Всичко от света на
модата
» » Как да изберем прическа за себе си

Как да изберем прическа за себе си

10-10-2014, 13:38
3190
0
Красивата и добре поддържана коса - това е важен аспект на женската външност, по който може с точност да кажа колко една жена трепетна да се грижат за себе си.
Идва момент, когато е повторяющая от година на година форма на косата започва да бъде досадно, искам да се измъква от ежедневните оковите на посредствеността, и да се яви пред своите приятели и колеги в абсолютно нов, но важното е, обворожительном и идеалния начин, който се постига чрез кардинал смяна на прическата.
Как да изберем прическа за себе си

Но заедно с млада и свежа мисъл актуализиране на себе си, има много проблеми, които са доста добре обосновани, защото може обстричь шик дълги къдрици, за да получите екстравагантно каре, а след това да откриете, че той абсолютно не е подходящ, а само разваля целия вид.
И затова много се изпращат подобни мисли в далечния ъгъл, така и не рискуват да останат със своя позната прическа, наистина, в края на краищата отново да расте на дължина не е лесно, на него може да отнеме не един месец, а не две, а няколко години.
Как да изберем прическа за себе си, а след това да не трябваше да съжалявам? Искаме да останат стилни и модерни, прически също имат своите тенденции и тенденциите, които всеки уважаващ себе си и модата се опитва да се спазва.
Ако се обърнем назад в историята, може да се отбележи, че тези понятия за красота, които бяха приети преди много векове, сега вече изглежда смешно и абсурдно, а някои тенденции, а напротив, отново блясък на своята популярност и актуалност.
Преди косата придавалось от огромно значение, в плитки са били вплетени скъпоценни камъни, златни и перлени нишки, дами могат да носят огромни изкуствена коса и дори рамки, за да отговарят на критерии за красота.
Как да изберем прическа за себе си

Сега ежедневни фризури и прически изглеждат много по-лесно и естественней, важното е, да се избере форма и обем, което помага да скриете недостатъците на външния вид, в същото време, с гарнитура и изрази всички добродетели: изразителни скули, големи очи или красив цвят на кожата.

На какво да се обърне внимание при избора на прически?


За да се спаси от изтощително мисъл, както и от лоши решения, трябва да се основава на два основни фактора - това е формата на лицето и типа на косата. За това, как да се определи формата на лицето, както и какъв тип прически отговарят на всеки от видовете, ще обсъдим по-долу.

Най-лесният начин за определяне на формата на собственото си лице, то да се обърне към огледалото, предварително зачесав на косата си, и от всичко, което допринася, например, молив за устни, прекарват по контура на отражение.

Когато направите няколко крачки назад, а след това ще можете съвсем ясно да си съставят собствено мнение по отношение на формата на лицето. Ако не искат да си цапат огледало или такъв начин, за да не се оказа достатъчно ефикасен, а след това ще се опитаме да се реши от визуални особености. Да бъдем по-точни, то трябва да се определи съотношението на различните части на лицето.
Ако носителка на овалния тип на лицето, може да ви поздрави, вие сте близо до идеала, към който се стремят много момичета. От овалния лице ширина на челото трябва да е почти съвпада с ширина на брадичката. Момичета с такъв външен вид, подходящи за почти всички видове коса, макар и кратък таралеж, макар дълга и къдрава къдрици, между другото, с кудряшками е възможно да се експериментира много.
Момичета с кръгли лица трябва да има плавен брадичката, която се влива в подпухнали бузи, а също и леко извита линия на косата. Този тип лице най-добре де стрижками средна дължина, за да извади малко лицето си, може малко да играе каскадными и ступенчатыми стрижками ако вие сте фен на бретон, то може да се разрежда и се режат настрани, но в никакъв случай да не се оставят гладка.
Как да изберем прическа за себе си

