Всичко от света на
модата
» » Каскада - нарязани на средни косата 2013

Каскада - нарязани на средни косата 2013

10-10-2014, 16:14
5054
0
Каскада - това е прическа на средна коса 2013 която отговаря на много жени. Когато сме изправени пред тежък избор промяна на прически, ние много се страхуваме да се заблуждават. В края на краищата, обстричь косата не много дълго, а да се върне на предишната си широчина и красотата е изключително трудно. Затова преди да решите да смените прическата трябва да помислят добре.
Каскада - нарязани на средни косата 2013

За всяко лице и интересите на "своя" прическа. Една и съща прическа може да изглежда по различен начин. Това зависи от много фактори: състоянието на косата, техните цветове, ами и определено от капитана който изпълнява намаза.
При всеки вариант коса има своите предимства и недостатъци. Добър специалист е длъжен да ви съобщя ги преди процедурата на смяна на прически . Днес ние ще говорим с вас за подстригване каскада.
Каскада - нарязани на средни косата 2013

В последно време жените предпочитат да имат коса със средна дължина. Твърде къса коса според тях, изглеждат не толкова женствени, ами и с дълги - твърде много мороки. Не на всяка съвременна работеща жена има малко свободно време, за да го губите за изплитането на косичек. Така по-лесно един път на месец да си позволят качествена прическа, която не изисква специални грижи.
Каскада - нарязани на средни косата 2013

Точно такава прическа е каскада. Тази прическа се представят на косата с различна дължина. Днес ние с вас, помислете за вариант на каскадата на средна коса.
Прическа каскада за средни коса перфектно отговарят на тези момичета, които искат визуално да се увеличи обема на косата , да ги направи по-леки и въздушни. Освен това каскада създава ефекта на гъста коса и е идеална за тези, които те са тънки.

На кого е подходяща прическа каскада


Подходяща прическа каскада, като обладательницам права коса, така и вълнообразни. Ако имате гъста и тежка коса, тогава по-добре да се откаже от този вариант прически. В противен случай може да се окаже ефект копны на главата.
Най-добре този вариант на прическата изглежда в овална и с продълговата форма на лицето. Цвят на косата при това особена роля не играе.
Каскада - нарязани на средни косата 2013

В повечето случаи прическа каскада се извършва с бретон. Интересно ще изглежда каскада с много къса бретон (този вариант е подходящ за смели момичета), ако искате да се даде по-голяма загадочности, след това избирайте по-дълъг бретон.
Прекрасно изглежда каскада с серво бретон в този случай получавате двойна ассиметрию.

Как се извършва прическа


Колкото и обикновена прическа изпълнява каскада трябва да бъде на добре измита коса. Те трябва да бъдат влажни и гладки. Фризьор визуално трябва да се определи център на главата и направи два пробора. След това се откроява основната направление и расчесывается.
Коса от двете страни се фиксира със специални скоби. Първо подстригана основната направление, а след това в зависимост от неговата дължина коригиране на всичко останалата част от косата. Косенето се извършва директно отрязани.
Прическа каскада на средна коса се извършва бавно и внимателно. От двете страни на косата трябва да бъдат с еднаква дължина, не може един да се гърча е по-кратко друго. Най-важното правило в косенето на каскада - това е симметричность страни спрямо центъра.
Специално внимание капитанът трябва да се обърне на косата около лицето. Е и, определено, трябва да филировку.

Как да оформите прическа каскада


Безспорно достойнство на косене каскада е, че тя не изисква специални усилия за стайлинг. В зависимост от настроението, което може да подкручивать върховете в различни посоки, да накручивать косата на ролки с различни диаметри.
За да прическа изглежда по-подредено, може да се изравни косата утюжком. Като цяло, доста след измиване на главата, суха коса сешоар.
Каскада - нарязани на средни косата 2013

Такъв вариант прически се радва на успех сред звездите. Въпреки факта, че те могат да си позволите да губите време, създаване прически, знаменитости избират простотата и красотата.

Каскада прическа на средна коса ще бъде актуален през 2013 година. Модата отново избират комфорт. За разнообразие опитайте се да си направите прическа каре .
Интересен по темата
Прически с превръзка за коса
Прически с превръзка за коса
Красиви прически с превръзка за коса! - Дълги коси - това е прекрасно! Много често съм чувала тези думи и все не се решавах да къса подстрижка.
Как да направим прическа с превръзка?
Как да направим прическа с превръзка?
Как да направим прическа с превръзка? Колела, щипки за коса или превръзки - това е чудесно допълнение за създаване на неповторим имидж! Може да
Модни прически за овалния лице
Модни прически за овалния лице
Най-добрите прически за овалния лице - експериментирайте за имиджа на Съвременни и модерни прически за овалния на лицето трябва да се подчертае
Обемна прическа за тънка коса
Обемна прическа за тънка коса
Обемна прическа за тънка коса: ефектни прически Тънка коса не може да се нарече женски накити. За редки и тънки косми подчертае красотата им
Като утюжком да оправят косата
Като утюжком да оправят косата
Като утюжком да оправят косата: правилните къдрици Утюжок за коса - универсално устройство, което помага и изправяне, и накручивать къдрици. За