Всичко от света на
модата
» » Най-добрите афродизиаци за всички жени

Най-добрите афродизиаци за всички жени

10-10-2014, 13:12
2355
0
Така че там не се говори, но темата за секс - една от най-животрепещущих и класация за семейни двойки, защото любовта не е любов, а сексуалното желание с годините намалява, но постепенно и съвсем изчезва и семейна спалня се превръща от огнището страст и романтика в стаята, разбити надежди, здрав сън и умора.
Повечето хора списывают подобни явления на възраст, да речем, какво да направя, с течение на времето, така и трябва да е се случи. Но нима в 35-40 години ще трябва да забравим за сексуалното възбуждане и наслаждавайки, която може да се получи от самия процес? В края на краищата, смята се, че по това време само идва период на зрялост и опытности!
Най-добрите афродизиаци за всички жени

Ние усърдно мамим себе си, не обръщаме внимание на това, че вече са забравили, когато са изпитали сексуално привличане към своята половина, като обяснява всичко тотална заетост и немолодым възрастта
А, между другото, тайната на младостта, удължаване на сексуално желание и интерес е намерен отдавна, и което е най-интересно, е достъпна за всеки, струва си само да протегне ръка.
За коригиране на състоянието на тяхното здраве не е трудно, добави жизнените сили, за укрепване на жизнения тонус, а заедно с това закупите желание отново да усетят тези непрехвърлими емоции и усещания, които малко са забравени с времето.
И това е решение - да се обърнат към магия природен афродизиакам, толкова точно те са в състояние да събуди тези чувства. Защо повечето жени, тъй като това е думата, в страх отблъскват оферта, казват те, аромати и вкусове, афродизиаци привличат и дурманят, и по някакъв магически начин водят до противоестественным физиологичните последици.
Ами, ще трябва да решат този грешен тълкуването на толкова прекрасни природни помощници.
Афродизиаци - това е физически средства, които подобряват функцията на сексуалното желание, се счита, че самото име идва от името на гръцката богиня на красотата, хармонията и любовта Афродита.

Не забравяйте, че дори и най-силният и мощен афродизиак не е в състояние да изкуши да направи на човек това, което за него е неестествено, чувства и усещания възникват само там, където има място малка искорке, която да разпали пламъка на страстта.
Така че въпросът не в свръхестествени сили, а по-скоро на физиологични функции на човека, които понякога трябва да помага, и след това отдавна забравени усещания се събуди с нова сила.
Най-добрите афродизиаци за всички жени

Ефект на афродизиак на жените и мъжете е значително по-различно, тъй като в мъжкото случай процесът на сексуално удовлетворение - това е физиологична особеност, а за жените - психологически. Така че не напразно казват, че най-добрите афродизиаци за жените - мъжкото внимание, бутилка вино, шоколад и цветя, разбира се, продукти неестествено по произход, но същите стимулиращи и приятен за прекрасната половина на обществото.
Между другото, много общоприети естествени афродизиаци не оказват никакво пряко влияние върху половата функция, те просто са призовани да се концентрира сили, придобият издръжливост, за да се отпуснете и да активирате скрити резерви, които всички заедно се създава добра база за възникването на желанието.

Билки и подправки за жени - най-добрите афродизиаци за жените • Шафран. Смята се, че това растение е мощен инструмент в борбата за сексуално привличане, тъй като в състава му влизат вещества, подобни на хормони и които имат стимулиращ ефект върху женските ерогенни зони. Шафранът е перфектно премахва физическата и умствената умора, но бъдете внимателни с прекомерната употреба като подправки, може да е пристъп на неконтролируема смях.

 • Джинджифил. Обичам кафе с джинджифил ? Добре, защото тази подправка помага за увеличаване на чувствителността, и, както при мъжете, така и при жените.

 • А ето и ванилия е в състояние да предизвика еуфоричният ефект, чувство за сексуална мощ и желание, добре действа на нервната система, която е толкова необходима за стимулиране на женската възбуда.

 • Канела. Тази популярна подправка е в състояние не само да се стимулира кръвообращението, но и дори да предизвика повишаване на температурата, желаете да увеличите удоволствието от плътски удоволствие? Опитайте този афродизиак, който е дошъл до нас от Китай, захар, която тя носи заедно със себе си, бързо се усвоява и дава допълнителна енергия за нашето тяло, така необходима по време на полов акт. Но важното е да не се прекалява, както и много други афродизиаци, канела има и обратната страна на своята привлекателност: с прекомерната му употреба подобрява перистальтика, което може да доведе до неприятни метеоризмам или диария.

 • Лют червен пипер - традиционна подправка за тези, които искат да отслабнат, но заедно с това, тя все още е и има действие на вазодилататор, стимулиране на либидото. Именно лют червен пипер, може да увеличи притока на кръв към външни женски половите органи, като по този начин като ги направи по-чувствителни и напрегнати.


 • И още, в кои продукти се съдържат естествени женски афродизиак? Не винаги е ясно, как се използват като подправки, се консумират ежедневно храна или да приемате по една чаена лъжичка?
  Най-лесното решение е да се готви мощен афродизиак в домашни условия, който е лесен за употреба и изключително ефективна. Това е достатъчно, за да се смесват в равни части и се варят на трева с, мащерка , корени бял оман, мента, градински чай, целина и се оставя да престои в продължение на половин час, прецедете и приемайте по една супена лъжица два пъти на ден.
  Най-добрите афродизиаци за всички жени

  Ще се проведе само няколко седмици, и ако не сте разбрали, къде делось това, че предишното безразличие, студенина и неприязън към гениталиите на влечению, събиране постепенно ще ви върне към нормалния си сексуален начин на живот. Всички тези билки и поотделно, се считат за афродизиак, но в събирането те оказват комплексно въздействие върху процеса на кръвообращението на органите в малкия таз, релаксация на нервната система и увеличаване на чувствителността.

  Афродизиаци за спални


  За всяка двойка, е важно не само физиологично състояние, но и ароматна съставка на срещата им. Ние говорим за етерични масла, които заради природата си зареждат ни активност, се събужда желание и удоволствие там, където го използва, за да се не намери.
  Най-добрите афродизиаци за всички жени

  Тези масла или спрейове лесно може да се купи в аптеките, афродизиаци от този тип са известни в продължение на няколко хиляди години, така че не се страхувайте да ги използвате, качество, доказано от векове!
  Опитайте поотделно всеки мирис или да се смесват, образувайки нови уникални комбинации, които ще останат само "вашите" до края на живота си.
  Мощни етерични масла, тях сексуалната функция, се считат за: масло от здравец, иланг-иланг, кедър, джинджифил, мура или хвойна. Използвайте тези дарове на природата, и тогава вашият сексуален живот да се превърне в нещо едно необикновено, прекрасно и винаги която привлича.