Всичко от света на
модата
» » Теми за Нова година на Кучето 2018 собствените си ръце: снимки и обяснения на етапи

Теми за Нова година на Кучето 2018 собствените си ръце: снимки и обяснения на етапи

16-10-2017, 10:56
1045
0

Приближаването на Новата година означава, че ни трябва да се решават огромен брой задачи и да повторим много и най-разнообразни случаи. Ние сме готови да купя близки и приятели желани подаръци, да не се опитват да забравите за знаците на внимание за колеги, изкован хладилник продукти и напитки и, разбира се, създаваме в дома на празнична атмосфера, декорируя го най-различни гирлянди , вытынанками , снежинками и сърма .


Разбира се, почти всички елементи на нова година декор може просто да купя в близко супермаркет, гарниран с коледна елха пластмасови топки и няколко нишки блестящи мъниста. Но такива де не се отличават с оригиналност и разнообразие, както си жилища искам декорирани така, че в него се установява най-истински духът на магия.


Теми за Нова година на Кучето 2018 собствените си ръце: снимки и обяснения на етапи
Handstitched декор ще апартамент на топло и очакване на празника

Ето защо все повече хора се занимават с самостоятелен производство на diy плънка квартири уют и топлина. Освен това, тези красиви вещи могат да станат чудесен новогодишен изненада за колега, приятел или приятелка, изпъква сред познатите щамповани елементи. Ако сте готови да отделят малко време и сили производството на необичайни и оригинални новогодишни diy, добре дошли в нашия майсторски клас!


Идея №1: Коледни свещници от портокали


През Новата година ние искаме романтично настроение, топлина и уют. Да се създаде такава атмосфера може с помощта на безброй свещи, поставени на масата за вечеря, рафтовете и первазите на прозорците. Но какво да направя, в случай, че домашния състав свещници, не е толкова голяма, а да купуват неща, които след това цяла година ще си идвам без да е необходимо, съвсем не искам? Отговорът е изключително прост: производство на свещници от подръчни материали!


Теми за Нова година на Кучето 2018 собствените си ръце: снимки и обяснения на етапи
Клане на портокал и подготовка на кори за употреба

За такива теми, трябва:

големи портокали;
няколко малки свечек в алуминиева опори;
карамфил;
дръжка;
остър нож;
лъжица;
метални калъпи за печене.Теми за Нова година на Кучето 2018 собствените си ръце: снимки и обяснения на етапи
Стъпка по стъпка инструкции за създаване на портокалови свещници

Процесът на производство на свещници се състои от такива стъпки:

Стъпка 1. График дръжка средата на всеки от портокал, след като прекара страничното линия.
Стъпка 2. С остър нож нарежете корите на две части. Помагайки на себе си лъжица, надзъртам и половини, махнете кората, като се внимава да не се скъса детайла.
Стъпка 3. Прикрепя към вътрешната част на капачки за бъдещето на резервирането метална фигура и направете дупка. Може просто да го нарежете с остър нож, предварително наметив дръжка под формата на звезда, сърце, триъгълник или кръг.
Стъпка 4. Задекорируйте на ръба на дупката карамфил.
Стъпка 5. В долната половина на портокал поставете свещ, зажгите и покрийте с шапка.Идея №2: Обемна снежинка


Теми за Нова година на Кучето 2018 собствените си ръце: снимки и обяснения на етапи
Триизмерни снежинки са идеални за декорация на дома и офиса

Може би няма такъв човек, който не би искал да има в нощта на Нова година, сняг. Как да ние не се страхуват от студа, този празник е с постоянна връзка със своите снежни snowdrifts, в края на краищата, ние с радост ще си спомняме за времето, когато ваканция означаваше не просто почивка от училище, но и шумна битка снежна крепост, разходка с водни пързалки и изготвяне на снежни човеци.


Затова не е изненадващо, фактът, че за нова година декор ние често използваме орнаменти-снежинки. Напълнете къщата си обемисти, изискани снежинками е възможно, дори не като вътре студена зима. Да им може да бъде от обикновена хартия. За занаяти-снежинки ще се нуждаят от такива предмети:

боядисана хартия;
конци;
ножици;
лепило.Теми за Нова година на Кучето 2018 собствените си ръце: снимки и обяснения на етапи
Инструкции за създаване на 3D-снежинки от шест еднакви части

Производство на изделия включва такива стъпки:

Стъпка 1. Нарежете хартия на квадратчета. От това, каква дължина ще бъде страна на квадрата, зависи крайният формат на снежинки, така че можете да направите най-различни заготовки, за да занаяти различават не само по цвета, но и по размери.
Стъпка 2. Сгънете по диагонал на квадрат и направете разрези с по стъпка за около 1 сантиметър. Разпространяването на квадрат и склейте всички ленти, загибая ги от центъра към краищата. Ленти трябва да снаждане, редуване на посоката на загиба, за да фигурка оказа насипни.
Стъпка 3. Кога ще е готово шест еднакви части, като ги така, че да се получи снежинка. Можете да направите това, склеивая вътрешна част и долната част на върха на всеки лъч. Може да се свърже и части от фигури на телбод.
Стъпка 4. Проденьте в един от лучиков конец и се придържа снежинка за елха или в прозорец на вратата.Идея №3: Коледна композиция


Теми за Нова година на Кучето 2018 собствените си ръце: снимки и обяснения на етапи
Изработване и оцветяване на информация за композиции с рибена кост

Празничен декор на Нова година – това е не само топки, снежинки и венци , но и на огромен брой различни композиции, които ще угодят на очите си, ако ги поставите на перваза на прозореца, на работния плот или на рафт на полицата. Освен това, тези изделия могат да бъдат използвани и като подарък за колеги и приятели, в края на краищата, всяка година, де е къщата на вашите презентами, те ще си спомнят за вас с топлина и радост. За направата на коледната композиции ще са нужни:

листа от шперплат;
акрилна боя златен и зелен цвят;
контур за рисуване по стъкло (витражная боя);
лобзик;
шкурка;
молив;
коледни топки;
лепило;
гъба.Теми за Нова година на Кучето 2018 собствените си ръце: снимки и обяснения на етапи
Монтаж и фиксиране на декоративни елхички на стойка

Процесът на производство на изделия включва такива стъпки:

Стъпка 1. Изрежете от парче шперплат кръг за основите. Направете в центъра на дупката, за да сложи в нея "стъблото" на едно дърво.
Стъпка 2. Начертайте върху парче шперплат схематическую коледна елха, график места за отвори във формата на звезди.
Стъпка 3. Изрежете парче. Разходете се из фанерным заготовкам наждачкой. Като цяло, тези стъпки можете да пропуснете, закупени в магазин за творчество готов прибиране на коледни дървета – пред Новата година те се срещат едва ли не във всеки голям магазин за офис консумативи и бродерия.
Стъпка 4. С помощта на гъба нанесете върху коледна елха зелена боя. Внимателно боядисване поделку не е необходимо, за да се запази в нея чар на ръчни изделия.
Стъпка 5. Боядисване стойка златна боя в няколко слоя. Тук покритие трябва да бъде гъста.
Стъпка 6. Разходете се по пътека прорезанных звезди витражной златна боя.
Стъпка 7. Когато заготовки изсъхне, свържете коледна елха и стойка, не забравят за смазване на ставите лепило.
Стъпка 8. Декорируйте поделку елочным топка.Идея №4: Коледна саше


Теми за Нова година на Кучето 2018 собствените си ръце: снимки и обяснения на етапи
Направете набор от празнични саше от различни материали и пълнители

Ароматни възглавнички във формата на коледни елхи – страхотна идея за празнична презента, в края на краищата, можете да ги използвате както за украса на нова година на дървото, така и просто да се поставят в бельевом килера или в корзиночках на масите и первазите на прозорците, за да изпълни въздуха с приятни аромати.


Между другото, още от древните индийци е традиция да изсъхне някакъв вонящ предмет или смес от билки, след като хубаво и радостно събитие. Запазване на пахучую го, може още дълги години вдишвайте аромат, восстанавливая в паметта на този щастлив ден, – а това значи, че вашият подарък ще бъде изпълнен с дълбоки символизмом. За такива теми ще трябва да готвя:

ножици;
конци;
парчета ярка тъкан;
копчета;
лепило с пистолет;
хартия;
молив;
около низ;
дървени пръчки или пръчици канела;
дантели;
пълнител за сашето (опции за смеси виж по-долу).Теми за Нова година на Кучето 2018 собствените си ръце: снимки и обяснения на етапи
Стъпка по стъпка инструкции за създаване на парфюм тъканната елхички

