Всичко от света на
модата
» » Вечерни красиви прически за къса коса

Вечерни красиви прически за къса коса

10-10-2014, 15:22
3624
0
Защо тогава някои хора вярват, че, ако косата острижены е кратък, а с тях е много трудно да се излезе с разнообразни и интересни прически. Този факт може лесно да се опровергаят. Къса коса - това е територията на новост и фантазия, и най-важното, целият процес ще отнеме безкрайно количество време, като с дълги или средни по дължина коси.
Казват, че жените, които носят къси прически притежават силна воля характер и диктаторскими качества. Всичко това е глупост, с всяка прическа може да изглежда романтична, женствена, е строго или игриво. Вечерни прически за къса коса ще зависи именно от вашето настроение, желание да направи и фокус на събитието.
Вечерни красиви прически за къса коса

Например, за бизнес среща подходящ внимателно и строго подредени кичури, за вечерта на вечеря или банкет - същите, но с някои елементи на свобода. Ами, ако отидете на моминско парти или да прекарват времето си в нощното заведение - тук твърде простор на фантазията и малки неща, които могат да разнообразите прическата - игли, обръчи, лъкове, стразинки и всичко, което си заблагорассудиться.
И ако все още не вярвате в това, което вечерни прически за къса коса могат да бъдат ярки и женствени, след това се опитайте да ги върху себе си. Но бъдете готови за това, че трябва да бъдат дръзки и ярки, за да се окаже в центъра на вниманието. Така че, вооружимся всички необходими средства за коса и се пристъпи към избор на прически .
Вечерни красиви прически за къса коса

Коя прическа за къса коса може да се направи?


На всеки тип лице ще бъде най-подходящ своя прическа.

Например, ако сте носителка на кръгли черти на лицето, това изобщо не им е подходяща прическа тип "елф" или " pixie "те ще утяжелять и без това грузные черти на лицето.

Така е най-добре за кръгла форма на лицето са подходящи прическите с удължени предни кичури, за да се визуално да се стреми към овална форма на лицето.
В тилната част можете да експериментирате с различни обем и кичури. А ето момичета с по-изпънати черти на лицето, като път пак ще отговарят игриво кичури, сякаш стреля в страни. Ако имате високо чело - това е знак не само голям ум, но и това, което трябва да носите бретон. Но ако челото е малък и малко ниска, бретон го визуално още повече ще се намали.
Вечерни красиви прически за къса коса

Една от най-лесните прически за къса коса смята се,следващата. Вымоем главата, высушим и на чиста коса парцел с лак, за да ги утяжелить. След разбийте направления в творческия безпорядък, и им придават най-добрата посока, отново за определяне на лак. Такава прическа е подходяща за момичета, които не се страхуват да се окаже в центъра на вниманието.
Ако носите каре или ассиметричную прическа, то тогава може да излезе удължени, с лъскава структура, направления. За да направите това, все още леко влажни корените на косата, парцел с пяната за стайлинг. След това, въоръжени със сешоар и кръгла четка, започваме да се дърпа направления. Леко подкручивая навътре, да не забравяме фиксирате с лак. Начин се получава много женствен и нежен.
Вечерни красиви прически за къса коса

Варианти на прически с кудряшками


Кой е казал, че ако имате къса коса, а след това не могат да се насладят на къдрене? Красиви вечерни прически за къса коса е много просто, и най-важното ефектен, да, именно чрез такива прости тела. Той може да бъде с различни размери, ги избирайте в зависимост от дължината на косата си.
Вечерни красиви прически за къса коса

За това вымоем главата, все още леко влажни къдрици, cheat маши за коса. След няколко часа, все още не са завъртяни на косата, подсушиваем сешоар и отстранете маши за коса.

Прядки под формата на така, как най-добре ще изглеждате точно за вашата форма на лицето, в никакъв случай да не използваме четка!

Може да разделите косата си с помощта на гребен с редки зъбци или пръстите на ръцете. Най-добре направете наклонена раздяла, а тази страна, която е малко повече, може да се монтира красива заколочкой. Ако носите бретон, то може да се оправям утюжком и да се фиксира с лак. Вместо маши за коса може да се използва и плойку.

Вечно млад класика


Много стар, но не по-малко популярна се смята за прическа, с напълно пенирани обилно преди локонами. За определяне използваме гел за коса. Другият вариант е дълбоко разделена по средата и, зачесанные от двете страни, на кичура назад, също са отбелязани гел или друг търговец на наркотици. Ефект мокра коса може би никога няма да излязат от мода.
С помощта на гел може да създаде много необичайни форми бретон или да вдигне косата на слепоочията, което създава своя екстравагантен ефект. Всичко трябва да се опита, иначе вие никога не определете, какво е точно за вас.
Вечерни красиви прически за къса коса

Малко обема на къса коса


Да Не забравяме, че и къса коса трябва да придават обем. Следващата вариация прически ще ви кажа как можете да направите това. За начало определяме линията на пробора, по-добре ассиметрично. Нататък започваме да отговарят на bouffant - движи от тилната част на лицето, консолидиране, пречещи на направления, фиби. Усърдно прочесываем цялата глава, че никоя прядка не все още не са наблюдавани. Полученият обем се определи лак, движа направления на пръстите на ръцете от лицето на назад. Смягчаем направления на другите края на гребени и распределяем, не устраивавшие вас на космите по главата.
Вечерни красиви прически за къса коса

Да Не забравяме, че може да експериментирате и не само с помощта на различни укладок. Опитайте адаптации в командната прическа, някакви кичура отстрани, кои-то се оставя, ако имате беше обикновено каре - опитайте липса на симетрия. Осветлитесь или отменитесь на тон или два, покрасьте направления или отделни къдрици. Момичето трябва да се променят, а не да остане през целия живот на консерви и скучен.

Ако ви страшат боядисване, тогава можете да си купите специален цветен лак. Опитайте се боя им бретон или някакъв вид на отделни направления, всичко е във вашите ръце.

Може да изберете цвят и лак по някакъв елемент на вашия тоалетна - цвят рокля или обувки. Има лакове с пайети. Но тук си заслужава да се помни, че такива видове прически могат да бъдат, не винаги са подходящи, внимателно обдумывайте причината и мястото на вашето парти или среща.

Ако ви липсва фантазия, какво да се изгради у себе си, на главата си или не разбирате технология за създаване на коса, то в интернет има много снимки вечерни прически за къса коса. Изберете един от тях, прекарайте няколко минути в огледалото и ще разбереш, че изглежда модерен, светъл, секси и незабравимо лесно, просто трябва малко да се работи.
Интересен по темата
Прически с превръзка за коса
Прически с превръзка за коса
Красиви прически с превръзка за коса! - Дълги коси - това е прекрасно! Много често съм чувала тези думи и все не се решавах да къса подстрижка.
Как да се насладите на бигудями на стикери
Как да се насладите на бигудями на стикери
Как да се насладите на бигудями velcro: полезни съвети За извиване на велкро-салон за красота в дома си. Прическите, които може да се поставят
Модни прически за овалния лице
Модни прически за овалния лице
Най-добрите прически за овалния лице - експериментирайте за имиджа на Съвременни и модерни прически за овалния на лицето трябва да се подчертае
Обемна прическа за тънка коса
Обемна прическа за тънка коса
Обемна прическа за тънка коса: ефектни прически Тънка коса не може да се нарече женски накити. За редки и тънки косми подчертае красотата им
Като утюжком да оправят косата
Като утюжком да оправят косата
Като утюжком да оправят косата: правилните къдрици Утюжок за коса - универсално устройство, което помага и изправяне, и накручивать къдрици. За