Всичко от света на
модата
» » Как да се превърне в най-престижната и секси жена?

Как да се превърне в най-престижната и секси жена?

10-10-2014, 16:18
1236
0
Повечето млади особи смятат, че най-голяма сексуалност и привлекателност може да се постигне с помощта на изнуряющих диети, крашеных коса, ярък грим и честно облекло. Въпреки това, повечето мъже съвсем друго мнение за женската привлекателност. В края на краищата, почти всички мъже привлича недостъпност, недосказанность и мистика. Мистериозна жена е много секси. Поведението, с поглед, гласът и изражението на лицето на жената предизвиква в хората много повече емоции, отколкото неприкрытая фигура и ярък грим. Един мъж обича да мисли и представи, което е скрито под дрехите на жената, която се промъква в ума си.
Как да се превърне в най-престижната и секси жена?

Много жени с годините губят притягательность, сексуалност. Всъщност, всяка жена трябва да бъде спретнат и чист. Тези думи трябва да бъде правило за всички жени, в края на краищата жената е символ на майчинството, на красота и на огнището. Как може да бъде символ на красотата потолстевшая жена, в мръсна престилка и скъсани домашни чехли?
И така, ето някои съвети за това, как една жена да стане по-желана и сексуална.
1. Преди всичко, трябва да обичаш себе си, обичаш своите недостатъци и особено достойнство. Ако жената вярва в своята сексуалност, в тази сексуалност вярва и мъж. Мъжки пол обожава уверени в себе си жени. И неважны излишни килограми, цвят на очите, дължина шипове или поли, ако една жена възприема себе си сексуална красота, мъжът се възприема точно така. Красотата идва отвътре и се разпространява в околните.
Неувереност в себе си жени, чувствующие неадекватността си, никога не ще привлече вниманието на мъжете, защото мъжете не се чувстват женска увереност в своята неустоима.
2. Поглезете се, радуйте тялото си. Ако жената оценява себе си и да се възхищава на тялото си, тя се превръща в желан и приятен. Една жена има нужда постоянно да се грижи за себе си, защото това носи невероятно удоволствие. Ароматни гелове, приятен масаж с различни хранителни масла, добра парфюми и други средства за грижа за себе си - не само ще донесе страхотно настроение след прекрасните минути, прекарани насаме със себе си, но и ще ви направи още по-красив и привлекателен. Има огромно количество женската козметика: ексфолианти, кремове, лосиони, масла, шампоани и т.н. на различни марки, миризми и ценови категории, които ще ви носят приятни впечатления и ще гарантират отлични грижи за тялото си.
3. Има отлично упражнение за даване на себе си доверие. Застанете пред огледалото и свалете от себе си дрехи. Вижте първо само на място фигури, които намират за привлекателни. Същевременно се любувате на себе си до момента, докато не бъдете съвсем сигурни обжалване и сексуалността тялото си. За постигане На положителен резултат може да се измъкне няколко месеца, но повярвайте ми - това си заслужава.
Как да се превърне в най-престижната и секси жена?

4. Стани женствена. В края на краищата, има много жени, на които мъжете се чувстват изключително привлекателните, в действителност не притежават естествената си красота, а са много женствени и умело го правят. Неговото основно оръжие - жар, която така привлича мъжкия пол. Важното е, тази жар да открием и привлечем вниманието. Женственост - това е мекота, безпомощност, слабост на жените, като цяло, всичко това, което отличава една жена от един мъж. Това е не само различия в поведението, но и на външни прояви - пола, дълга коса, токчета и т.н. - всичко, което един мъж не е присъщо да се носят, да обличат.
5. Трябва да развиете в себе си сексуалната привлекателност, която е по-скоро състояние на ума. Еротичен чар отвътре и мъжете се чувстват отлично. Лошо настроение, уморен вид и вечното оплакване на живот, никой не ще привлече, а напротив, оттолкнет. Една жена трябва да бъде лека, безгрижна, закачливо и винаги в добро настроение.
Като следвате тези простото правила, всяка млада жена може да обичаш себе си, да стане по-уверена в себе си, и, съответно, желана и секси за околните.