Всичко от света на
модата

Като връзване на парео?

7-04-2015, 06:01
3180
0
Като връзване на парео?

Една жена винаги иска разнообразие, особено по вешнем формата. Включително и на плажа: промяна на бански костюми за всеки ден ръкавици не може всеки, но изглежда еднакво, също не е желателно. Както и барове на плажа и парти на брега на предполагат именно бански образ. Изход от ситуацията - парео. Няколко едноцветни шифоновых шалове в тон трико или, обратното, с ярки щампи скромен купальнику помагат всеки ден да отидете на плаж в нова премяна, преображая го през целия ден по настроение. Начини да се завърже парео има голямо разнообразие - за всеки вкус и вид на фигурата.

Как може да се пола връзване на парео? • Пола на узелке: най-лесният вариант. Основното му достойнство - лесно може да се променя дължината и пикантен разрез, който открива крак, със сигурност привлича вниманието към себе си. Загните край на тъкани вътре, за да се получи желаната дължина. Увийте парео около бедрата и вратовръзка красив възел отстрани.

 • Пола с колан-жгутом: за това ще ви трябва достатъчно широко и дълго парео. Регулиране на дължина, увийте парео около бедрата и перекрестите завършва в областта на корема. Увийте краищата на тъканта в колани, увийте по ръба на полата, и завържете възел на гърба си.


 • Как красиво връзване на парео топ? • Leaf: много смели плажен вариант за обладательниц буйни, но не твърде големите гърди. Завивате парео по диагонал, за да получите тънка ивица тъкан. Поставете център парео на врата му, краищата сложи на раменете, пренасяне на гърдите си кръст. Завържете на възел в гърба.

 • Топ с американската проймой: сгънете на площада парео по диагонал. С най-дългата страна завържете парео в гърба. Големи завършва перекрутите помежду си и завържете на възел на врата.


 • Като равенство шал парео рокля или сарафаном? • Рокля от парео ще излезе в бански костюм в близкия бар или кафене. В някои модели се използва не един, а няколко парео.

 • Най-лесният и затова най-популярен сред плажни fashionistas начин се връзвам на парео: плат се обръща на гърба си, перекрещивается в района на гърдите и се закрепва на врата си. Да в такава премяна ви е по-комфортно, по-добре да се използва достатъчно дълго парче материя.

 • Предишният вариант за връзване на парео може леко да се усъвършенстват: опитайте се не просто кръстосване на краищата на гърдите, а се връзвам на прост възел, а след това се заключва в кърпа около врата си.

 • Оригинален вариант на роклята, който е идеален за парти: увийте парео около гърба, завържете краищата на прост възел в гърдите. Да изправите тъкан в краищата и завържете я под формата на елече около гърдите. Центърът трябва да бъде на гърба си. Откритите рамене и зоната на деколтето, луксозен разрез ви осигуряват всеобщо възхищение.

 • Рокля с едно рамо: увийте кърпа около гърба, така, че лявата част е по-голяма от дясната. По-голям парцел тъкан увийте около тялото, на края на изведете на дясното си рамо. Завържете с по-малка част от парео.

 • Ако имате две еднакви парео, можете да направите пълно шифоновое рокля, повтаряне на действия от рокли с едно рамо и от двете страни.
  Като връзване на парео?


 • Леко отворена рокля: увийте парео около тялото и вратовръзка малко узелочком на гърдите.


 • Как да връзвам парео шароварами?


  Да, и това е възможно!

 • За да завърже истински ориенталски зреещи, вземете два еднакви парео - дължината им трябва да е малко по-голяма дължина на краката си. Увийте кърпа около бедрата и завържете възел на ваша страна. Също така, вратовръзка завършва около глезена на крака. Повторете същото и с втория парео от друга страна.

 • Има още един начин да завърже парео като свободни шорти. Вземете правоъгълно парео, вратовръзка го тесен край около кръста, така че да възел се оказа отпред. Пропуснете край на плат между краката , сезон под възел и издърпайте нагоре. Отново пропускайте парео между краката и подоткните в колана на гърба си. Конструкция може да се заключва превръзка от малък шал.
 • Интересен по темата
  Колко красива вратовръзка шал?
  Колко красива вратовръзка шал?
  Ако се научите различни начини за връзване на шал, а след това този прост аксесоар ще стане ваш верен помощник при смяна на образи. Достатъчно е да
  С какво да се носят розови къси панталони?
  С какво да се носят розови къси панталони?
  Лятото е време коротеньких поли и шорти, а също и на ярки цветове и оригинални комбинации в облеклото! Не се страхувайте да експериментирате, защото
  Как се носи парео?
  Как се носи парео?
  Парео е незаменим помощник на плажния отдих. С помощта на този шал може да генерира много красиви премени като за ваканция на плажа, така и за
  Как да завържете дълъг шал?
  Как да завържете дълъг шал?
  Много дами имат в арсенала на този стилен аксесоар, като се извърви дълъг шал. Но далеч не всички умеят да го оригинална вратовръзка. А в края на
  Как може да връзване на шалове?
  Как може да връзване на шалове?
  Много дами днес се ползват с шалове не толкова като аксесоар, защита на врата от студ, колко, за да добавите в образа на интересен акцент. А с
  Рокля парео
  Рокля парео
  Парео е незаменим на плажа нещо. За щастие, сега фирмата излезе с множество варианти на носене тази информация гардероб. Парео-рокля, парео-туника,
  Бански bandow
  Бански bandow
  Бански bandow ще бъде на върха на популярността в предстоящия сезон. Той изглежда много оригинално, а липсата на бретелей дава възможност да се
  Парео за плажа
  Парео за плажа
  Парео е незаменим нещо в морския почивка. Благодарение на своята мултифункционалност и най-разнообразни расцветкам с него вие всеки ден ще изглеждате