд. Но той все още и може да бъде красив, стилен,
  Чадъри
  Чадъри "Три слона"
  Японската марка "Три слона" - това е най-големият световен производител на качествени чадъри. Сред асортимент можете да попаднете на разнообразни
  Чадър като част от начина, по
  Чадър като част от начина, по
  Чадър - това е не само необходимо нещо при непогоде, но и стилен аксесоар. Така че при създаването на вашия начин на погрижете се, че в него всичко е
  Фотосесията с чадър
  Фотосесията с чадър
  Да направят оригинални снимки на улицата е възможно с помощта на чадър. И няма значение, какво е времето зад прозореца - вали дъжд или грее слънце.
  Сватбен чадър
  Сватбен чадър
  Този аксесоар не толкова отдавна спечели любовта на младоженците. Те са предназначени за защита от дъжд или жаркото слънце и допълване на цялата