Всичко от света на
модата
» » Изделия от шишарки от с ръцете си на Нова година 2018: схеми + снимки

Изделия от шишарки от с ръцете си на Нова година 2018: схеми + снимки

12-10-2017, 07:53
1037
0

След като през декември на снежната топка укутывает домовете и улиците на града ни, ние започваме да усещат приближаването на Новата година. Всички обхваща предпраздничная еуфория – отиваме в търговски центрове в търсене на подаръци за приятели, колеги и близки, строим планове за почивка, обдумываем менюто на новогодишната маса, купуват елха и предоставя в офиса и у дома тематичен декор , без които този празник е просто немислимо.


Нивото на развитие на съвременното индустриално производство ни дава възможност да закупите най-оригиналните и разнообразни декорации за дома. По рафтовете На големите хипермаркети и по-малки сувенирни магазини можете с лекота да намерите ярки гел лепенки за прозорци, коледни топки, блестяща мишуру, стрии с поздравления, венци и гирлянди .


Изделия от шишарки от с ръцете си на Нова година 2018: схеми + снимки
Борови и елхови шишарки – най-добрият материал за творчество за деца!

Но в последно време стана модерно да се произвежда декор обекти със собствените си ръце. И на първо място в списъка на тези бижута заемат тези, в които се използват естествени материали. Хората са уморени от изобилието на синтетика и пластмаси, което ни заобикаля в ежедневието. Може би най-тематичен материал за производство на новогодишни занаяти са пъпки, защото само един си вид внушава мисълта за празненство.


При това от шишарки може да направите най-различни украси – коледни венци, декоративни елхички, смешни горски таралежи да сеят и празнични гирлянди. Вие не просто да украсите дома си, но и варете много психически презентов за скъпите ви хора. На вашето внимание – практически съвети, идеи и препоръки за изготвяне на diy от шишарки!


Идея №1: Венец от шишарки


Изделия от шишарки от с ръцете си на Нова година 2018: схеми + снимки
Handstitched венец от шишарки, покрит със златна боя

Коледен венец спокойно може да се нарече най-популярните празничния интериор. Тази традиция е е заимстван от нас ние европейците и американците, които със сигурност ще красят входните врати преди началото на празниците. Така че всеки гост да разбира, че в тази къща го чакат и обичат. Да, и хижи, украсени по подобен начин, изглежда елегантно и атмосфера.


Освен това, такива венци изглеждат чудесно и във вътрешния интериор – можете да ги окачите на стената или поставени в центъра на масата, който вие накроете на Нова година 2018. За да направите веночек, ще трябва да се въоръжите с:

достатъчно конуси;
широката сатенена панделка или отрезом сатен;
стара телена закачалка или просто парче дебела тел;
прости пластмасови мъниста, с дупки, съвпадение диаметър с тел;
лепило за пистолет;
баллончиком с изкуствен сняг или акрилна бяла боя;
ярки елочными бусами и на малки топки.Изделия от шишарки от с ръцете си на Нова година 2018: схеми + снимки
Стъпка по стъпка инструкции за производство на коледен венец

Next пристъпваме към производството на венец.

Стъпка 1. Правим основата. В основата на този веночка служи жично рамка. По-лесно само да го направи от стари закачалки, тъй като след флексия под формата на кръга вие веднага ще бъде готов кука за закрепване на веночка. Въпреки това, може да се прилагат парче дебела тел, загнув един от краищата, така че да направи петельку за окачване.
Стъпка 2. Изготвяме подутини. С помощта на лепкав пистолет нанесете капка гореща маса на върха на подутини и прикрепете бусину. Разбира се, подутини ще стоят много по-добре, ако използвате малки винтове за дърво с петелькой. Тогава ще трябва да пробиете всяка шишечку и винт в него шуруп. Въпреки това, тази рана ще изисква наличието на бормашини с тънък сверлом, а такива инструменти са открити не във всеки дом.
Стъпка 3. Правим венец. Сега просто трябва да нанизани на подутини върху жица, което ги поставя така, да те гледат в различни посоки, а венец се получава обемна. Готовият продукт може да се поръси с боя от спрей, минете с четка с гуашью или малко покриване с изкуствен сняг – така ще изглежда, че натъртвания се появили при вас направо от заснеженного гори.
Стъпка 4. Декорируем поделку. Широка атласную лента повяжите буйни лък и го закрепете лепило с пистолет в горната част на венец. По принцип, това може да се спре и се насладете на резултата на своя труд. Въпреки това, ако искате да веночек поярче, го може допълнително да украсите малки елочными топки или лепило на бучки и в кухини между тях мъниста от декоративни мъниста, плодове на шипка или сушени червени боровинки.Идея №2: Венец от шишарки


Изделия от шишарки от с ръцете си на Нова година 2018: схеми + снимки
Не ограничени, за да се борови шишками – diy силни всички

Борови копчета там, са подходящи за производство на декоративни новогодишни гирлянди. Важното е предварително да се подготвят повече от това естествените материали, разходка по най-близкия лесопарку. Ако във вашите места на боровете не растат – не се отчайвайте, защото за любителите на творчеството в наши дни пъпки, събрани едва ли не в промишлени мащаби, така че преди Нова година ще задължителна намерите опаковки с тях в магазини рафтове. Освен това, ще се нуждаят от тези продукти:

всъщност, борови шишарки;
кангал-здрав канап;
няколко листа златисто фолио;
лепило;
щеточка;
куки;
клещи.Изделия от шишарки от с ръцете си на Нова година 2018: схеми + снимки
Стъпка по стъпка инструкции за производството на гирлянди от шишарки

След като сте си закупили и подготвили всички необходими материали и инструменти, се пристъпи към изпълнението на следните действия:

Стъпка 1. За определяне на петельки. В горната част на всяка подутини изберете място, където ще вкручиваться кука. Фиксирайте го в плоскогубцах и вверните в бучка.
Стъпка 2. Декорируем подутини. Разходете се из кончикам люспи подутини четка с лепило, след това увийте я златно фолио и разтривайте мястото, където е нанесено лепило. Тънък слой злато за покриване на неравности, което им бляскав вид и блясък. Можете да направите и по – лесно- да се поръси с натъртвания на тънък слой златна боя от спрей или да направите мазки с помощта на златен акрил. Там може всичко зависи от какъв материал е да имате под ръка.
Стъпка 3. Нанизываем венец. Нанижите подутини на връв. Да те не съезжали на едно място, не забравяйте да се връзвам на всяка от петелек малък възел от канап, която служи като основа гирлянди. Вашето бижу е готово!Идея №3: Таралежи от шишарки


Изделия от шишарки от с ръцете си на Нова година 2018: схеми + снимки
Таралежи ще стане чудесен вариант занаяти за детска градина или училище

Сладък таралеж от шишарки – това е просто рана, която по силите дори на най-малките деца, така че спокойно седнете и за производство на новогодишни подаръци за баби и дядовци или подготовка на изложба за учебната панаир. За да направите сладки зверушек, ще се нуждаят от:

борови шишарки;
пластилин черен и бежов цвят;
пискюл;
пръчка за скулптура или клечка за зъби;
старите руж.Изделия от шишарки от с ръцете си на Нова година 2018: схеми + снимки
Стъпка по стъпка инструкции за производство на таралежи да сеят от шишарки

Процесът на производство на животното се състои от следните етапи:

Стъпка 1. За начало проверете колко добре се разкриха вашите подутини. Ако ноб все още гъста, с нераскрывшимися скалите, поставете го след няколко дни на топло място батерията, така че животните са бодливи.
Стъпка 2. Разточете парче бежов глина и направете тънки. Залепете го на върха на подутини и таралеж слепите по лицето му. Скатайте две малки лъжички, малко приплюсните и прилепите уши. Направете две колбаси – няколко повече и още няколко по-малки да се придържа към тялото на таралеж предните и задните лапи. С помощта на пръчки за скулптура или клечки за зъби равен таралеж пръсти, а на мордочке – усмивка. Три лъжички черен пластилин ще станат очи и нос животно.
Стъпка 3. Нанесете върху четката малко руж и направете таралеж в розово бузи, така зверюшка изглежда още милее. Поделку можете да инсталирате на парче картон, декорированный изкуствен мъх и сухи през есента листа. За допълнителен декор могат да се използват червени мъниста, които са подобни на горски плодове, или украсяват таралеж ябълка, изготовленным от пластелин зелен или червен цвят.Идея №4: коледна Елха от шишарки


Изделия от шишарки от с ръцете си на Нова година 2018: схеми + снимки
От трябва да разкрият шишарки може да направите цял елова гора!

Пъпки са толкова подобни на малки елхички, че ви не ще бъде трудно да се направи до празника цял бор зелени красоти. Гарнирайте с тях мъниста, кристали и изкуствен сняг, може да буквално в рамките на няколко минути попълнете къща новогодишен настроение. За вземане на такова занятие ще ви трябва:тапи от вино;
подутини;
зелена и бяла туш;
лепило с пистолет;
мъниста;
кристали;
грабва вериги;
пуговички или друго оборудване;
сатенени панделки;
четката;
балон изкуствен сняг;
лист тънък стиропор;
лак за нокти с голям глиттером.Изделия от шишарки от с ръцете си на Нова година 2018: схеми + снимки
Непрекъснато ще се включи към създаването на "коледни елхи" на най-малките членове на семейството

Направете елова гора, придържайки се към тези препоръки:

Стъпка 1. Нарежете тапи от виното на филийки с дебелина 15-2 см. Впоследствие те ще станат стволовете на коледни елхи. По-горе влакчета от задръствания не си струва – дърветата могат да се окажат нестабилни.
Стъпка 2. Покрасьте подутини зелена гуашью. Ако у дома имате завалялся спрей със зелена боя, след това процесът може да се ускори, просто впръскване на боя на подутини.
Стъпка 3. С помощта на лепкав пистолет закачете коледни елхи на шахтите от корк.
Стъпка 4. Помислете за варианти за декор. Част от коледни елхи може да се направи заснеженными, причиняващи по върховете на скалите слой бяла гваш или изкуствен сняг от един контейнер. Пригответе за върховете на тях под формата на звезда. За това трябва да се направи картонена шаблон звездички, а след това изрежете желаната брой фигури от тънък стиропор. Скрийте звезди слой лак с блестящи частици. След изсъхване на върховете се придържаме към горната част на коледни елхи. Останалите българското законодателство може да бъде украсена с мъниста, пуговичками или кристали, лепене ги чешуйкам с помощта на лепкав пистолет. За допълнителен декор използвайте старите гривни, фрагменти от веригата и друга ненужна ви бижута и т.н. Коледни елхи могат да се поставят както на индивидуално, така и да се инсталира на голям лист картон, покрити с неговите дребни трохи, и пенопластовой изкуствен сняг. Около стволовете от корк може да увийте малко памук, сымитировав снежните преспи.Идея №5: Окачване на елха от шишарки


Изделия от шишарки от с ръцете си на Нова година 2018: схеми + снимки
Украсете изкуствена коледна елха натурални, вкусни ароматни шишками

Коледна елха, украсена с такива висулки, изглежда наистина празнично и необичайно! Ярки, цветни пъпки просто привличат окото. Такава позиция декор ще доведе до безусловното възхищение от всички, които ще се съберат в дома на новогодишния триумфа. Поделку може да се направи, като по ръцете на такива предмети:

подутини;
малки многоцветни помпончики;
лепило с пистолет;
кангал декоративен кабел.Изделия от шишарки от с ръцете си на Нова година 2018: схеми + снимки
Стъпка по стъпка инструкции за производство на смърчови суспензии

Етапите на производство на изделия са съставени от такива стъпки:Стъпка 1. Уверете се, че вашите пъпки се отварят, в противен случай ще ви бъде неудобно да се работи с материала. Ако клечка е доста плътна, просто го сложете на ден-различни топла батерията. Така тя не само ще се разтворят люспи, но и отпадат ненужни семена.
Стъпка 2. Нарежете точното количество парчета от декоративно дантела. Свийте ги два пъти, за да се получи дупчица, и се прикрепва към върха подутини с помощта на лепкав пистолет.
Стъпка 3. В хаотичен ред нанесете на долната част на кантара капки гореща маса пистолет и залепете към тях многоцветни помпончики. Помпонов трябва да бъде достатъчно много, за да клечка смотрелась ярко и весело. Между другото, ако не са открили в магазина за рукодельниц, определени с помпончиками, подутини може да задекорировать малки снежками от синтетична вата. За тази цел намокрете пръстите си, скатайте топки от парчета памук, дайте им малко, за да изсъхне и клейте на подутини. Ако смятате, че рана изглежда не е достатъчно красиво, добавете блясък с помощта на сребърна боя от спрей или нанесете малко изкуствен сняг и използвайте сребрист шнур. Тези черно-бели подутини изглеждат доста стилно.Идея №6: Топката от шишарки


Изделия от шишарки от с ръцете си на Нова година 2018: схеми + снимки
Топка от шишарки и клонки – пример за ефектна коледна икебаны

Необичайна окачване, която можете да прикачите към полилей, карнизу или просто да сложиш в централната част на бюрото в качеството си на коледната икебаны. Списък на материали и инструменти, които да ви бъдат от помощ, е както следва:

подутини;
лепило с пистолет;
топка от стиропор;
кожички;
клончета, изкуствени елхи;
сухи клонки с плодове;
сатен лента за закрепване;
лак с пайети;
бяла акрилна боя;
пискюл.Изделия от шишарки от с ръцете си на Нова година 2018: схеми + снимки
Стъпка по стъпка инструкции за производство на кълбо от шишарки

Последователност от действия се състои от такива стъпки:

Стъпка 1. Задекорируйте върховете на скалите петна от бяла боя. Оставете да изсъхне.
Стъпка 2. Нанесете на плодове, малко лак с пайети. Ако не сте намерили клончета с засушенными плодове, може да се запише по-лесно. Нарежете с градинка малко клони и си малки кръгли мъниста. Прикрепете ги към клоните с помощта на лепкав пистолет.
Стъпка 3. С помощта на клещи разделете клони изкуствена яде на малки парченца.
Стъпка 4. Вратовръзка топка от стиропор сатенена панделка, оставяйки дълги опашки, за да може да е укрепване на пистата за полилей или карнизе.
Стъпка 4. Лепило на бучки на топка, опитвайки се възможно най-близо попълване на повърхността му.
Стъпка 5. Попълване на кухини елхови лапи и клонки с плодове или мъниста. Живата елха е по-добре да не се използва – топли, тя много бързо осыплется, а вашата икебана ще загубят вид и красота.
Стъпка 5. Прикрепете топка от шишарки на перваза на вратата или полилей!Идея №7: Подутини в сребро


Изделия от шишарки от с ръцете си на Нова година 2018: схеми + снимки
Обработка на конуси декоративни материали и боя

Такива декоративни шишарки може да се използва за украса на елхата или на прозоречните отвори, да се поставят в формата на централна аранжировка на масата или просто да се сложи край на чинията на всеки гост като малък презента за празника. Освен това, те са напълно подходящи като допълнение към оценят дарове за колеги – например, те могат да се отнасят до мешочку с домашен джинджифил бисквити. Такъв подарък точно ще бъде запомнен и ще е доста уникален. За производство на изделия ще се нуждаят от:

