Всичко от света на
модата
» » Къде излизам с едно момиче на първата среща (съвети момчета)

Къде излизам с едно момиче на първата среща (съвети момчета)

10-10-2014, 13:57
1369
0
Къде излизам с едно момиче на първата среща, за да я впечатли? Този въпрос тревожи много хора. Момичета същества са доста капризни и им се хареса много трудно. А защото така искам, така че след сбогом, тя беше в пълен възторг от тебе. За да се случи това, трябва да опитаме.
Къде излизам с едно момиче на първата среща (съвети момчета)
Първата среща е много важен момент, така че към него трябва да се подходи с цялата си сериозност. Ако ти си облажаешься, повечето момичета не ще разбере твоето духовния свят, те не ще ти го направят отстъпка от вълнение, те просто ще ти кръст и занесут в списъка на аутсайдерите. Така че-това, към първия свиданию трябва да се вземат на много сериозно!
Планиране на първа романтична вечер, трябва да действа в зависимост от момичета и твоето отношение към нея. Ако нямате силна симпатия към нея, но за да се извърши вечер сам, все още не искаш, можеш да не се напрягам за сбогом (своди си в евтини кафенета). Но, ако ти си чакаше с нетърпение среща точно с тази красиво момиче, ако искаш, да Имате продължаване на отношенията, трябва да се напрегнеш.
За начало, пересчитай пари за себе си, в чантата си. Ако ги няма много - смело! Ти ще се учудваш на момичето свиданием, а не на парите. Със сигурност, колкото повече финанси, толкова повече възможности. Предлагам да се запознаете с различните варианти на места провидението на първа среща. Разчитам само на теб.

Къде да отидем с едно момиче на първата среща?


Първото нещо, което идва на ум - това е кафене или ресторант. По принцип това е печеливша опция, но само в случай, ако ти си учтешь някои моменти. На първо място, това място трябва да бъде прилично, а не евтини забегаловкой. Второ, вземи със себе си колкото се може повече пари (ти не искаш да нелепую ситуацията). Трето, желателно е да знаеш поне минимални правила на етикета.
Къде излизам с едно момиче на първата среща (съвети момчета)

В парка или на разходка из града . Този вариант не е подходящ за всички. Едно момиче, разхождайки се сред природата, ще се чувствате много по раскованнее, отколкото в ресторант. Друга, особено ако тя не дойде на среща в обувките си на висок ток, през цялото време ще си мисля за своите бедни краката и за това, че ти си наемен убиец. Ако ти все пак реши да избере парк като място за първа среща, да си направиш тази разходка и незабравимо. Подготовь за момичета изненади: неочаквано купи букет цветя те, попей една песен или да прочетете стих. Важното е всичко да е подходящо и забавно.
Галерия или музей . Ако ти си решил да покори много умна, културна и интеллигентную момиче - това е най-подходящи места за срещи. Не може да се похвали със специални знания в тези области? Трябва да се подготвим и да прочете нещо умно.
Разходка с яхта . Бял кораб, шум на вода, лек вятър, ягоди и шампанско - това ще бъде много красиво среща, и то със сигурност ще впечатли едно момиче. Единственото нещо, което може да развали вечерта, това е цената за наем на лодка, ами и морска болест при бедно момиче. Да не е станало объркване, се постарайте да разберете, не страда ли момиче на това неприятно заболяване.
Къде излизам с едно момиче на първата среща (съвети момчета)

Вечеря на покрива на къщата . По принцип това е бюджетен вариант, довиждане. Всичко, което ти се наложи - това е да устоим, маса и столове на покрива на къща, красива украса: покривка, чаши, купи вино и бонбони. Имай предвид, че на покрива не трябва да бъде депониране на отпадъци, времето трябва да е добра, вземи със себе си на каре (стопли едно момиче). Да, и не ще бъде зле, ако пред Вас се отваря красива гледка, а не на тръби на завода.
Концерт . Ако знаеш от коя група момиче е луд и по щастлива случайност тази група действа във вашия град, ти просто трябва да я поканя на концерт. Този вариант за първа среща ще е успешна, в случай, ако ти също се харесвам такава музика. Иначе за два часа концерт ще имаш ужасно боли главата, ти наистина не можеш да говоря с едно момиче, а тя в крайна сметка ще им пука за твоето недоволство.
Къде излизам с едно момиче на първата среща (съвети момчета)

Конна езда . Тази среща трябва да се угоди на една млада дама, в края на краищата, кон - невероятни животни и обикновено се дават на всички много положителни емоции. Уверете се, че момичето трябва да е спокойно животно, както и че тя е с него не падна. Разходка на открито ще се вдигне и на двама Ви настроение. След година се пие вино в тих ресторант.
Аква-парк . Ако ти предстои среща с активна момиче, своди си в това място. В аква-парка ще бъде забавно, а, значи, няма да неудобни паузи в общуването. Още повече, още на първата среща можете да се насладите на всички удоволствия си фигура.
Сега ти знаеш, къде излизам с едно момиче на първата среща. Надявам се, че можеш да може да се справи със своето вълнение, и всичко ще бъде именно така, както си планирал.