Всичко от света на
модата
» » Нова година 2018 по фън шуй: символика, дрехи, фън шуй декор в година на Кучето

Нова година 2018 по фън шуй: символика, дрехи, фън шуй декор в година на Кучето

12-10-2017, 08:56
1274
0

Нова година – една от най - очакваните празници в годината. Точно в тази нощ ние се надяваме, че ще се изпълнят нашите съкровените желания, за постигане на умножат, а злини и скърби ще останат в миналото. Определено прекрасен празник с нетърпение чакат хора от всички възрасти – от умудренных години възрастните до най-малките деца. Самата атмосфера на този ден внушава мисли за блясък и ни пренася в една приказка, пълна доброта и на радост.


Да прекарат нова година, постоянно вземете късмета си за опашката, го посрещат според правилата на фън шуй. Това е древното китайско учение помага да вибрации и засили енергията на жизненото пространство, така че те са помогнали да се концентрира в дома си циркулирующую положителна енергия на Вселената, която, в крайна сметка помага по всякакъв начин изпълнението на поставените цели.


Въпреки това, за да достигне житейски и духовни блага, трябва да положат усилия. Много зависи от това, оскубани, дали ще улови вниманието и да патронажа на животното-тотем 2018 година. Спомнете си, че в един нов период от живота ни ще преобладават при Жълт Земен Куче – марка удобен, сигурен и изключително семеен.


Нова година 2018 по фън шуй: символика, дрехи, фън шуй декор в година на Кучето
Запознайте се с 2018 година в семеен кръг – Куче това е точно и уют!

Кучето се оценява на приятелски и роднински връзки, затова празник заслужава да се срещат в тесен кръг, не допуска се в него и любопитни личности. Обаче това състояние е малко! Внимание следва да се обърне на всякакви неща – от почистване на помещения до декорации, подаръци и ястия, които трябва да се хареса на знак година. Нека да разберем кои са прости трикове ще ви помогнат да привлечете благополучие и радост в дома, според китайското учение фън шуй.


Как празнуват Нова година на фън шуй?


Много хора смятат, че Нова година по фън шуй означава само, че трябва да се подготви облекло и украса, накиснати в основните цветове на годината. Обаче фън шуй е учение, което се различава многогранностью и оглед на многото и най-малките детайли, така че за китайците процеса на подготовката за празника започва от съвсем други неща.


Първа стъпка: подготовка на къща


Основна цел – да подготви своето подаване на среща символ на годината, така че той е радостен и благополучным. За да направите това, първо трябва да да се отървете от всички проблеми, мъки и излишен баласт. Почистване на места за нови положителни събития и емоции започва с общото почистване на всички помещения.


Жителите на Китай в този случай не просто подметают, пылесосят и забършете праха на полочках. Те смятат, че е боклук, цяла година копившийся в чекмеджетата на бюрото или в далечни краища на шкафове, създава бариера за проникване на енергията на космоса, така че си струва да фалират шкаф, хартия и да видите съдържанието на електронна адрес на предмета на всичко ненужно.


Нова година 2018 по фън шуй: символика, дрехи, фън шуй декор в година на Кучето
Осигурете пътя за енергия на Вселената – освободете первази!

Изпразване на кошчето от спам, изхвърлете проверки от супермаркета, а стари неща и обувки, дайте за благотворителност. Не си струва да съжалявам за стари неща – ненужни елементи са котва, който не дава да се движат напред, а старите дрехи – сериозен клещи рамките на вашата жизнена енергия.


Осигурете пътя за енергия на Вселената, която, по мнението на познавачи на фън шуй, прониква в къщата заедно с лъчите на слънцето. Ето защо трябва да се освободят первази от всички намиращи се там предмети поне в първите няколко седмици на новата година. Дори стайни растения се препоръчва да се премахне, като ги на специални опори и подпори.


В следващия етап на подготовка трябва да започне движение на енергията в дома, за което е достатъчно просто сменяте няколко мебели. Много китайци, заговор преди празника поне малък ремонт, но ние не изискваме от вас боядисване на стени или переклеивать тапети – в настоящите икономически условия тези годишни подвизи по силите, не е за всеки.


Втора стъпка: подготвяне на себе си


Важен компонент на подготовката за специален повод, се счита за подготовка на собствените си мисли. Древнекитайские философи вярвахме, че всеки нов период трябва да се срещнат в ново състояние, за което си струва да се отървете от проблемните мисълта, тревоги и, което е важно, на негативното отношение към определени хора или събития.


