Всичко от света на
модата
» » Коледен венец с ръцете си: идеи + снимка. Как да направите венец на вратата за Нова година 2018?

Коледен венец с ръцете си: идеи + снимка. Как да направите венец на вратата за Нова година 2018?

12-10-2017, 08:47
1079
0

Подготовката за вълшебната коледна нощ, ние купи подаръци, продумываем меню, обговариваем сценарий партита и, разбира се, декорируем дом, за да създаде в него наистина зимна и празнична атмосфера. Определено, съвременната индустрия помага пълни рафтове, магазини и сувенирни магазини десетки хиляди предмети за украса. Преди началото на празниците на всеки ъгъл са подноси с гирлянди, стъклени и пластмасови топки, сърма и фигурки.


Въпреки това в последните години все по-голяма популярност придобиват бижута, изработени със собствените си ръце, в края на краищата, това упражнение помага за разнообразяване на коледна декорация, да се съберат всички членове на семейството студени зимни вечери, да направи уникални по рода си бижута, пълни с любов и топлина, и напълно да се чувстват приближаването на дългоочакваната Нова година. Един от най-популярните декоративни елементи за главен зимен празник е коледа или нова година венец.


Коледен венец с ръцете си: идеи + снимка. Как да направите венец на вратата за Нова година 2018?
Производство на основи за коледен венец от картон и хартия

Традицията да се произвежда веночек за украса на врати дойде при нас от САЩ и Западна Европа, в които той отдавна се счита за закрепване на Коледа. Тази обстановка е приложен към входната врата, за да праг да се създаде у гости на коледно настроение и се уверим в това, че ги чакат с изглежда страхотно. Традиционен коледен венец направен от дърво коледна клони, и материал могат да бъдат както природни, така и изкуствени.


Коледен венец с ръцете си: идеи + снимка. Как да направите венец на вратата за Нова година 2018?
Монтаж на венец от рязане на части от изкуствени смърчови клонки

Процесът на производство на веночка максимално лесно и няма да ви отнеме повече от няколко часа. Важното е, че всички необходими компоненти (тел или картон за груб строеж, естествени клони смърч или клонки от старото изкуствено коледно дърво и декоративни коледни украси) са ви под ръка. Първо трябва да се подпре под формата на два пръстена, дебела тел. Диаметър на рязане трябва да се различава с няколко сантиметра, за да венец е обемно.


Коледен венец с ръцете си: идеи + снимка. Как да направите венец на вратата за Нова година 2018?
Стъпка по стъпка инструкции за оформяне на празничен венец

Пръстени перевязываются тънка тел, а след това върху тях плътно, внакладку, са приложени снопове смърчови клони. Когато скелета напълно, по целия кръг е изпълнен с много зелени клона, може да се премине към крепежу декоративни елементи. Тук вече всичко зависи само от вашата фантазия и предпочитания – коледни венци могат да се украсяват ярки панделки, панделки, топки, смърчови и борови шишками, блестящи гирлянди, искрящи бусами, сушени ягодками шипка и изкуствен сняг.


Като цяло, за процеса на вземане на веночков е необходимо да се свържете всички домашни, колегите, приятелите и децата, защото в този интригуващ процес, всеки ще може изцяло да покаже своя глад за творчество и изява! А ако вие проявите малко фантазия, то можете да направите някои необичайни коледни венци от най-неочаквани и разнообразни теми. Как точно можете да направите това, ви подкани посочени по-долу майсторски класове по изготвянето на венци за създаване на празнична атмосфера при срещата си 2018 година.


Идея №1: Венец от прежда


Коледен венец с ръцете си: идеи + снимка. Как да направите венец на вратата за Нова година 2018?
Необичаен венец от бели конци и домашно помпонов

Необичаен и стилен веночек от прежда ще донесе в дома ви атмосферата на следващата Нова година. Точно той може да изненадате гостите си или се превърне в приятно допълнение към подаръка. За извършване на такава декорация трябва да се запасите:

квадрат плътен стиропор, шперплат или повече парчета картон;
няколко мотками прежди и конци различни цветове;
декоративни новогодишните украшения;
мъниста;
прости цветни моливи;
ножица, канцелярским нож или лобзиком;
кабелите;
дебели игли;
термопистолетом или лепило.Коледен венец с ръцете си: идеи + снимка. Как да направите венец на вратата за Нова година 2018?
Стъпка по стъпка инструкции за производство на венец от бяла прежда

Стъпка по стъпка инструкции за производство на венец:

Стъпка 1. Правим основата. Най-добре е да изрежете пръстен от плътен стиропор – тогава си веночек ще изглежда максимално обемно, но ще остане лесно, така че декоративна тесьма за захващане, без труд може да издържи теглото на крайния бижута. Пяна лесно се реже канцелярским с нож. С помощта му трябва внимателно да се намали ъглите на площада и нарязани на ядрото. Ако не сте сигурни в своя глазомере, всички тропоската си струва първо да се направи прост молив. Картонное основата на по-лошо това, че с него вече мороки – той трябва да бъде допълнително опаковане поролоном. Точно така трябва да се процедира и с фанерной детайла, само за създаването на кръг трябва да да се възползват от лобзиком, а не с нож.
Стъпка 2. За определяне на прежда. Контрастни декорации най-добре изглеждат на пряже бял цвят. Конеца трябва да наматывать в рамка, много здраво и на няколко слоя, а те да не се "караше", закрепляйте ги лепило. На края трябва да се заключва в място, в което нататък ще седят други декоративни елементи.
Стъпка 3. Произвеждаме помпоны. Нитяные помпончики – това е прост, но ефектен елемент от декора, който ще съживи вашата коледна песен. За направата на помпошек подготовка на основите на две картонени кръгчета с куха ядро. Диаметър на кръг зависи от това, какви помпоны трябва да се получи в крайна сметка. Сгънете кръгове заедно и започвайте оборачивать конец избрания от вас цвят. Лесното свърши тази манипулация, пропускане на конеца през ухото на голяма игла. Колкото повече ще се напълни кухината на картонена основа, толкова става по-сложен в крайна сметка ще пискюл. В края нарежете конец между две среди с помощта на остри ножици или нож. Още малко преминете два картон кръг, в средата на намотайте конец и здраво я затегнете. Сега ви остава да свали картонена основа и да се насладите на гледката на хубаво помпончика. Ако конци стърчат от привеждане в съответствие, да се разхожда с ножица, изравняване на недостатъците.
Стъпка 4. Продумываем декоративна част. Вземете всички приготвени от вас декорации и разпространяването им на венец, първо да се "пробвам" композиция на основата. Зарисуйте на лист хартия получената снимка. Не трябва да се прояви артистични способности, просто схематично обозначьте, кой елемент къде да се засилят, за да не се бърка в процеса на декориране веночка.
Стъпка 5 . Крепим декор на венец. Завържете атласную или бархатную лента-големият нос. Подгответе малки коледни топки (може да ги поставите върху дантела или нанесете бяла боя шарки, имитация на закона). Положете мъниста или декоративни шнурове с прикрепена мъниста. Сега цялата тази красота трябва да се прикачите на венец с помощта на термопистолета. Не забравяйте да се проведе чрез венец парче дантела, с помощта на която той ще се монтира на вратата.Идея №2: Венец от сушени плодове


Коледен венец с ръцете си: идеи + снимка. Как да направите венец на вратата за Нова година 2018?
Елегантен венец от сушени плодове за украса на врати

Пищен коледен венец от сушени плодове – бижу, което изглежда контрастиращи разгледаме по-смело и необичайно. При осъществяване на такъв декоративен елемент ще изискват от вас само малко труд и търпение. Погрижете се да имате под ръка теми:

плътен дунапрен;
сушени плодове от червена боровинка или шипка;
прост молив;
широка лента или отрез тъкан, съвпадат по цвят с плодове;
ножици и канцелярский нож;
светъл сатен лента;
термопистолет.Коледен венец с ръцете си: идеи + снимка. Как да направите венец на вратата за Нова година 2018?
Стъпка по стъпка инструкции за производство на венец от червени плодове

Next пристъпваме към изграждането на нова година венец:

Стъпка 1. Производство на основи. Първо с молив график на парче стиропор мястото на раната. Изрежете кръг желаните диаметри с куха сърцевината е възможно с помощта на канцелярского на ножа.
Стъпка 2 . Крепим кърпа или широка лента. Ако ще украсяват кръг кърпа, първо трябва да нарежете я на широки ивици. Нататък нанасяйте върху рамка малко разтопено лепило и крепите лента припокриване, така че да не остават места, които не са обхванати от материала.
Стъпка 3. Декорируем венец ягодками. Този етап е най-труден и ще изисква от вас търпение, защото веночек с лицева страна, и двете страни трябва да бъде плътно усыпать ягодками. На обратната страна на венец шипки или боровинки може да не затегнете – тя все още ще бъде с лице към вратата и никой няма да види.
Стъпка 4. Украсете венец носа. Завържете лентата обемна пищна бантиком, прикрепете към горната чест на венец. От същата тази лента първо може да се направи петельку, с помощта на която нова година зрънце веночек ще бъде прикрепен на вратата на вашия дом. При желание дополните на пистата включвания мъниста или малко по-лечение с изкуствен сняг.Идея №3: Венец от мандарини


Коледен венец с ръцете си: идеи + снимка. Как да направите венец на вратата за Нова година 2018?
Венец от мандарина може да се представи като малък презента

Ярки мандарини от много отдавна се свързва у нас с Нова година. Миризмата на тези слънчеви цитрусови незабавно връща усещането за празник. Производство на декоративен венец от тези плодове, не е трудно, процес ще ви отнеме не повече от 15-20 минути, а ето моля ви колеги или приятели необичайно вкусно и витаминен новогодишен презентом вие определено ще бъде в състояние да. За коледен венец мандарини ще ви трябва:достатъчно зрели и красиви цитрусови плодове;
набор от бирок-етикети;
плътен прозрачен целофан;
здрави конци, канап или тънка тесьма.Коледен венец с ръцете си: идеи + снимка. Как да направите венец на вратата за Нова година 2018?
Стъпка по стъпка инструкции за сглобяване на мандариновых венци

Майсторски клас по изготвянето на венец включва следните стъпки:

Стъпка 1. Разстилат на равна повърхност парче целофан. Изрежете от него на дълъг правоъгълник. По дължината му трябва да бъдат достатъчни за формирането на "мандарина" кръг и горе-долу венец. Ширината на парче трябва да бъде така, за да е здраво хванете мандаринку припокриване или дори в два слоя.
Стъпка 2. Сложете плодовете в отрезанном парче целофан. Редица мандарини трябва да бъде максимално плоска. Увийте мандаринки в целофан, закручивая така, сякаш се готви да хвърли.
Стъпка 3. Всяка мандаринку отделно от съседи, перевязав място става на декоративна панделка, ярки вълна с конец или канап. Свържете горе-долу венец, образувайки кръг, плътно като ги между себе си.
Стъпка 4. Прикрепете с помощта на въже декоративни етикети. Разбира се, на всяка от тях предварително трябва да напишете имената и топли думи новогодишни желания.Идея №4: Коледен венец от филц


Коледен венец с ръцете си: идеи + снимка. Как да направите венец на вратата за Нова година 2018?
Коледен венец от фетровых цветове, расшитых мъниста

Фетр е един от най-добрите материали за производството на всички видове детски играчки, декорации и елементи, в края на краищата, той едновременно пластични, добре държи формата и притежава изразена фактурностью материал. Коледен венец от филц ще се превърне в чудесна украса за вашия дом или чудесна изненада за любимите си колеги и близки приятели. Разбира се, правенето на такова венец изисква определена подготовка, така че предварително търсите или поръчайте следните материали:

няколко листа от картон или дебела хартия;
фетр желания цвят;
пайетки;
мъниста;
кристали;
остри ножици;
лепило или термопистолет.Коледен венец с ръцете си: идеи + снимка. Как да направите венец на вратата за Нова година 2018?
Не по-малко стилен вид на венец, изработен от бял филц

Процесът на производство на венец се състои от следните етапи:Стъпка 1. Подготвяне на основата. Венец от филц – нещо доста обемна, така че в този случай може да мине без пенопластовой основи. За нашите цели е напълно подходящ картонена или фанерная основа (или на кръг, изработен от парче плътен филц).
Стъпка 2. Заготавливаем цветя. Венци от филц най-добре изглеждат в черно изпълнение, защото те притежават изразена в обем и фактурностью, не изисква допълнителни декоративни техники. Въпреки това, ако ви е по вкус контрасти, можете да направите венец в два цвята – например, традиционните за Коледа червено и зелено. Не по-малко красиво ще изглежда червено-бяла или бяло-зелен венец. За направата на цветя трябва да разпечатате шаблони с отделни компоненти. Шаблони преведете на фетр, след което изрежете всички цветя и листа.Коледен венец с ръцете си: идеи + снимка. Как да направите венец на вратата за Нова година 2018?

Стъпка 3. Декорируем цветя. Ако искате да направите веночек по-затруднен и стилен, подготвени компоненти за производство на цветя се нуждаят от допълнителен декор. Средата може да се режат под формата на дребни "спагети" или залепите върху тях малки пайетки, мъниста или кристали. Разбира се, за предпочитане е да не се измъкне в преследване на красотата в откровена цыганщину – избирайте декоративни материали в тон основното колористическому решение, или направете няколко ярки акценти в контрастни комбинации.
Стъпка 4. Слагаме цветя в базата. С помощта на лепило или термопистолета започвайте с цветя до базата. Лепило на детайла трябва да полочиха, да му се венку максимално чист изглед. Когато сте попълнили цялата сума венец, дай му малко да се излежавате, че всички елементи сигурно схватились помежду си.Идея №5: Коледен венец от хартия


Коледен венец с ръцете си: идеи + снимка. Как да направите венец на вратата за Нова година 2018?
Стъпка по стъпка инструкции за създаване на книга празничен венец

Вземането на това занятие ще бъде по силите дори на малкото дете, така че смело поканете своето дете за участие в процеса. Такава веночек може да бъде след това да дарят баби и дядовци или се дължи в училище за тематична изложба. Венец от хартия ще изисква наличието на следните елементи:

цветна хартия;
синтетична вата;
светлата лента;
парче канап;
ножица;
канцелярского на ножа;
лепило;
еднократни картонени чинии с голям диаметър.Инструкция за изготвяне на венец:

Стъпка 1. За да направите основата за бъдещата венец, изрежете от картонени чинии за еднократна употреба донышко. Най-лесно това да се направи с помощта на канцелярского на ножа. Поставете чиния върху повърхност, която не е жалко да се почеше (например, върху лист шперплат) и преминете с ножа по периметъра на кръг, рязане на излишни.
Стъпка 2. Нарежете на тъмната и светлата зелена хартия на ленти с ширина 2 см. Дължина на ленти трябва да бъдат достатъчни, за да може при сложении два пъти те се застъпиха за край основите на 4-5 сантиметра. За да ивици са еднакви, може веднага расчертить хартия от задната страна и просто изрязани с ножица на планираните линии.
Стъпка 3 . Всяка зелена панделка promazhte лепило от задната страна. Увийте лентите основа-плоча и като краищата на лентата по между си. Не забравяйте да забожда цветна хартия до чинията. Покрывайте венец хартиени ленти, редуващи се светли и тъмни ивици. Ленти трябва да има максимално близо един до друг, за да се скрие напълно основа-плоча. Дайте поръчки да изсъхне. Върховете на хартиени ленти, нарязани във форма на зъбите.
Стъпка 4. Разделете парче изкуствена вата на малки парченца. Скатайте ги в плътни топки. Вата ще е по-добре да се запази формата, ако ще се прави мини-снежни топки с мокри ръце. Оставете топки в продължение на половин час, за да те изсъхне. След това задекорируйте венец конфети и памук топки.
Стъпка 5. Изрежете от лист бяла хартия, лента с ширина 2-25 см. Сложете хартия плътна акордеон. От червена хартия изрежете детайла, която ще симулира пламък на свещ. От едно парче жълта хартия направете детайла под сердцевинку пламък. Склейте червена и жълта, заготовки и комбинирайте ги с бяла хартия, която е предвидило акордеон. Наклейте свещ върху вътрешната част на празничен венец. Направете от събраните лента буйни лък и украсете венец.
Интересен по темата
Изделия от филц със собствените си ръце за Нова година 2018: снимки, модели ...
Изделия от филц със собствените си ръце за Нова година 2018: снимки, модели ...
Приближаването на Новата година води със себе си много и различни движения. Ние трескаво започваме да тичат в търговски центрове, магазин за сувенири
Гирлянди за Нова година 2018 собствените си ръце: как да се направи, схеми  ...
Гирлянди за Нова година 2018 собствените си ръце: как да се направи, схеми ...
Подгответе се за среща Нова година – дълъг и радостен процес, който се състои от много важни компоненти, процедури и действия. Преди да дойде
Изделия от шишарки от с ръцете си на Нова година 2018: схеми + снимки
Изделия от шишарки от с ръцете си на Нова година 2018: схеми + снимки
След като през декември на снежната топка укутывает домовете и улиците на града ни, ние започваме да усещат приближаването на Новата година. Всички
Изделия от хартия със собствените си ръце за Нова година 2018: схеми, шабло ...
Изделия от хартия със собствените си ръце за Нова година 2018: схеми, шабло ...
В навечерието на Нова година, когато през прозореца студ и виелица, искам да насаждам своето жилище топлина и уют. Както и че ще помогне в този
Гирлянда от помпонов
Гирлянда от помпонов
Най-лесният начин да декорирате дома за Нова година – окачите навсякъде елегантен гирлянди. Направи ги от различни материали – плат квадратчетата,
Коледно дърво от помпонов със собствените си ръце
Коледно дърво от помпонов със собствените си ръце
Нова година – време за магия. И, разбира се, искам да празнична атмосфера обграждат ни са навсякъде – и у дома, и на работното място. Но се случва
Сватбен венец
Сватбен венец
Сватбени венци от голямо значение в топлото време на годината. Те могат да се носят както с фатой, така и без, и те са идеално допълнение към летния