Всичко от света на
модата
» » Подаръци за Нова година на Кучето 2018 собствените си ръце: оригинални идеи + снимки

Подаръци за Нова година на Кучето 2018 собствените си ръце: оригинални идеи + снимки

16-10-2017, 10:52
1422
0

Всяка година в навечерието на Нова година ни заливат мисли за това, какви подаръци трябва да се купуват за приятели, роднини и колеги. След приключване на работния ден ние сме готови в търговски център или бегаем за магазин за сувенири лавочкам надявайки се да намери поне някаква уникални предмети. Особено трудно представляват хората с широк кръг от услуги за запознанства. Нещо като и обиди никого не искам, но на средства за закупуване на скъпи презентов не е достатъчно, но евтини стоки и изглеждат по подходящ начин.


А и не искам за пореден път представи на колегите си и приятели от дръжката или пластмасова фигурке под формата на символ на годината осъзнавайки , че това презентом едва ли може да изненада. На помощ ще ви дойдат майсторски класове за производството на уникални подаръци! Ще се изненадате, но от евтини материали, които има във всеки дом, може да се направи необичайни елементи като декор за Нова година. Такъв подарък не само дълго ще се помни, но и ще доведе до най-топли чувства. Нещо, направена собственоръчно, винаги дарява радост и мир на топло!


Идея №1: Многомерен рибена кост


Подаръци за Нова година на Кучето 2018 собствените си ръце: оригинални идеи + снимки
Невероятна 3D-коледна елха може да се направи от всеки плътен материал

Симпатичните декоративни елхички от хартия ще стане страхотна поделкой за училище или сувенир великолепие на познати и колеги. Между другото, ако имате няколко листа шперплат и лобзик, като поделку-пъзел може да се направи от и на повече от трайни материали. Триизмерен пъзел ще бъде забележителен подарък за приятели, които имат малки деца, защото тази играчка отговаря на тенденцията на натуральность и отлично се развива малък мотор! Производство на хартия елхички ще изисква наличието на такива елементи:

ножици;
плътен цветен картон;
канцелярский нож;
военно дело.Подаръци за Нова година на Кучето 2018 собствените си ръце: оригинални идеи + снимки
Стъпка по стъпка инструкции за създаване и монтаж на обемни коледни елхи

Списък на действие за производство на изделия включва такива стъпки:

Стъпка 1. Разпечатайте шаблоните коледни елхи желания размер. Нарежете хартиени заготовки.Подаръци за Нова година на Кучето 2018 собствените си ръце: оригинални идеи + снимки

Стъпка 2. Прехвърлете лекала на картон и изрежете. Веднага намечайте линия за разрязване – на три парчета, те трябва да бъдат на върха, при три – долу.
Стъпка 3. Лежеше на детайла, така, както е показано на фигурата. Вземете коледна елха с горните цепки и натиснете върху него три лекала с долните цепки. Прикрепете останалите две детайла от двете страни, създавайки правене на обемна фигура. При желание, можете да създадете цяло пана под формата на 3D на гората, го декориране с металлизированными топки и други елементи на новогодишна украса.Идея №2:Камина от кутии


Подаръци за Нова година на Кучето 2018 собствените си ръце: оригинални идеи + снимки
Бутафорский камина от кутиите ще се превърне в чудесен уютен презентом!

Че може да създаде в дома по-топла и празнична атмосфера, от пламък зажженного камината? Разбира се, далеч не всеки от нас има собствен дом, в който е предвидено уютен кът у камелька с люлеещ се стол и вълнен каре. Но дори и собствениците на апартаменти могат да прекарат коледа страни така, сякаш са собственици на недвижими имоти. Как е възможно, -ще попитате вие? Отговор: направете камина със собствените си ръце! За да украсяват апартамент камина, ви е необходимо следното:

голяма картонена кутия (например от телевизора);
картонена кутия за обувки;
лепило;
канцелярский нож;
ножици;
самозалепващи листове, имитирующая тухлена зидария;
бяла боя;
франзела от стиропор;
свещи;
коледни чорапи за подаръци;
линия;
молив;
четка;
сърма.Подаръци за Нова година на Кучето 2018 собствените си ръце: оригинални идеи + снимки
Стъпка по стъпка инструкции за сглобяване и оформяне на камината

Процесът на производство на камината се състои от такива стъпки:

Стъпка 1. Знак на един голям кашон от телевизор зона, която трябва да се съкрати под огнището. Дупка трябва да бъде такова, че в него плътно е включен кутия за обувки.
Стъпка 2. С помощта на канцелярского на нож, направете отвор и поставете в него обувную кутия. Добре, ако оставите малко "припусков", загнете ги вътре и промажете лепило – така че огнището ще бъде по-добре да стоят.
Стъпка 3. Разогните парчета картон, съставляващи капака на голяма кутия и инсталиране на камината в определеното място. Поклейте по периметъра на кутията бял пенопластовый франзела, че симулира лепку.
Стъпка 4. Вътрешната част на камината и част от стените на задекорируйте самоклейкой с кирпичиками. Не забравяйте да поставите върху парче картон, който служи за стабилност на конструкцията.
Стъпка 5. Останалата част от камината покрасьте бяла боя.
Стъпка 6. Когато рана изсъхне, поставете вътре няколко свещи, закачете мишуру, носочки за подаръци и място на полицата рафт коледни елементи на декора. С появата на здрач възпламени камина и се насладете на уюта от искра! Като се има предвид ниска цена и в особеност на този спомен, можете да направите няколко такива работи и да дадем камина всички, които желаете на топлина в Района на 2018 година.Идея №3: Коледни гномики


Подаръци за Нова година на Кучето 2018 собствените си ръце: оригинални идеи + снимки
Забавни помощници на дядо коледа със сигурност ще се зарадват на деца и възрастни!

Сладки джуджета в гениталните колпачках незабавно навевают мисли за блясък и приказка, защото те са от онези герои, на които всеки от нас желае срещаме в детството. Такъв подарък е съвсем проста по отношение на производство, но със сигурност ще ви любим човек много приятни минути и точно ще бъде съвсем необичайно! Преди да се пристъпи към производството на играчки, запасете се с такива предмети и материали:червено и сиво фетр ;
бели или млечни конеца, за плетене;
конци за шиене;
портняжные ножици;
игла;
картон;
хартия;
молив;
трикотаж бежов цвят за чучур;
раираната фланелка за носочков;
червено трико за крачета;
лепило с пистолет;
боя;
четка;
синтепон;
обувки от дърво (може да се купи в магазините за творчество).Подаръци за Нова година на Кучето 2018 собствените си ръце: оригинални идеи + снимки
Стъпка по стъпка инструкции за създаване на привлекателен фетрового елф

Изготвяне на гномика включва такива стъпки:

Стъпка 1. Печат на листа хартия шаблони елементи фигурки. Изрежете ги, перерисуйте картон и си направете заготовки за гномиков.Подаръци за Нова година на Кучето 2018 собствените си ръце: оригинални идеи + снимкиСтъпка 2. Преведете детайли в червено и сиво фетр, изрежете желаната брой елементи.
Стъпка 3. Шият от парче червен филц капачка, присъединявайки се към краищата на заготовки. С помощта на белите конци на осп може да бъде украсена с бродирани снежинками. На върха на капсула прорежьте ножица така, че да се получи пискюл.
Стъпка 4. Вышейте снежинки в тази част на сив филц, което ще бъде на предната страна на продукта. Шият две детайла във формата на конус, трамбоване синтетичен подложка и пришейте долната част, оставяйки място за краката гномика.
Стъпка 5. Изрежете две тънки ивици от червено трико, шият ги по дължина и трамбоване на крака синтетичен подложка. Изтласкват го най-добре с помощта на дълъг молив или четка.
Стъпка 6. Пришейте на крака парчета раираната фланелка, за да получите носочки.
Стъпка 7. Дървени обувки боя червена акрилна боя. Прикрепете ги към ножкам по-добре с помощта на лепкав пистолет. Поставете крака се отвори, оставени в долната част на торса, и шият продукт.
Стъпка 8. Нарежете на конеца, за плетене и като ги така, че да се получи брада. Прикрепете го към горната част на торса елф.
Стъпка 9. От едно парче бежов трикотаж изрежете детайла за носа, трамбоване я синтетичен подложка и направете топчета. Зашейте задната част на конци и лепило за брадата си с помощта на лепкав пистолет.
Стъпка 10. Дръпнете гномику шапка по най-носа. Долната част може да проклеить, за да осп седеше достатъчно здраво. Гномик готов!Идея №4: коледната Елха-възглавници


Подаръци за Нова година на Кучето 2018 собствените си ръце: оригинални идеи + снимки
От цветни сегменти тъкан може да се направи цял зимна гора!

Възглавнички във формата на елхички – това е настояще, което с удоволствие ще ви майка, баба, колега или приятел (особено ако те ценят уюта). За такива подложки, можете да използвате всякакви остатъци от тъкани – от пестрее ще елхички, толкова по-добре, защото ярките цветове веднага ще създаде празнично настроение. За да направите коледна елха-възглавница, ще се нуждаят от:

парчета плат;
конци;
игли;
синтепон;
хартия;
игли.Подаръци за Нова година на Кучето 2018 собствените си ръце: оригинални идеи + снимки
Стъпка по стъпка инструкции за раскройке и пошиву възглавници във формата на коледно дърво

Процесът на производство на възглавници максимално проста:

Стъпка 1. Разпечатайте шаблона за лекала. Ако искате да направите голяма възглавница, можете да го отпечатате за части, разпространяване на 4 лист хартия, или пък просто да нарисува дърво на голям лист ватмана. Изрежете шаблон.
Стъпка 2. Прикрепете хартиена воден стълб до парче плат с помощта на възглавница. Изрежете коледно дърво, като не забравяйте да оставите около 1 см припуска по шевовете.
Стъпка 3. Съединете две части и шият с грешен страна. Не забравяйте да оставите дупка, за да калъфка за възглавница-елхички.
Стъпка 4. Трамбоване на възглавница от синтетичен подложка (от по-плътен вие ще неща възглавница, толкова по обем ще рибена кост) и зашейте останалата част. Подарък е готов!Идея №5: на Сладки саночки


Подаръци за Нова година на Кучето 2018 собствените си ръце: оригинални идеи + снимки
Санки на Дядо Коледа – най-лесният подаръци за деца и колеги-сладки зъб

Най-добрата идея за малък презента до Нова година, определено са сладки. Обаче даде просто една торба бонбони – не е най-оригиналната идея. Начертайте вашия сладък подарък под формата на новогодишните шейната – такава изненада ще остави най-добро впечатление и дълго ще се помни одариваемому човек. За обучение презентов ще трябва да закупите:

близалки с загнутым опашка;
няколко шоколадок;
бонбони (големи);
панделки;
клонки от изкуствена яде;
малки коледни топки;
лента;
мъниста;
изкуствен сняг.Подаръци за Нова година на Кучето 2018 собствените си ръце: оригинални идеи + снимки
Такива саночки – най-добрият заместител прости конфетам в картонена кутия

Стъпки за направата на сладки презента:

Стъпка 1. Поставете го на масата лента, а отгоре, перпендикулярно на нея, поставете два леденца.
Стъпка 2. Сложете пътеки-близалки откраднал шоколада, на която трябва да се постави бонбони във формата на една пирамида. Като конструкция на ленти или въжета.
Стъпка 4. Комбинирайте няколко клончета от изкуствена яде на кок, с помощта на лепкав пистолет прикрепете мъниста, малки шишарки и панделки. За да добавите занаяти зимни тип може да бъде задекорировать клончета с изкуствен сняг.
Стъпка 5. Прикрепете декор на саночкам. Сладък подарък е готов!
Интересен по темата
Топиарий собствените си ръце: майсторски клас за начинаещи за Нова година 2 ...
Топиарий собствените си ръце: майсторски клас за начинаещи за Нова година 2 ...
Нова година е чудесен повод, за да си почине от сегашните си дела, да се срещнат с любимите си хора и отлично прекарване на времето. Определено, на
Куче на Нова година 2018 собствените си ръце: кученце от хартия, пластилин, ...
Куче на Нова година 2018 собствените си ръце: кученце от хартия, пластилин, ...
Не е тайна, че подготовката за себе си любим човек и магическия зимния специален повод – Нова година, – се състои от голям брой препарати. Не е
Коледни играчки 2018 собствените си ръце: снимка + идеи за Нова година на К ...
Коледни играчки 2018 собствените си ръце: снимка + идеи за Нова година на К ...
Всеки от нас може да си спомни този момент, когато преди настъпването на Новата година с антресолей, балкони и хора доставалась пази кутия с елочными
Украса на Нов 2018 година на Кучето със собствените си ръце за дома и елхат ...
Украса на Нов 2018 година на Кучето със собствените си ръце за дома и елхат ...
Появата на Новия година ни кара да предвкушать бърза приказка, така че едва ли има човек, който не е чакал да на този празник. С наближаването на
Коледни теми за детската градина на Нова година 2018 собствените си ръце: и ...
Коледни теми за детската градина на Нова година 2018 собствените си ръце: и ...
Приближаването на коледните празници предизвиква у родителите безпрецедентен бум. Мама и татко тичат по магазините в търсене на подаръци, купува
Изделия от филц със собствените си ръце за Нова година 2018: снимки, модели ...
Изделия от филц със собствените си ръце за Нова година 2018: снимки, модели ...
Приближаването на Новата година води със себе си много и различни движения. Ние трескаво започваме да тичат в търговски центрове, магазин за сувенири
Изделия от хартия със собствените си ръце за Нова година 2018: схеми, шабло ...
Изделия от хартия със собствените си ръце за Нова година 2018: схеми, шабло ...
В навечерието на Нова година, когато през прозореца студ и виелица, искам да насаждам своето жилище топлина и уют. Както и че ще помогне в този
Коледно дърво от помпонов със собствените си ръце
Коледно дърво от помпонов със собствените си ръце
Нова година – време за магия. И, разбира се, искам да празнична атмосфера обграждат ни са навсякъде – и у дома, и на работното място. Но се случва
Емблемата от филц на коледната елха
Емблемата от филц на коледната елха
Красиви коледни украси за коледни елхи могат да бъдат не само от стъкло или пластмаса, но и "по-топли" материали – дърво, тъкан и дори на теста. С