Всичко от света на
модата

Парфюм Christian Dior

7-04-2015, 05:59
2508
0
Вече много десетилетия къща Dior е безспорен лидер в парфюмерном света. Още през 1947 г. светлина видях първата колекция на парфюми Christiane Диора, струговане и взбудоражив послевоенную Европа, вернув жена девствената мистика, смесени с омайна чар на фини аромати. До ден днешен парфюм Christian Dior, се считат за олицетворение на съвършенство и лукс, женственост и елегантност.

Christian Dior Dune
Сладък ориенталски аромат на Christian Dior Dune е създадена през 1991 година парфюмером Морис Рожером. Основна черта на парфюми е цветен аромат на лилия и жасмин. Те са идеални както за сбогом, така и за бизнес срещи. Парфюми също се предлагат и като тоалетна вода. Средна Цена е 90.д.
Парфюм Christian Dior


Christian Dior Miss Dior Cherry
Ароматът е въведен парфюмери къща Диор през 2009 година. Основната тенденция аромат е, че той е подходящ и за възрастни жени и млади момичета. Един от най-важните преимущества на този вкус - той е подходящ за всяко време на деня и на годината. Аромат на жасмин, карамел и ягода прави този аромат много свеж и дискретен. Средният малка бутилка парфюм на стойност в рамките на 90 те.д.
Парфюм Christian Dior

Парфюм Christian Dior Diorissimo
Класически аромат, който е създаден през 1956 г. един от най-добрите парфюмеристите Эдмондом Рудницка. Той е нежен и деликатен аромат на момина сълза, малко отдающий дървесина. Самият Кристиан Диор се нарича този аромат "капка от душата си". Парфюми можете да намерите на рафтовете в флакони от 50 ml и 100 мл. Цена варира от 100 до 220.д.
Парфюм Christian Dior


Christian Dior Addict
Christian Dior Addict - парфюми, които са създадени Тиери Воссером през 2002 година, на базата на рядко цвете с Ямайка, наречена Кралицата на нощта. Цвете распускается само за няколко часа през нощта и е с ярък аромат на ванилия. Парфюми са по-подходящи за вечерна употреба. Средната цена на бутилка е 90.д.
Парфюм Christian Dior


Christian Dior Diorella
През 1972 г., вече превърнал се в известен Едмонд Рудницка създава още един класически аромат - парфюм Christian Dior Диорелла. Основната гама аромати на тези духове са лимон, праскова и босилек. Парфюмът е идеален както за дневен аромат и са в рамките на 140.д. за флакон.
Парфюм Christian Dior


Парфюм Christian Dior Pure Poison
Издаден през 2004 г. Pure Poison е четвъртият по сметката аромат "отровна" колекция къща Диор. Той е създаден от група млади парфюмеристите, които се опитахме да не губят основната тема на тази линия, при това като духове, които от момента на нанасяне и постоянно се променят своя аромат. Елегантен флакон тези духове ще ви струва 100.д.
Парфюм Christian Dior

Парфюм Christian Dior Jadore
Вечерен аромат, създаден през 1999 година. В превод от френски означава "обичам те", което се характеризира себе си парфюм аромат, ярък и запомнящ се. В него са събрани нотки на от плодове и цветя, като по този начин аромат Jadore които отговарят на изискванията на всяка жена. В някои магазини на цената на флакон стига до 130.д.
Парфюм Christian Dior

Парфюм Christian Dior Poison
През 1985 г. парфюмерист Жан Гичард извърши преврат, в света на парфюмерията, създавайки аромат на Christian Dior Poison. Мотото на нови парфюми фраза се превърна в Поле на Svetlana: "Парфюмът - това е отрова за сърцето". Дори бутилка Poison е създаден под формата на флакон с приворотным елексир. Силен и остър мирис не е подходящ за всяка жена, така че трябва да помислят добре, преди да даде 85.д. за парфюм.
Парфюм Christian Dior


Christian Dior Dolce Vita
Парфюм Christian Dior Долче Вита са били издадени през 1995 година. Парфюмеристите са къща Dior се опитахме да възкръсне в него ароматите на 60-те - малко цветя, плодове и дървесина. Много деликатен и елегантен аромат подходящ зрели жени. Малка малка бутилка от 50 мл, ще струва в рамките на 70.д.
Парфюм Christian Dior

Christian Dior Forever And Ever
През 2001 г. къща Dior реши да се обърне вниманието не само на жените, но и на младите особам. В светлината излиза колекционерско издание, във ко "Свети Валентин". Christian Dior Форевер - парфюми, носещи в себе си свеж аромат на ванилия и роза. Те са идеален подарък за всяко момиче и ще ви 110.д.
Парфюм Christian Dior
Интересен по темата
Френски парфюм съветските времена
Френски парфюм съветските времена
В съветските времена френски парфюм е съвсем лесно да се получи. Въпреки това, те са много високо ценени и рядко при какъв градски резиденти не е
Най-популярните парфюми за момичета
Най-популярните парфюми за момичета
Сега изборът на парфюми е изключително голям. Въпреки това има някои аромати, които се радват на голяма популярност у много момичета. За тях ние ще
Парфюми Ламбре
Парфюми Ламбре
Както е известно, легендарният парфюмы от известните марки са значителни пари, и не всички жени могат да си позволят такъв лукс. Ето защо от пзр на
Най-скъпите парфюми за жени
Най-скъпите парфюми за жени
Несъмнено, освен популярните парфюмов предназначени за средния потребител има и изключителни аромати за най-луксозните и заможни жени. Нека да
Популярният женски парфюм
Популярният женски парфюм
Тези аромати са известни на всяка жена. Те стана известен, благодарение на популярността на производителя и, разбира се, чудесно бележките, които
Дамски парфюм Dior
Дамски парфюм Dior
Всяка жена е известно, че духовете са финалния акорд по никакъв начин. Избор на аромат, който отговаря на всички критерии, не може да се нарече лесна
Cacharel Nоа
Cacharel Nоа
Създаден, за да съблазнява аромат Nоа Cacharel е различно чувственост и страхотен влак, който не оставя безразлични нито мъжете, нито жените.
Луксозни парфюми за жени
Луксозни парфюми за жени
Каква е основната разлика елитни парфюми за жени от всички други парфюмов освен цената? - Този въпрос си задават много дами, които не може да вземе
Слънчеви очила Dior
Слънчеви очила Dior
Слънчеви очила от Christian Dior винаги изглеждат разкошно и много стилно. Освен това, те са качествени и добре предпазват от слънцето. С това