• (7-04-2015, 05:58)   
  •   0   
  •  1217 
Аксесоари от кожа

Във всички времена кожа аксесоари са смятани за признак на лукс и елитизъм. Небрежно наброшенная кожа чаршаф с лекота облагородит любимото си палто и кожени декорации ще добави необходимите fleur уют и загадочности начин. В последно време сме свидетели на повишаване на интереса към кожа аксесоари. Преглед на основните тенденции за използване на изделия от кожи в колекциите есен-зима 2013.

С какво се носят вземем това космато шапка?


Модни кожени шапки сезон 2013 радваха ни разнообразие от цветове, текстури и модели от традиционната руска те покриват до елегантни шапки от заек, подчеркивающей крехкост и романтизъм начин. Позната на много с детството кожа шапка-ушанка порочно воцарилась на световните подиуми, като имаме много идеи за вечерни и ежедневни облекло. Лукбук на зимната колекция на френската модна къща Клоди Пьерло, който въплъщава женствена и градски стил на млади парижанок, предлага комбинирате с елегантна копринена блузой и небрежно наброшенным на раменете велюровым пиджаком, създавайки по този начин, спокойна царския образ". Една от най-печеливши комбинации от сегашната зима - кожа шапка с кашемировым свитером, както и с прозрачни, копринени или шифоновыми блузками. За младите момичета е подходящ задорное комбинация от традиционни кожени шапки с мъжка риза, къса кожена курточкой, мини-пола и, разбира се, ботуши в байкерском стил.
Аксесоари от кожа

Аксесоари от кожа

Аксесоари от кожа


Кожени пелерини и ръкави шалове не могат да се мерят по популярност с кожа шапкам. Колекция на Марни сезон 2013 предлага се носят кожени пелерини и ръкави яка вечерна рокля, не забравяйте да ги гарнирайте с голяма брошью. За да се създаде актуален ежедневния начин, ви препоръчваме да вземете вземем това космато пелерину в тон към дутой курточке. По този начин, вие не само утеплитесь, но и ще изглежда в духа на най-новите тенденции.
Отговор на въпрос с какво се носят малък кожа шал "гърлото", който се превърна в безспорен фаворит на зимата на 2013 г., неочаквано е лесен и оригинален. Сложете го в комбинация със строги однотонным вълнен или кашемировым рокля без ръкави. В резултат ще получите топла, но заедно с това изискан костюм.

С какво може да се носи вземем това космато чанта?


Кожени чанти са универсални в своята употреба: те могат да бъдат като единственият кожа аксесоар в начина, така и подкрепен от подобен по структура с кожа шал или пелерина. За модни колекции Луи Вьитон и Vivienne Westwood есен-зима 2013 , модели показват ни много възможности: модни кожени чанти подходящо изглеждат като с вечерна рокля, така и с твидовым костюм или вълнена дреха.

Избор на кожени аксесоари


Ако само мислиш за това, за да разнообразите тоалета аксесоари от кожа, препоръчваме ви да започнете с кожени орнаменти. Тук простор на фантазията на дизайнерите наистина няма граници - кожени колиета, брошки, гривни, обеци, пръстени, игли, ще добавим капка уют и елегантност във всеки образ. Нежен оригиналност ние порекомендуем да се обърне внимание на кожа эполеты, които със сигурност ще направят вашия вечерен тоалет незабравим. Украсете рокля или дълга пола може да не е само кожа шал, но и по-сдържан кожа с колан. Кожени въжета с меховыми вложки са представени в почти всички колекции. Награда за най-оригинално използването на кожа за аксесоарите, може би, ще получи дом Givenchy, който представи зимни слънчеви очила с кожа шапка.
Кожени аксесоари през зимата на 2013 г. толкова са разнообразни и цветни, че с тяхна помощ вие сте длъжни да направите зимния си гардероб неповторим!
Аксесоари от кожа

Аксесоари от кожа

Аксесоари от кожа

Аксесоари от кожа

Аксесоари от кожа

Аксесоари от кожа
Заедно с"Аксесоари от кожа" също четат: