» » Как да премахнете брадавици на лицето, ръцете и други части на тялото
 • (10-10-2014, 13:15)   
 •   0   
 •  1971 
Когато онова, което откривате у себе си, на ръката на брадавицата, първото нещо се случва експлозия на паника, желание да се отърве от тази омраза машина просто те, но за това също трябва да намери време, за да се спускат към лекар!
По своята същност брадавици не са опасни, това са доброкачествени образования на кожата, които най-често се поставят на ръцете и на краката. Няма нищо страшно, а те изглеждат доста кофти, за съжаление, с подобен проблем контактува много, но са се научили как да се отървем от тях - далеч не е всичко.
Как да премахнете брадавици на лицето, ръцете и други части на тялото

Всъщност, да се отървете от такива структури лесно, достатъчно е да отидете в косметологический кабинет, към специалист, който е един от предложените начини, ще ви избави от тази беда. Но, по принцип, може да се опита да се бори и със своите сили, най-важното в случая - не да се нараниш.
Факт е, че някои хора с години живеят с брадавици, при това не се изпитва дискомфорт или особени проблеми, но ако с течение на времето те са се увеличили значително в размер, започна да предизвиква болка и кървене, след това тук, първото нещо, трябва да лети към лекар.
Имайте предвид, че в някои случай премахване на брадавици може да носи след себе си сериозни последици, предупреди които може само лекар.

Някога, много отдавна, още по времето на Древна Русия, се е смятало, че брадавицата може да се печелят, провеждане в ръцете си жаба, между другото, понякога и сега нещо подобно може да се чуе от детворы.
Разбира се, това е глупост, лекарите обясняват появата на тези образувания е много просто - заразяване на човек с вируса на папиломи, който, между другото, може подцепить дори подержавшись за това място, за което по-рано се проведе болен човек. Но дори и след това, вирусът доста дълго спи и по никакъв начин не се проявява.
Как да премахнете брадавици на лицето, ръцете и други части на тялото

Ако все пак подцепили такова нещо, това е, на първо място, сигнал за това, че вашият имунната система е отслабена, защото брадавици не са хора с най-различни проблеми. След като сте се разбрали със своя имунитет, това може да се премине на въпрос как можете да премахнете брадавици на лицето и ръцете?
Заслужава да се отбележи, че ако имаше поне една брадавица, това не трябва да чака, докато тя ще се проведе от себе си, защото този вирус има свойството доста бързо се разпространява, и там, където е била една-две брадавици, може лесно да се появи няколко десетки такива формации.
Най-често с брадавици се борят с помощта на трите основни начина: процедури в косметологическом кабинета, медикаментозные средства и народни методи. Говорим за всяко малко повече.

Начини за лечение на брадавици в модерни клиники • Криотерапия . Най-лесният и най-честият начин, въпреки своята относителна ниска цена, е напълно ефективна и не оставя видими белези. Смисълът е прост: брадавици вымораживают с помощта на течен азот, цялата процедура, естествено, се извършва под наблюдението на лекар. С помощта на този метод не може да премахнете брадавици на един път, трябва да мине няколко процедури, но минус е, че те са доста болезнени. Ще бъде добре, ако за тази процедура можете да се свържете с проверенному специалист, тъй като неправилното му изпълнение е изпълнен с проникване на различни инфекции и паразитози.

 • Лазерен начин . Ефективен и безболезнен начин, тъй като се извършва под местна упойка. Обикновено отнема само няколко минути време, а след процедурата остава малък белег.

 • Хирургично отстраняване на . Също така се извършва под местна упойка, така безболезнено, остава видимо шкембе, изпълнен с появата през време на нови образувания.

 • Рентгенотерапия . Безболезнена и доста ефективна процедура, забележими следи не оставя, но изисква няколко сесии, между които выжидается доста време.

 • Электрокоагуляция . Извършва се с помощта на електрически ток, е голям плюс на тази процедура е, че дълбочината на въздействие на тока се регулира, така че може да се влияе дори върху корените на брадавици, което води до нейното пълно премахване. Обикновено на обработанном място е оформена кора, която с течение на времето пада.


 • Лечение на брадавици с народни средства за защита


  Преди да използвате някаква рецепта, пригответе я, а след това опитайте на малък участък от кожата, някъде на китката. Изчакайте 15 минути и ако не се чувстват подозрително усещане за парене или сърбеж, то можете спокойно да се ползват по този начин, вие определено ще се увери в липсата на алергична реакция към някой от компонентите на борсата.

  Лечебните свойства на жълтурчета


  Фолк доста често са способни да спасят нас дори и тогава, когато традиционната медицина умывает ръката си, например, за премахване на брадавици могат да бъдат с помощта на жълтениче, защото неговите лечебни свойства са в състояние да помогне при много кожни заболявания.
  Направи няколко такива процедури, вие ще почувствате значително облекчение, а с течение на времето, най-вероятно ще забравите, че е брадавици, завинаги. За лечение на такива формации е подходящ само пресен жълтурчета, сушенный губи своите полезни свойства.
  Много просто и ефективно въздейства сок жълтурчета, просто скъсайте клонче на това растение, на края на стъблото трябва да излезе сок - именно за тях и за смазване на засегнатите места, повтаряйте тази процедура три пъти на ден.
  Не забравяйте, че след като забележите подобрение, а това ще бъде десет дни по, не се отказал от лечение, водете нещо до края.

  Единственото нещо, дори ако след няколко месеца ефектът ще е, значи, по този начин се оказа за вас не е ефективен и е крайно време да търсят нещо ново.
  И хубаво да помага на алкохол, екстракт от жълтурчета, обикновено от него се правят компреси и се прилага за бородавкам на 15 минути призная, усещането не е приятно, но какво да правя. Понякога ситно нарязан жълтурчета се смесва с ябълков оцет , оставете тази смес за около половин час, след което се приготвя лапа.
  Как да премахнете брадавици на лицето, ръцете и други части на тялото

  Здрава кожа около брадавици е необходимо да се защити, като покриване на мазилка, на самата брадавицата налагат с компрес от марля, всички покрийте с фолио и оставете за половин час. След време всичко се измийте и намажете детски крем.

  Други прости начини • Нарязани картоф на няколко части, след което намажете брадавици място изсечени по 5 пъти на ден, само за една седмица брадавици или ще мине, или ще станат значително по-добре.

 • Добро средство - каша от плодове на офика, всичко се разруши, налагат на распаренное място с брадавици, определя и задръжте за около 30 минути. Обикновено 10-12 процедури.

 • Може да се използва и сок от лук, който може да изтръгне в сокоизстисквачка или, че не е лесно, настържете на ренде. Израстъци се намазва със сок и даваме да изсъхне.


 • Има много лекарства за брадавици, които могат да се купят във всяка аптека, те обикновено се продават без рецепта, така че проблеми с придобиването, не ще бъде. Единственото нещо, винаги е много трудно да се отгатне какво точно ви костюм, затова по-добре е, ако това лекарство ви назначава специалист, който ще се проведе на предварително всички необходими анализи.
  Заедно с"Как да премахнете брадавици на лицето, ръцете и други части на тялото" също четат: