» » "Лесен начин за спиране на пушенето" Алън Кар: книга за това, как да се откажат от пушенето за стотен път, но завинаги
  • (10-10-2014, 13:57)   
  •   0   
  •  773 
В статията " Как да се откажат от пушенето на себе си и при това не се оправя (съвети) " един от съветите е да прочетете книгата на Алън Кар "Лесен начин за спиране на пушенето". И не напразно - в края на краищата, тя ми помогна да се откажат от пушенето на повече от 20 на милиони най-запалените пушачи по целия свят! Само си помислете: книга, написана от обикновен счетоводител през 1983 г., всяка година се спасява по един милион души! За такъв резултат мечтаят всички наркологи в света
"Лесен начин за спиране на пушенето" Алън Кар: книга за това, как да се откажат от пушенето за стотен път, но завинаги
.
"Лесен начин за спиране на пушенето" Алън Кар: книга за това, как да се откажат от пушенето за стотен път, но завинаги

Основната мисъл, която се опитва да предаде на Алън Кар в тази книга: "отказването на цигарите е много просто!". Някой, като не му пушач с огромен опит, който пушени по сто цигари на ден, знаете какового е да се откажат от вредния навик. След много неуспешни опити, през 1983 г. той е изобретил собствена методология, която помогна му веднъж и завинаги да се откажат пушенето.
Тази техника се оказа толкова ефективна, че тя веднага получи признание специалисти от цял свят. Над 95% от хората, които са го използвали метод, са успели да се откажат от пушенето!
Как да не е жалко, но самият автор умира през 2006 г. от рак на белите дробове. Тази болест е очевиден пример и стимул за всички пушачи, които искат да се откажат от пушенето. "Откакто аз отказах цигарите, станах най-щастливият човек на света", каза Алън. Дори и тогава, когато той е научил за своята болест, той не отчаивался и се радваше на живота, защото, ако Алън преди двадесет години не отказах цигарите, а след това, най-вероятно, той е живял много по-малки на години.
Алън Кар каза, че животът му не живее напразно, защото благодарение на книгата "Лесен начин за спиране на пушенето" той спаси милиони хора.
Заедно с""Лесен начин за спиране на пушенето" Алън Кар: книга за това, как да се откажат от пушенето за стотен път, но завинаги" също четат: