Всичко от света на
модата
» » Гирлянди за Нова година 2018 собствените си ръце: как да се направи, схеми + снимки

Гирлянди за Нова година 2018 собствените си ръце: как да се направи, схеми + снимки

12-10-2017, 08:27
519
0

Подгответе се за среща Нова година – дълъг и радостен процес, който се състои от много важни компоненти, процедури и действия. Преди да дойде най-вълшебната нощ в годината, ние трябва да купуват подаръци за любимите си приятели и членове на семейството, за да се подготвят спомени за колеги, да се организира почивка, да се снабдяват с продукти за необичайно меню, да се споразумеят за напитки, излезе с на око-пръкват облекло и, разбира се, да се създаде дом наистина коледна атмосфера.


За решаване на новите задачи служи традиционният празничен декор, включващ коледна елха, прожектори, ленти, снежинки, вытынанки и всички гирлянди. Разбира се, днес повечето трудности с нашите раменете облекчава промишленото производство – за няколко седмици, преди Нова година рафтовете на супермаркетите и сувенирни магазини привличат вниманието на потенциалните купувачи най-широка възможност за избор на най-разнообразни гирлянди.


Гирлянди за Нова година 2018 собствените си ръце: как да се направи, схеми + снимки
Пример рукодельной светещи гирлянди, направени от конци и лепило

В последно време обаче все повече хора предпочитат да украсяват жилището си сам, защото такива домашни занаяти, направени с любов, носят много повече радост, на домашен уют и топлина. Не се страхувайте, че може да не се справят с новогодишните гирлянди – тази рана е може би най-лесният от всички тематичен декор. За да направите венец е достатъчно просто да се мотае на веревочках всякакви сладък елементи!


А ако ще се включат към този урок на всички домашни, а след това буквално за няколко вечери в състояние да произвежда достатъчно украса за вашия интериор, смърч, полилеи, прозорци и стени. Следните майсторски класове ви пита, как да се направи необичайни и оригинални гирлянди на Нова година 2018 без никакви разходи. Освен това, предложените теми са много по-прости и евтини, така че вашият интериор ще бъде не само оригинални, но и икономични.


Идея №1: Венец от чаши


Гирлянди за Нова година 2018 собствените си ръце: как да се направи, схеми + снимки
Стъпка по стъпка инструкции за сглобяване на гирлянди от пластмасови чашки

Наистина уютно тематично бижу, което да изпълни къщата с мека светлина новогодишни огоньков. Тази гирлянда се отличава с оригиналност, уникалност и при това забележим ниска цена, защото е произведен от най - лесни за еднократна употреба, чаши от пластмаса! В крайна сметка вие получавате наистина дизайнерско бижу, което със сигурност ще оценят членове на семейството или гостите на коледната парти. За направата на този декоративен елемент ви необходими следните елементи:

достатъчно количество пластмасови чашки (по-добре да изберете не са бели, а са прозрачни);
остри ножици;
лист от картон;
прост молив;
своеобразна книга с интересни щампи;
лепило (уверете се, че при изсъхване тя остава максимално прозрачни);
канцелярский нож;
коледна гирлянда с електрически крушки.След като сте си купили и са подготвили всички необходими материали и инструменти, се пристъпи към изпълнението:

Стъпка 1. Заготавливаем "опаковка" за чаши. За това трябва да се сложи чашка в неблагоприятна посока лист цветна хартия и я кръг на молив, перекатывая от едната страна на листа до друга. В резултат на фигура трябва да бъде така, както ако сте нарязали чашка, разви го и обрисовали в самолета. Между другото, за да се обръща чашки не е подходящ само книга с рисунки, но и плътни кърпички, и дори парчета принтованной тъкан.
Стъпка 2. Декорируем чаши. Когато се създадоха достатъчно материал за декориране, трябва да бъде внимателно пух хартиени заготовки лепило и приключи чашки, плътно стиснал "опаковка". Оставете изделия от време, достатъчен за пълното изсъхване на лепилото. При желание, някаква част от графиката може да се поръси с пайети (предварително причиняването на избраното място минимално количество лепило) или паста на кристали.
Стъпка 3. Нанизываем чаши на венец. За начало положи венец върху плоска повърхност и внимателно распутайте възможни възли. Положете събрани чаши по тел, за да пробвам тяхното местоположение и редуване на чертежи. Вземете канцелярский нож и направете на донышках чаши чист разрези на кръст. Сгънете краищата на разреза и просуньте крушка. След това силно натиснете извита край отвътре чашата. Когато приключите нанизывать украсени чаши, венец може да се мотае и да се свърже с мрежата. Преди да го приберат украсата на съхранение до следващата година, той трябва да бъде внимателно се разглобяват на съставните: отстранете всички чаши, сложете ги един по един и се поставя в отделна кутия, за предотвратяване на избледняване и запрашеност.Идея №2: Венец от шишарки


Гирлянди за Нова година 2018 собствените си ръце: как да се направи, схеми + снимки
Инструкция за изготвяне на опростен гирлянди от шишарки

С смърчови и борови шишарки изглеждат като декоративен елемент. Да се подготвят подутини за гирлянди, си струва предварително, за да те успели да изсъхне. Така че, разхождайки се в близко лесопарке, съберете "жътва" и дайте му отлежаться в продължение на седмици. Ако имате под странично няма иглолистна гора, не се притеснявайте – за новогодишен празниците подутини се продават и в магазините за творчество, и в раздела начало декор-големите супермаркети. Освен шишарки ще се нуждаят от такива предмети:

кангал здрав канап;
изкуствен сняг;
лепило;
бормашина с тънък сверлом;
пайети;
набор от малки винтове за дърво с линия.Гирлянди за Нова година 2018 собствените си ръце: как да се направи, схеми + снимки
Определяне на винт и декорация от сребрист глиттером

След като сте си купили и са подготвили всички необходими материали и инструменти, се пристъпи към изпълнението на следните действия:

Стъпка 1. В горната част на всяка подутини да пробия дупка. Капните вътре малко лепило и вкрутите шуруп с петелькой. Оставете подутини на време, достатъчно за изсъхване на лепилото. Ако не разполагате с бормашини, с тънки сверлами, може да се прибегне до по-лесния прием. За да подутини се провеждат, е достатъчно просто липсва парче въже през люспи и се оставя на опашка за по-нататъшно закачане на въжето. Въпреки това, венец изглежда по-малко впечатляващо.
Стъпка 2. Задекорируйте подутини с изкуствен сняг или пайети. Най-добре е да засадим пайети на лепило, само разгледайте внимателно, за да когато изсъхнат той остава прозрачен.
Стъпка 3. Отмотайте от парче канап, е достатъчна, за да си гирлянди. Пропуснете въжето чрез петельки на разстояние от около 7-10 сантиметра един от друг. Ако венец ще бъде обесен не е точно, а да има завои, прикрепете петельки конец на въжето, а не това подутини ще се плъзне. Между другото, тези декоративни шишарки, ще станат чудесна украса за коледни елхи, в края на краищата, вие ще трябва само да премине през петельку конец и да се мотае бум на лапа новогодишна дърво.Идея №3: Венец от ледени висулки


Гирлянди за Нова година 2018 собствените си ръце: как да се направи, схеми + снимки
Необичайно декоративно решение – венец от ледени висулки

Това забележително бижу, сигурност, попълнете вашия дом зимна обстановка, защото само през зимата можем да наблюдава необичайни каскади ледени висулки, свешивающихся от покривите. Но такива изкуствени ледени висулки имат неоспоримо предимство пред своите природни ближни – те не ще се стопи и ще ви моля за още много години. За направата на гирлянди ще се нуждаят от най-простите и евтини материали и инструменти:

остри ножици;
пластмасови бутилки;
свещ;
канцелярский нож;
остра и тънка шило;
тънка сребриста тел.Гирлянди за Нова година 2018 собствените си ръце: как да се направи, схеми + снимки


Процесът на производство на гирлянди, се състои в следното:

Стъпка 1. Заготавливаем елементи гирлянди. Първо трябва да се измие и суха пластмасови бутилки, а след това реже с помощта на канцелярского ножа горлышки и донышки всяка от тях. Основата на бутилката трябва да се маркира, се нанася последните щрихи на всеки 15 сантиметра (или просто да направите разрези с ножици), а след това нарежете всяка бутилка на дълги ивици. Между другото, може да се вземе като прозрачни бутилки, така и на материала, син или зелен цвят (като тъмни бутилки обикновено са предназначени за минерална вода). Разбира се, вашите ледени висулки, ще бъдат не от най-естествения цвят, но необичайни на външен вид ще гирлянде полза.
Стъпка 2. Правим ледени висулки. За това трябва да запали свещ и да ходи пламък на площи, разположени на всеки 3-4 см на детайла. При нагряване на парцела трябва да превъртите пластмасова лента, за да придобива форма, напоминающую спирала.
Стъпка 3. Правим дупки под венец. За закачане на ледени висулки ние ще трябва да направите дупки в горната им част. Най-лесното решение – загрява се на огъня, на върха на шила и пробива пластмаса на правилното място.
Стъпка 4. Създаваме венец. През дупките в сосульках пропускайте събрани сребърна тел и задекорируйте венец елха, прозорец или помещение.Идея №4: Мъниста от конци


Гирлянди за Нова година 2018 собствените си ръце: как да се направи, схеми + снимки
Подготвителната работа преди създаването на гирлянди от конци

Необичайно и оригинално украшение за новогодишните празници са цветни топки от обикновените конци. Такива гирлянди имат голям брой преимущества: те са лесни за производство, се вписват хармонично във всеки интериор, цена на продукта се струва много, много евтино, с гирлянди от нитяных топки може да има както хоризонтално, така и вертикално – например, декорируя на корниза на прозореца отвори. Предмети, които могат се наложи в хода на работа:прежди от различни цветове (най-добре мулине или прежди, предназначени за плетене);
буркан вливат в гел лепило или PVA;
балони с кръгла форма;
лак (безцветен);
игла;
вазелин или крем;
широка и дълбока купа за лепило;
декоративни кристали, пайети, мъниста, малки пластмасови снежинки за украса;
бечевка или гирлянда с електрически крушки.Гирлянди за Нова година 2018 собствените си ръце: как да се направи, схеми + снимки
Създаване на ажурна коледна гирлянда със собствените си ръце

Процесът на производство на гирлянди от нитяных топки включва такива стъпки:

Стъпка 1. Надувате топки. Първото нещо, ще трябва да се надува на балони в количество, достатъчно за извършване на нитяных топки. Количеството зависи от вашето желание, но най-добре изглеждат топки с диаметър 5-7 сантиметра. Към този урок се препоръчва да привлече всички домашни и приятели, за да се справят с този въпрос по-бързо и по-забавно.
Стъпка 2. Подготвяне на основа и материали. Всеки от надутых топки трябва внимателно пух вазелин или крем за ръце, да се зъби, наситен с лепило, не лепне по повърхността му. Лепило за производство на нитяных топки трябва да изсипва се в отделна купа.
Стъпка 3. Произвеждаме нитяные топки. Всяка нишка трябва постепенно отматывать от сонда или мотка, пропуска чрез лепило и оборачивать него топка. Когато смятате, че продуктът е готов, темата трябва да отсече с един магазин, а след това да се мотае топки на прочетеното за тъй като те са изсушаване. Точно в този момент трябва да се направи допълнителен декор – придържането към нитяную база кристали, пайети, пайетки, мъниста, малки снежинки.
Стъпка 4. Изымаем основа. Когато нитяные топки напълно изсъхнат, трябва да отприщи веревочку в балони и внимателно ги извадете от проекти. Ако няма да използвате балони, можете да ги пробива с игла, а след това вече е отстранена.
Стъпка 5. Правим венец. Готови нитяные топки можете да прикачите към бечевке или декоративному веригата, както и да се мотае на гирлянде с електрически крушки. За да направите това поставете в дупката, което е останало от опашката на балон, отделни крушки светещи гирлянди. Закачете на крайния продукт в избрания от вас място и се свържете към мрежата. Готово: вашият нитяной декор свети отвътре!Идея №5: Венец "Снеговалеж"


Гирлянди за Нова година 2018 собствените си ръце: как да се направи, схеми + снимки
Хартиена снежинка в празнично декориране на спалня

Максимално лесно и бързо в производството на гирлянда, която ще запълни вашия дом атмосфера на снежен зимен ден. За да направите тази обстановка, купете си следните елементи:бобину тейп-лента за цветя;
бяла хартия;
памук или кръгли стикери.Гирлянди за Нова година 2018 собствените си ръце: как да се направи, схеми + снимки
Стъпка по стъпка инструкции за производството на гирлянди от хартиени точки

Процесът на производство на гирлянди толкова лесно, че ще е по силите дори на най-малките деца. Той включва такива стъпки:

Стъпка 1. Разширяване с бобина тейп-лента за цветя и измерване на желаната дължина. В идеалния вариант си струва намерите най-тясна лента с дебелина 05 см, но може да се просто направи серво разрез и скъса лентата на тънки ленти.
Стъпка 2. Отклейте от плоча един от кръжоци и го закрепете с лента. От друга страна, прикачване на втори кръг, плътно комбинирането му с предходната. Ако ще се работи с хартиени кръгове, първо направете шаблон от картон на необходимия диаметър, прехвърлете го върху бяла хартия, нарежете ги на детайли и ги свържете на лентата с помощта на лепило.Друг възможен материал за снежни гирлянди е синтетична вата. От по-малки порции трябва да се търкаля с мокри ръце не са прекалено плътни топки, за измерване на дългата нишка, вдеть си в иглу и нанизани топки памук на конец. Когато цялата дължина на лентата ще бъде изпълнен с снежинками на всеки 7-10 сантиметра, венец е готов.


Идея №6: Венец от конци


Гирлянди за Нова година 2018 собствените си ръце: как да се направи, схеми + снимки
Необичайна коледна гирлянда от цветни четки

Нежен и изискан декоративен елемент, който ще украсите дома си за Нова година 2018 в рамките на няколко минути. Тази обстановка изглежда много привлекателно и колышется при всеки полъх на сквозняка, създавайки впечатлението капели в дните, когато студът заменени от размразяване. Първото нещо, подгответе следните материали и инструменти:

конци за плетене на една или мулине няколко тонове (най-добре да вземат цветове, които само малко се различават един от друг – например, по-тъмен и по-светъл мента, много светъл и тъмно синьо);
сребърен конец или дълъг кабел;
мъниста бели на цвят или нюанс, повторяющего една от нишки;
дебела игла.Гирлянди за Нова година 2018 собствените си ръце: как да се направи, схеми + снимки
Стъпка по стъпка инструкции за производство на кисточек от нишки

Процесът на производство на нитяной гирлянди:

Стъпка 1. Нарежете нишки от различни чилета, добавете парчета сребрист кабел. Свържете заготовки помежду си и сгънете на половина. За всяка нитяная четка е достатъчно, за насипни товари, на детайла трябва да се състои от не по-малко от десет различни сегменти на конци. Пискюл в завършен вид трябва да са с дължина не по-малко от 10-12 сантиметра.
Стъпка 2. Мястото, на което попада среда четката, завържете конец, оставяйки достатъчно дълга конска опашка. Двата края на конеца преминават през ухото на иглата.
Стъпка 3. Стъпка назад от мястото, в което е направен възел, на 1 сантиметър, вземете която и да е ниточку от поредици и здраво вратовръзка "глава" на четката.
Стъпка 3 . Пропускайте през две теми, които образуват опашка, бусину подходящ цвят.
Стъпка 4. Измерване на конци, достатъчно дълга за направата на гирлянди и вратовръзка към нея четката за останалите горе-долу.Идея №7: Венец от сърцата


Гирлянди за Нова година 2018 собствените си ръце: как да се направи, схеми + снимки
Елегантна и много лесен за производство на хартиена венец

Романтично украса, които ще са подходящи за вашия интериор на апартамент влюбени като на Нова година и 14 февруари. Единственото нещо, което можете да подчертая тематика празник, така че е цвета на сърцата. Да кажем, на Нова година декорируйте къща сини, сини, бели сърца, а на празника на влюбените – червени и розови. Вие ще се нуждаят от такива предмети:

телбод и телчета към него;
плътни двустранно цветна хартия;
линия;
канцелярский нож или ножица;
обикновен молив.Гирлянди за Нова година 2018 собствените си ръце: как да се направи, схеми + снимки
Стъпка по стъпка инструкции за производството на гирлянди от хартиени ивици

Направи венец прости, ако ще се придържате към тези препоръки:

Стъпка 1. Нанесете по-лесно с молив върху краищата на листа марка на всеки 15 сантиметра. Това трябва да ширината на листа, а след това прекара линия напречно, споделяне на хартия на две части.
Стъпка 2. Сложи лист на твърда повърхност – например, шперплат, е да се свържете метална линийка две противоположни марка и прекарайте канцелярским с нож. Така вие разрежете хартията на ивици максимално бързо. Най-търпеливите фенове на домашен интериор могат да се възползват от ножици.
Стъпка 3. Съединете помежду си с две ленти от хартия и като ги телбод, отстъпвайки с около 2-3 мм от ръба.
Стъпка 4 . Разширяване на ивици, выворачивая място подвързване отвътре навън. Формирайте сърце.
Стъпка 5. Към долната част на сърце присоедините още една лента от хартия с всяка от страните. Выровняйте възможни отстъпи, натиснете с пръсти и да се свържете всички части на телбод. Отново завъртете сърце, съединете долните връхчетата и да приложат към него следните ленти. Прави манипулация е нужно, докато не се получи венец, устраивающую вас по дължина.
Интересен по темата
Нова година вытынанки 2018: шаблони за изрязване на прозорци (изтегляне и о ...
Нова година вытынанки 2018: шаблони за изрязване на прозорци (изтегляне и о ...
В дните преди настъплението на Новата година, всеки човек окунается в непрехвърляем атмосфера на най-вълшебен от годишни тържества. Всички ние
Изделия от шишарки от с ръцете си на Нова година 2018: схеми + снимки
Изделия от шишарки от с ръцете си на Нова година 2018: схеми + снимки
След като през декември на снежната топка укутывает домовете и улиците на града ни, ние започваме да усещат приближаването на Новата година. Всички
Коледни снежинки с ръце от хартия: снимки и схеми на Нова Година 2018 (изте ...
Коледни снежинки с ръце от хартия: снимки и схеми на Нова Година 2018 (изте ...
Хартиени снежинки – задължителна част от новогодишна украса. Ажурная бурен вятър белеет на прозорците, вплетена в гирлянди, украса на празничната
Изделия от хартия със собствените си ръце за Нова година 2018: схеми, шабло ...
Изделия от хартия със собствените си ръце за Нова година 2018: схеми, шабло ...
В навечерието на Нова година, когато през прозореца студ и виелица, искам да насаждам своето жилище топлина и уют. Както и че ще помогне в този
Гирлянда от помпонов
Гирлянда от помпонов
Най-лесният начин да декорирате дома за Нова година – окачите навсякъде елегантен гирлянди. Направи ги от различни материали – плат квадратчетата,
Коледно дърво от помпонов със собствените си ръце
Коледно дърво от помпонов със собствените си ръце
Нова година – време за магия. И, разбира се, искам да празнична атмосфера обграждат ни са навсякъде – и у дома, и на работното място. Но се случва
Рана рибена кост със собствените си ръце
Рана рибена кост със собствените си ръце
Всеки се украсява къщата за новогодишен празник по свой начин. Някой се ограничава до коледната елха с различни играчки и гирлянди, а някой се опитва