Нова година 2018 по фън шуй: символика, дрехи, фън шуй декор в година на Кучето
Малко украса на дома според фън шуй – важна е още и психологическа настройка!

Преди Нова година трябва да се коригира себе си по позитивен начин, че да допринесе за привличане от космоса правилната енергия. Дори ако нямате сили да прости на някакви насилници, разумно просто да се пусне на ситуацията. В продължение На няколко дни преди празника често помни своите близки, приятели и близки, говорим за това, че всички те са щастливи и здрави.


Трета стъпка: на интериора на дома според фън шуй


Следващият етап на обучение, е декор на жилища, сред задължителните елементи на която, отделно искам да спомена коледно дърво. Ние сме свикнали да инсталирате празничното дърво там, където тя ще изглежда добре или просто да се заемат възможно най-малко пространство. Китайците също са подходящи за въпроса съвсем от друга страна, и ние има какво да се учим от тях.


Определено наблюдатели на Нова година те не поставят, но вашите колеги са и жителите на Китай – важното коледно дърво носи името "дърво на света", както го сложете в този сектор на дома, който е отговорен за определена енергия, концентрация, която ще допринесе за постигане на Нова година най-важните си цели.


Нова година 2018 по фън шуй: символика, дрехи, фън шуй декор в година на Кучето
Декорируйте настаняване и елхата според желанията на тотема година

Така че, преди да инсталирате горски красавици мислено разделете помещението на зони и помислете, какво искате повече от всичко на света. А ние подскажем кои енергийни сектори трябва да бъдат избрани в конкретния случай. Препоръки на експерти по фън шуй, както следва:

юго-източната част на площи е отговорна за материално благосъстояние, така че, ако искат повишаване на заплатата, за получаване на награда и за печеливш година за собствения си бизнес, коледната елха трябва да се поставя точно в тази част;
източното посоката е отговорен за мирни и щастливи взаимоотношения в семейството, така че ако имате увеличава спор с роднини или втората половина, горската красавица трябва да бъдат поставени в определен сектор;
хора, които страстно искат да постигнат признание и слава през 2018 г. (например, актьори, певци, артисти, писатели), трябва да инсталирате дърво в южната част на стаята;
чести здравословни проблеми означава, че горска красавица-ела, трябва да бъде инсталиран на място, разположена в център на помещението, защото именно там се концентрира енергията, която е нашите жизнени сили;
семейства,на желаещи презареждане през 2018 г., се препоръчва да поставите бор или елха в западния сектор, стимулирующем благополучно зачеване и раждането на деца ;
карьеристам си струва да се разбере, къде се намира най-северната част от стаята, защото елха, инсталирана в това място, ще помогне за вашето професионално развитие и популяризиране;
самите китайски мислители винаги са инсталирани на коледно дърво в северо-източната зона, защото именно на това място се концентрира енергия, експанзионистична мыслительную дейност;
ако искате през 2018 г. както може повече да пътуват, а след това коледно дърво трябва да се сложи в северо-западната част.Що се отнася до цветове, орнаменти, те трябва да бъдат предимно жълти, в края на краищата, точно този цвят най-вече ще кколером година Жълта Земен Куче. Може да се разрежда техните червени топки и фигурки, тъй като този тон традиционно символизира благосъстояние на китайското учение фън шуй. Трябва също да се мотае на коледната елха златисти и сребристи мъниста или дъжд, в края на краищата, метални нюанси и по душа символ на следващата година.


Нова година 2018 по фън шуй: символика, дрехи, фън шуй декор в година на Кучето
Украсете помещението конвертами с связками китайски монети

Форма, която да дава възможност за привличане на енергията на елемента Земя, се счита за квадрат, така че трябва да се допълни декор на коледната елха на малки квадратни конвертиками с связками китайски монети, което допринесе за богатството и просперитета на вашия дом. Подаръци, които ще бъдат поставени под коледна елха, облицовам в златен или жълта хартия. И не забравяйте, че китайците определено дарява на всички гости на сувенири-мандаринками в размер на две парчета, в крайна сметка, само двойки дар ще помогне на човека да не се чувстват самотни през новата година.
На полочках, столешницах или тумбах всяка стая задайте фигура тотема 2018 г., а до я поставете две свещи охряного, кехлибар, жълт или златен цвят, за да може в дома ви са се заселили на семейното щастие и спокойствие. Не забравяйте, че е семейна и домашна Куче оценява уют, така че, за да украсят дома трябва да се отнасяме с голямо внимание и старанием.


Много добре, ако вие ще имате замени завивки и възглавнички върху жълти и кафяви. Вратата трябва да се украсяват с венци и задължително се закача малки бубенцы, които на звънене оповестят за начет гостите, тъй като Кучетата е важно незабавно да узнаят за посетителите.


Трета стъпка: коледна лечение на фън шуй


Невъзможно е да си представим Нова година без красиво украсена масата, уставленного вкусни ястия и закуски. Домакини трябва да смачка главата си над въпроса, като едновременно зарадва гостите и се моля Жълто Куче. Символ на 2018 година отдава предпочитание на месото, така че на масата трябва да бъде в изобилие. При това Кучето не привередлива в яденето, така че си струва да се пече на цели патици или пилета, свинско филе или кук крак на агнето.


Нова година 2018 по фън шуй: символика, дрехи, фън шуй декор в година на Кучето
Използвайте в сервировке масата е проста, но удобна купа!

Много любов имате тотема нова година се радва на месо на косточке – ако сложите в центъра на масата чиния, пълна зажаренных ребра, я възторг няма граници. Гарнитура може да се избере най-прости – печени картофи, пюре, кисели краставички и подправки. Китайците поставят на коледна маса малки триъгълни равиоли, които лепят преди празника на цялото семейство.


Напитки избирайте прости – коктейли на масата 2018 година ще са скрит, а ето домашен сок или компот задължително трябва да присъстват в менюто. Специално внимание изисква декор маса нова година. Първо, погрижете се за това, че той не е имал остри ъгли, привеждане в семейството на кавги и разногласия. Според науката фън шуй, плота на масата трябва да бъде извършена във формата на кръг или овална, сглаживающих всички недоразумения.


Ако вие не разполагате на масата правилна форма, не се безпокойте – остротата на ъглите на квадрат или правоъгълник може да заставам нагъната кърпа. Покривката в 2018 г. трябва да бъдат изпълнени от естествени материали и да имат жълт цвят. Това е напълно приемливо покриване на маса покривка с цвят на слонова кост, обаче след това ще трябва да си купите жълти или кафяви салфетки. В центъра на празнична маса задайте масивно свещ, дополненную клоните яде и златисти панделки.
Чинии и прибори трябва да бъдат максимално прости, така че да са подходящи бели купа, соусники, ястия и плочи. Кучето също ще се радвате на глинени съдове и дървени подноси. Столове задрапируйте чехлами, отлежали в основните тонове на година, или просто повяжите златни панделки и прикрепете към тях няколко китайски звънци, за да отгонять мелодичен перезвоном зли духове.


Нова година 2018 по фън шуй: символика, дрехи, фън шуй декор в година на Кучето
Погрижете се на масата стоеше двойка-тройка тематични статуи

Какво да се носят в коледна нощ?


При избора на облекло за най-вълшебната нощ в годината не забравяйте, че тотема има списък на цветя, които са му особено хареса. Кучето е по същество – същество непретенциозно, така че не й харесва прекалената броскость и яркост. Най-добре да изберете приглушени тонове, които, между другото, ще ви помогнат да мърмори любовница 2018 г. за ценните желания. Така, например:

дрехи в жълто и позлатени детайли, ще кажа покровител на година, какво ви за пълно щастие не би навредило да се подобри материалното положение и да има повече пари в портфейла си;
оранжев тон е отговорен за обхвата на здравето;
кафяв цвят допринесе за това, че в семейството не е имало кавги, тревоги и мъки;
тези, които са родени в година на Кучето, препоръчваме да изберете дрехи в нюанси на зелено, в края на краищата, точно този цвят им носи щастие.Куче благосклонно се отнася към цвета на договора, охряному, хакове, кофейному и цвят слонова кост, с жълтеникав подтоном. Ограничения в принтах почти не съществува. Забранени само леопардовые петънца и тигрови плоски – семейство котки не се радва на много любов Куче.


Що се отнася до избора на фактури, тогава по-добре да спре на натурални тъкани – коприна, сатен, кадифе, памук и лен са през 2018 г. приоритет. Декор от дантела или бродерия Куче е доста по душа. Стил на облекло не трябва да бъде вычурным – до мястото ще бъде краткост чанти, дълги рокли от невесомых тъкани, поли-молив, и лалета, класически или расклешенных панталони.


Нова година 2018 по фън шуй: символика, дрехи, фън шуй декор в година на Кучето
Покровителка на годината благосклонно се отнася към неброским тонам

Аксесоари 2018 г. трябва да бъдат изработени от масивно злато или сребро, защото елемент на новата година е на Земята, а именно от недрата на планетата и се добиват тези благородни метали. Представители на мъжкия пол също си заслужава да се постараем и да вземем на себе си костюм в шоколадов или спокойно масичка цвят. Ако костюми имате малко, се получи равенство на правилния цвят. Златни копчета за ръкавели и галстучные клипове, ще бъде много между другото.


Характеристики на грим и прически


Всяко изображение може да се счита за завършена само при наличието на вежлив грим, прически и маникюр. Кучето на душата на повечето тенденции, 2018 – та ще се зарадват на дълги свобода косата, помия нисък кок или джейда боб-каре с леки локонами. В грима и маникюре ограничения, почти не съществува. Най – важното- избягвайте шиммерных сенки и невен с фантастичен моделиране и кристали, защото домакинята на годината обича да видиш меки пудровые цветове, приглушени нюанси и спокойни цветове.


Какво да даде и не давайте на Нова година?


Подарък, който ще предизвика възторг на тотема на новата година – това е на живо кученце или някакъв друг домашен любимец. Определено такива презенты по-добре да си заклинание с одариваемым човек, тъй като не всеки ще дойде във възторг от домашен любимец, подадена под коледна елха. От по-универсални подаръци са подходящи домашни чехли, наметала, спално бельо, халати, пижами и други неща, пълнещи живота ни с топлина и уют.


В списъка на забранените неща са на веригата. Малко кое куче обича да седи на веригата, така че такъв подарък може да се разстрои стюардеса година. През 2018 г. особено внимателно подход към избора на парфюми – каустик и тежки аромати дразни финото обоняние на Кучетата.


Нова година 2018 по фън шуй: символика, дрехи, фън шуй декор в година на Кучето
Китайците отблъскват злите духове в Новата година с помощта на забавление и бисквити

По-горе препоръки със сигурност ще привлекат положителна енергия, ако дополните ги още един важен атрибут на Новата година – цветни салютами и хлопушками. Китайците вярват, че през тази нощ в къщата се опитват да пробият жесток сили, които трябва да се плаши с помощта на виковете, забавна шегата, искър бегальских светлини взривове и фойерверки.

Интересен по темата
Коледни шаблони 2018 на прозорец за рязане на хартия в година на Кучето (да ...
Коледни шаблони 2018 на прозорец за рязане на хартия в година на Кучето (да ...
Нова година по право се смята за най-магически триумфа в годината – нищо чудно, че си с такова нетърпение очакват по всички краища на света, във
Коледни шаблони в прозореца от хартия със собствените си ръце (да изтеглите ...
Коледни шаблони в прозореца от хартия със собствените си ръце (да изтеглите ...
Нова година е празник, който потапя ни в детството си, носейки със себе си атмосфера на приказките. Нищо чудно, че да се подготви за среща на този
Нова година вытынанки 2018: шаблони за изрязване на прозорци (изтегляне и о ...
Нова година вытынанки 2018: шаблони за изрязване на прозорци (изтегляне и о ...
В дните преди настъплението на Новата година, всеки човек окунается в непрехвърляем атмосфера на най-вълшебен от годишни тържества. Всички ние
Коледни тапети за работен плот 2018: Нова година на Кучето на КОМПЮТЪРА (бе ...
Коледни тапети за работен плот 2018: Нова година на Кучето на КОМПЮТЪРА (бе ...
Въпреки приближаването на новогодишните празници и очакването на почивка, в края на годината – това сложно време, което е свързано с постоянни
Коледни снежинки с ръце от хартия: снимки и схеми на Нова Година 2018 (изте ...
Коледни снежинки с ръце от хартия: снимки и схеми на Нова Година 2018 (изте ...
Хартиени снежинки – задължителна част от новогодишна украса. Ажурная бурен вятър белеет на прозорците, вплетена в гирлянди, украса на празничната
Коледно дърво от помпонов със собствените си ръце
Коледно дърво от помпонов със собствените си ръце
Нова година – време за магия. И, разбира се, искам да празнична атмосфера обграждат ни са навсякъде – и у дома, и на работното място. Но се случва
Дрехи за коледната фотосесия
Дрехи за коледната фотосесия
Снимки, направени на Новата година, перфектно улавяне на празнична затрупана, радост и очакване на магия. Създайте вашата коледна приказка с помощта
Фотосесията
Фотосесията "Нова година"
Искате да новогодишните празници и приятни задължения, свързани с тях дълго време остават в паметта? Това ще помогне на коледна фотосесия. Помислете