• (7-04-2015, 06:00)   
  •   0   
  •  857 
Парфюми с феромони
Какво само не отиват на жената, за да станат привлекателни за противоположния пол - и на диети седят, и болката при епилация се, и дори пластични операции правят. А може би нищо от това не е необходимо? В края на краищата, има женски парфюм с феромони, побрызгалась тях - и всеки мъж, с ума си ще слезе от страст. Вярно ли е това и как всъщност действат парфюми с феромони, ние ще се разбере в хода на нашата статия.
Какво представляват феромоните?
Феромони има голямо разнообразие. Това е и феромони опасност, и феромони на покой, и много други. Нас, разбира се, повече се интересуват от сексуалните феромони, защото дори понятието "феромони" се превежда от гръцки като "привличане на хормон". Такива наистина има. Тези летливи вещества, попада в дихателната система на представител на противоположния пол, осигуряват на мозъка на мъжете информация, въз основа на които се прави извод за сексуалната привлекателност на жената. Каква точно информация носят феромони точно да се каже (тези вещества са все още до края, не е проучена) - може да бъде, те докладват за готовността на жената да зачене, може да бъде, те говорят за сексуална съвместимост (феромони на всеки човек са индивидуални).
Себе си мирис на феромони практически не притежават, но и на желязо (орган на Джейкъбсън), който ги възприема, разположен в носа. Именно с това се дължи появата на парфюми с феромони, които трябва да се увеличи нашата сексапил. Вярно е, че самото име на чудо-средства "парфюми с феромони" предизвиква някои съмнения. Защото феромони вещества са много непостоянни, те са дори по въздуха са унищожени, а толкова алкохол и дори още повече, че нищо от тях не ще остави.
Но има маслени парфюми с феромони, може да те "магия"? За съжаление, това не е така и ето защо. Човешки полови феромони все още не са разпределени. Учените знаят, че те съществуват, представляват пример за техния механизъм на действие, но "примами" феромони в бутилка, докато никой не успя. А това означава, синтезира ги няма никаква възможност.
И така, какво тогава в един балон?
Ни по рафтовете на магазини (аптеки и страниците на онлайн магазини) се предлага на маса средства - женски парфюм с феромони с аромата на и без, маслени и спиртосодержащие парфюми. Но какво е един балон, в края на краищата, ние открихме, че аналози на човешките феромони и в парфюм те да попаднат не могат? Вариантите са два: в бутилка с духове няма феромони, или там е вещество с името на андростенон - мъжки феромон прасе. Към духовете се добавя, въз основа на сходства организми прасе и човек. Само за мъже концентрат на тези феромони не действа, а за жените е полезно само успокояващ, придающим доверие действие. След това има такива духове могат да се използват само като раскрепощающее средство, някакъв магически ефект, те не притежават.
Ще кажете, както и отзиви от жени, които наистина са помогнали на тези парфюми? Да, и имена на фирми, които произвеждат парфюми с феромони, достатъчно известни, не могат те да бъдат шарлатанами? На първо място, жените, които парфюм наистина са помогнали да придобие статут на секс-бомби, може просто да е свято вярват в чудодейственность духове и да изпробвате върху себе си ефекта на плацебо. Този вариант не е толкова съмнителен, всеки трети човек на планетата лесно внушаем. Второ, компанията, вероятно, и не лъжат, и се добавя към своите духове androstenone. А за да ефектът им е парфюм с феромони е така,
Парфюми с феромони
като обещават, те използват специални аромати, които към животните феромонам нямат връзка. Ароматерапия ни отдавна говори за миризма, които са способни за стимулиране на сексуалното желание. Най-известният това аромати neroli, на канела и иланг-иланг. Също така в много оказва възбуждащо въздействие аромат на цитрусови плодове, розово масло и сандалово дърво.
И ако мислите, никакви дори много силни феромоните не са в състояние да направят сексуалната неопрятную и лоша жена. Така че погрижи се за себе си, се усмихва, и мъжете ще бъде в краката ви без никаква магия.