• (7-04-2015, 05:38)   
 •   0   
 •  1175 
Жена чадър-машина

Модерен чадър - нещо, необходима във всеки дом. Сега той позволява не само да се скрият от лошото време, но и е важна част от имиджа на всяка жена. Противно на бытующему мнение, чадър може да се използва не само като подслон от дъжда, но и ще ви помогне да се скрият от досадни изгарящ лъчи на слънцето.

История на чадър

История на чадър произхожда от XI супени пр. хр, но точно не е известно в коя страна за първи път е конструиран - Китай или Египет. В този момент той е бил символ на власт, тегло се колебае в рамките на 2 кг, а максималната височина достига 15 метра.

В миналата епоха, до края на 80-те години на миналия век на територията на СССР чадър являл е изключително хлипкую дизайн и е представен в по-тесен цветова гама, но при това се смяташе за лукс. Днес, в ерата на иновативни технологии, чадър е многофункционален уред, има дори модели, които да следите промените във времето. В бъдеще разработчиците планират да пусне и модел с wi-fi интернет.

Характеристики на чадър-машина

Сега най-популярни материали за производство на женски сгъваеми чадъри са найлон и полиамид. Те се отнасят до синтетичен водоустойчив материали. Съществуват такива видове чадъри:

 • полуавтоматични;

 • машина;

 • механичен. • Чадъри женски пълен автомат по-рано бяха най-податливи на аварии и повреди, но сега ги рамката е изработена от здрав метал, а самата система има предохранителем от счупвания, който спестява чадър от обръщане при силни порывах на вятъра.

  Чадър женски полуавтоматични - това е компактен и удобен вариант, защото често такива модели със сгънати състояние с лекота да се поставят в женска чанта. Той е удобен за факта, че, в сравнение с пълна автомата, не се отваря в чантата от случайно натискане.

  Чадър женски механичен - най-добрият вариант за защита от слънцето. Много лек и миниатюрен.

  Чадър, бастун-машина - стилен модел, показваща незаурядность вашите предпочитания. Тази подробност не само ви спестява от времето, но и може да послужи като модерен и елегантен акцент в начина на.
  Жена чадър-машина

  Жена чадър-машина

  Жена чадър-машина

  Жена чадър-машина

  Жена чадър-машина

  Жена чадър-машина

  Жена чадър-машина

  Жена чадър-машина

  Жена чадър-машина
  Заедно с"Жена чадър-машина" също четат: