Всичко от света на
модата
» » Прически за момичета в училище, абитуриентски

Прически за момичета в училище, абитуриентски

10-10-2014, 16:23
1947
0
Абитуриентски бал - едно от най-запомнящите се и вълнуващи събития младостта си. Особено това събитие е важно за момичетата, защото, в действителност, това е първата им бал, за която толкова сте мечтали в детството си. Така всяка выпускница се опитва да бъде в този ден неотразимо красива, като героинята от любимите си приказки, или да се даде свободна rein въображението си и да сътворят себе си образ още не е "регистриран" в нито една книга! За да реализират своите мечти и образите мечти, за подготовката на абитуриентски костюм струва вземат на сериозно и се предварително: два месеца преди бала бала.
Прически за момичета в училище, абитуриентски

Как да изберем прическата си за бала в училище


Първото нещо, което трябва да изберете е рокля . Придуманную модел може да се шият по поръчка в ателие или да намерите нещо подобно в магазините. След това, подбираме към роклята украса и обувки . Но особено сериозно си струва да се отнасяме към избора на грим и прически. Грим трябва да бъде и не е банално, и не е много шантав.

Ако имате неприятни проблеми с кожата: неравен тен или черни точки - не се опитвайте да ги скрие много тонален крем.

Матиращ коректор скроет зачервяване, а превенцията ще помогне за изравняване на тена на лицето и при това в кожата няма мастни блясък, като от тонален крем.
Сега да поговорим за избора на прическа, която е корона на вашия имидж и трябва да се комбинира с всички тоалетна. Можете да опитате да направите прическа за себе си. Потренировавшись няколко пъти, вие без труд ще успее да го направи, но все пак по-добре ще бъде, ако вие се обърнете към квалифициран специалист, който ще ви помогне в въплъщение на вашия избор или ще ви посъветва прическа себе си. Така че за такъв случай не се скъпя за стилистах. Както каза героинята от един филм: "Ние жените, на първо място, трябва да бъде страхотна прическа и готини обувки".

Как да направим прическа


Не си струва да въвеждате себе си в заблуда, че с дълга коса повече предимства, отколкото къси. С къса коса също е възможно да се прояви много въображение: къса асимметрические прически с бретон и без, необичайни варианти проборов, класическа полагане - боб, полагане под името "мокър ефект" с помощта на гел и восък.
Важно е да запомните още едно прекрасно момиче, не се стремете да си направите прическа, която да ви харесва, но не е подходяща за вашия тип лице. Много е важно всичко да е хармонично! Дори най-красивите и оригинални прически изглежда абсурдно, ако не са в хармония с типа на лицето. Обърнете се към препоръките за избор на hairstyles в зависимост от типа на лицето.

Овална вид на лицето - най-добрият и "скромен", така че, ако сте носител на такъв тип човек - ще отговарят на абсолютно всяка прическа.

Ако вашият овал на лицето малко "разширен", а след това тя може да скрие прекрасни къдрици. Най-широката част на прическа трябва да се намира в линията на веждите и слезе до скулам и брадичката. Ви, е строго забранено носенето на преки прически и подстригване. А ето за обладательниц открояващи се скулите са подходящи гладка коса, дебел бретон, който ще ви помогне да скриете недостатъците. Най-широката част на прическа трябва да бъде под линията на скулите. Ще можете да опитате прическа на Виктория Бекъм - "каре", което в задната част на главата е малко приподнято, а лицето - по-дълги кичури.
Прически за момичета в училище, абитуриентски

Тези момичета, които "квадратен" тип на лицето и масивна брадичка си струва да се обмисли тяхната прическа, която да е скрита недостатъци. На вас ще отговарят на асимметрические прически с наклонена пробором, бретон в никакъв случай не трябва да се прави, тъй като ще подчертае недостатъците. Нея също може да се направи асиметрични или зачесать на рамо. Вие също така ще отговарят на леки къдрици, които ще ви помогнат да направите лицето по-нежно.

Ако носителка на пухленьких щечек - ви идеална прическа "каскада" до нивото на брадичката.

Фантазируйте, бъдете креативни, експериментирайте, търсете най-важното правете това по-рано, и успешен избор и създаване на вашия начин е гарантиран. Абитуриентски бал - вашият първият истински бал и вие трябва да изглежда в него е неустоимо, магически, като героиня приказна история, само че сошедшая в света на хората.
Интересен по темата
Прически с превръзка за коса
Прически с превръзка за коса
Красиви прически с превръзка за коса! - Дълги коси - това е прекрасно! Много често съм чувала тези думи и все не се решавах да къса подстрижка.
Как да направим прическа с превръзка?
Как да направим прическа с превръзка?
Как да направим прическа с превръзка? Колела, щипки за коса или превръзки - това е чудесно допълнение за създаване на неповторим имидж! Може да
Модни прически за овалния лице
Модни прически за овалния лице
Най-добрите прически за овалния лице - експериментирайте за имиджа на Съвременни и модерни прически за овалния на лицето трябва да се подчертае
Обемна прическа за тънка коса
Обемна прическа за тънка коса
Обемна прическа за тънка коса: ефектни прически Тънка коса не може да се нарече женски накити. За редки и тънки косми подчертае красотата им