Лицето триъгълна форма доста лесно да се определи, то е заужено към дъното и се разширява в областта на челото. За такава форма на лицето е отлично подходящ буйни прически, големи кърли къдрици в областта на брадичката, както и разкрояване на ресни. Това се случва, че стойността особености, присъщи на дадена угловатость, тогава в прическа е най-добре да се съобразят с ясни геометрични линии.
Квадратна форма на лицето е присъщо на широкото лице, квадратна челюст, както и строго права линия на растеж на косъма. За този тип лице най-подходящи структурни подстригване, кичури с различна дължина, а ето и директен прически и прав бретон не е точно украсяват момичета с такава форма на лицето.
Представители на имоти лице се характеризира с един и същ ширина на челото и брадичката, но заедно с това, те все още имат продълговата форма. На такова лице най-добре ще изглежда наличието на бретон, както и малка или къса, асиметрична прическа. Дълга и права коса, висок опашка - това са възможности за имоти лице.

Между другото, дълго време не се измъчвам, могат да се вземат на прическа с помощта на компютър, тази услуга вече доста отдавна предоставят големи фризьорски салони и салони за красота и абсолютно безплатно.

Ако искате дома видим каква прическа ще ви допадне, а в това, което може да помогне на тези програми, като Cosmopolitan, или Adobe Photoshop, където могат да бъдат променени не само дължината на косата, но и техните цвят, форма, дори и допълват различни аксесоари.
Как да изберем прическа за себе си

Ако не сте силни в компютърната наука, а след това в голям фризьорство салон, по ваше желание, вие ще вземете прическа, вие ще можете да изберете необходимата ви дължина на косата, характеристики на подреждане, цвета на направления и корени, като програмата дори може да даде препоръки относно правилния грим под избрания вид на прическата.

Прическа в зависимост от вида на косата


За избраната от вас прическа изглежда перфектно, трябва също да се отбележи вид на вашата коса. Ако, например, имате тънка и чуплива коса, най-добре не отращивать дълги къдрици, а да остане на структурните прическите, те ще придадат на косата допълнителен обем.
Ако имате къдрава коса, това може да бъде на прическата със средна дължина, но е по-добре да избягвате бретон, но за права коса са подходящи ступенчатые прически полукръг.

Най-добри - средно в структурата на косата, те се вписват почти всички прически, а също така ще бъде дълго време стоят на различни стайлинг. Тежки коса е по-добре периодично филировать, за да те поне някакъв период държат обем и форма.

Как да изберете прическа на детето?


Ще дойде момент, когато малко непоседу също трябва да се режат, за да се определи формата на прическата и дължина. По-младото поколение, точно както и възрастните, са доста трепетно се отнасят към външния си вид, така че, като избора на прическа за вашето дете, трябва да се основава на същите фактори, че и при избора на възрастни прически, вид на лицето и косата.
Все пак добре е да се избягват дългите бретон, а също така се основава на собствената си заетост, ако сте разбрали, че няма да имате време ден след ден заплетать детето плитки и опашки, по-добре се разбираме каре, което не изисква голямо количество време за подреждане, а на детето няма да се намесва по време на игрите.
Интересен по темата
Прически с превръзка за коса
Прически с превръзка за коса
Красиви прически с превръзка за коса! - Дълги коси - това е прекрасно! Много често съм чувала тези думи и все не се решавах да къса подстрижка.
Как да направим прическа с превръзка?
Как да направим прическа с превръзка?
Как да направим прическа с превръзка? Колела, щипки за коса или превръзки - това е чудесно допълнение за създаване на неповторим имидж! Може да
Модни прически за овалния лице
Модни прически за овалния лице
Най-добрите прически за овалния лице - експериментирайте за имиджа на Съвременни и модерни прически за овалния на лицето трябва да се подчертае
Обемна прическа за тънка коса
Обемна прическа за тънка коса
Обемна прическа за тънка коса: ефектни прически Тънка коса не може да се нарече женски накити. За редки и тънки косми подчертае красотата им