» » Тъкане на неусложнена косичек на средна коса
  • (12-10-2014, 20:46)   
  •   0   
  •  3345 
Смята се, че за да се направи красива прическа с различни видове плетений е възможно само с доста дълги косите си. Но това не е съвсем така. Сега се правят наистина гениални неща, дори и в косите със средна дължина. И като се има предвид, че те лесно се правят в домашни условия, то става ясно защо те се радват на толкова голяма популярност.
Тъкане на неусложнена косичек на средна коса

Отделят се следните видове плетений:


1.Полуколосок. Начало на заплитане като на обикновена плитка, тоест косата се разделят на три направления, а след това те са вплетени по линията на растежа на косата от челна площ до тилната. След това в края на шиш се крие в свобода косата и засилва някой заколкой. По-лесно е само да направите полуколосок, с помощта на равен път (на косата) по средата на главата. По този начин ще бъде по-лесно разделите косата на две опашчица и вече с двете страни да започне да плете полуколосок. Цялата техника за плетене на този основава на факта, че започва да плете нужда точно от предната част на пробора и постепенно тъкат останалите косата. В резултат опашки-полуколоски да бъде заверен от красиви клипове.
2. Френска плитка. Още един елегантен вид на шиш. Trudges такава панделка отстрани. Започва ширити и с пробора по средата на главата. Първо spit заплетается с една ръка, след това другата. За да не пречат на ширити, останали коса е за предпочитане да бъде убит. Техника на плетене се състои в това, че първо се отразяват на кичури от лицето си с едната ръка и после на другата страна от пробора по средата. Готов вариант е фиксирана заколкой и започва изплитането от друга страна.
3.Английские опашка с шиньоном. Този вид плетене започва с тилната част на главата, а готовата плитка фиксиран под косата отдолу.
4. Spit принцеса. За образец се взима двойка английски косичек от двете страни на главата, които се свиват на пръстена. По този начин се оказва доста необичайна прическа.
Почти всички видове косичек можете да направите сами, без чужда помощ. Големи трудности при изучаване на прости уроци няма.
Тъкане на неусложнена косичек на средна коса


Съществуват няколко вида косичек, които можете да направите сами. Тъкане на косичек на себе си, не изисква никакви самостоятелно важни способности и се прави е доста просто. Може да се направи опашка на средна коса под формата на полуколоска. Започват да се тъкат също така, както и в стандартни плитки от три направления. Основната разлика от колоска се състои в това, че направления постепенно започват да приплетать, като се започне с всеки изминал челото до назад, т.е. по линията на косата, а след като не вплетают.
Край на шиш се крие в насипни косата и засилва заколкой. Има още един начин за плетене на себе си, на коса със средна дължина. Първо се прави равен раздяла и косата са разделени на два странични опашката. След това от двете страни заплетается свободен колосок , като се започва от предната част на пробора, а след това, вплетени останалата част от косата до самия край. В резултат опашки, още наречени полуколосками, може да се монтира като фиби, така и обикновените разноцветни гумени ленти за коса.
В модерно време доста популярни са станали плитки-колани, но за създаването им задължително се нуждаят от дългата опашка. Но има един начин, при който тази прическа може да се тъкат дори и в косите със средна дължина. За тази цел трябва да се използва изкуствена перука-колан. Първо косата си под врата се събират на опашка и закрепляются с помощта на дъвка . След това перука се простира през венеца и е фиксирана.
След разделянето на косата на 2 направления, една част от усукана по посока на часовниковата стрелка, като едновременно се обръща около опашката-шиньона. Същата процедура се повтаря и с друг прядью, само се върти вече в обратна посока. След определяне на щифтове се получава връзка на около впрегне-шиньона.
Ако не обичате да се забъркваш с плитки, ви препоръчваме да направи прическа каре .