подутини;
четката;
златна и сребърна боя;
сатенени панделки;
панделки от органза;
лепило с пистолет;
клончета, изкуствени елхи;
тънка тел;
мъниста;
стазы;
кожички;
иглата, и нишката;
канела;
бечевка;
сушени резени от портокал, карамфил, анасон.Изделия от шишарки от с ръцете си на Нова година 2018: схеми + снимки
Проявете въображение и украсете бучка природни материали

Така че

Стъпка 1. Раскрасьте подутини златна и сребърна боя. Покритие трябва да бъде доста гъста, така че може да се наложи дори два слоя. Ако не разполагате с боя на такива цветове, възползвайте се от обикновена бяла, а след като изсъхне нанесете слой лак със златни или сребърни пайети.
Стъпка 2. От сатен панделки и органза направете достатъчно буйни бантиков. Ако искате да пъпки са били използвани като окачване на елха, не забравяйте да поддържате у ленти дълги опашки. За да лък не распустился, прошейте го конец.
Стъпка 3. Нарежете тел на малки парченца и нанижите няколко мъниста. Крепите ги с помощта на лепкав пистолет, за да те не събраха на едно място. Мъниста може да задекорировать пайети.
Стъпка 4. С помощта на клещи, нарязани клонки от изкуствена яде.
Стъпка 5. На връхчетата на шишарките залепете кристали.
Стъпка 6. Завържете заедно няколко пръчки канела и кръг сушени портокали. На песента също може да сложите сушени карамфил или анисовые звездички.
Стъпка 7. Прикрепете с помощта на лепкав пистолет на конска опашка и шишарки връзка смърчови клонки, панделки от органза и сатен ленти, клончета от храсти и тел с мънистен, комбинирайки декоративни елементи така, както диктува вашия вкус и фантазия. Необичайни подутини готови!
Интересен по темата
Гирлянди за Нова година 2018 собствените си ръце: как да се направи, схеми  ...
Гирлянди за Нова година 2018 собствените си ръце: как да се направи, схеми ...
Подгответе се за среща Нова година – дълъг и радостен процес, който се състои от много важни компоненти, процедури и действия. Преди да дойде
Нова година вытынанки 2018: шаблони за изрязване на прозорци (изтегляне и о ...
Нова година вытынанки 2018: шаблони за изрязване на прозорци (изтегляне и о ...
В дните преди настъплението на Новата година, всеки човек окунается в непрехвърляем атмосфера на най-вълшебен от годишни тържества. Всички ние
Изделия от хартия със собствените си ръце за Нова година 2018: схеми, шабло ...
Изделия от хартия със собствените си ръце за Нова година 2018: схеми, шабло ...
В навечерието на Нова година, когато през прозореца студ и виелица, искам да насаждам своето жилище топлина и уют. Както и че ще помогне в този
Коледно дърво от помпонов със собствените си ръце
Коледно дърво от помпонов със собствените си ръце
Нова година – време за магия. И, разбира се, искам да празнична атмосфера обграждат ни са навсякъде – и у дома, и на работното място. Но се случва
Рана рибена кост със собствените си ръце
Рана рибена кост със собствените си ръце
Всеки се украсява къщата за новогодишен празник по свой начин. Някой се ограничава до коледната елха с различни играчки и гирлянди, а някой се опитва
Елхичка от филц със собствените си ръце – майсторски клас
Елхичка от филц със собствените си ръце – майсторски клас
Дребния декор играе огромна роля в създаването на празнична атмосфера. Така че в подготовката за Нова година не се ограничени, за да се една елха.
Грим на за червена коса
Грим на за червена коса
Ярък грим с червена коса често изглежда абсурдно, както и с естествени нюанси на козметиката отиват далеч не е всичко. Какво червило да изберете