Следвайте следните стъпки:

Стъпка 1. Разпечатайте на лист хартия схематические фигурки на коледни елхи. Изрежете шаблони.
Стъпка 2. Изтеглете шаблони в кърпа, ако срежеш за всяка елхички два еднакви елемента.
Стъпка 3. Шият триъгълници, оставяйки място за това, да попълните саше. Изсипва сместа, поставете дървена или коричную пръчка, шият коледна елха най-накрая.
Стъпка 4. Задекорируйте поделку панделка и дантела, залепете играчки-пуговички.За пълнене на саше най-често се използват сушени цветя и билки, смеси от подправки и семена, както и кора на цитрусови плодове. Почти всички нужните ви компоненти могат да се купят в аптеките, аромалавках, супермаркети и пазари, или просто поръчки трева и листа от себе си. Например, оборвав и засушив листенца една чаена роза с градински храст, заготовив кора от портокали и безпътен стръка лавандула на терена. Засипване на сашето трябва да бъде в малки, така и всички компоненти перемалываются в хаван или кафемелачка.


Впоследствие маса е препоръчително да се пресее, за да премахнете големи части – така си саше ще спретнат страхотно. Аромати на билки са доста непостоянни, затова смес за сашето се ароматизира със специални смоли-концентрати, които сбиване с ирисовым корен. Въпреки това, можете да направите много по – лесно- импрегниран смес от ароматни масло и се оставя за няколко дни в затворен контейнер. На този етап трябва да се изпълни задължително! Трева трябва не просто напитаться миризма, но и да изсъхне.
Теми за Нова година на Кучето 2018 собствените си ръце: снимки и обяснения на етапи
Изпълни саше може да билки, сушени цветя, билки и кора от лимон

В противен случай маслото проступит на тъкани саше, което занаяти занемарен вид. За пълнене на саше най-често се използва лавандула, кора от лимон, портокалов цвят, розови листенца, мента, сушени игли и маточина. Въпреки това може да се приготви цяла композиция от аромати. Между другото, много от сместа се считат за символичными, така че вашият подарък може да носи в себе си израз на любов, приятелство се превърне в талисман за автомобилисти, използвани за защита на дома. Като пълнители, за да саше може да готви като смес:

Любовна смес. За създаването на тези песни ще се нуждае от цветове лайка, листа от чай, роза и карамфил (подправка), смесени в равни пропорции.
Смес за пылкости чувства. Създаването на такава композиция се предполага, че смешаете в равни части изсушена корен от джинджифил, цветя и стъбла от лавандула, бял равнец и една чаена роза.
Коледен аромат. За направата на "плънката" за саша вземете 3 част на портокалова кора, една част от карамфил, една част канела и 2 част прах от градински чай.
Сместа "На късмет". В нея се използва 4 броя сол, 2 част семена от копър, 1 част семена от кимион и 1 част ленено семе. Такава смес може да не се смила, особено ако солта е дребен.
Сместа "Защита на жилища". Смесете 4 части сол, 1 част босилек, щипка розмарин, 1 част семена от копър, 1 част семена от копър, добавете прясно смлян дафинов лист.
Смес за добър сън на децата. В пин-саше се прибират в смес от 1 част листенца от шипка, 1 част сух градински чай, една чаена лъжичка семена от копър, 1 част лавандула цвят, 1 част, лайка. В сместа трябва да kapnut капка ромашкового и шалфейного масло и 2 капки масло от маточина или мента.
Споразумение за ароматизиране на бельо. Най-добрата смес се счита за композиция, съставена от 3 части лавандула цвят, 2 части листенца една чаена рози и една част изсушеният корен на виолетки.
Режим за привличане на пари. За тази смес ще ви е необходима част 2 карамфил, 3 част на пачули, 1 част канела и 5 части сол.
Сместа "Коледна елха". Попълнете къща новогодишните аромати ще ви помогне тази смес от: 5 части изсушени борови иглички на бор, 2 част канела, 2 част на портокалова кора, напоена с няколко капки от иглолистна масло и масло от портокал.
За защита на водача. Такава смес се прави от 3 части розмарин, 3 части, от хвойна, се добавят 1 част пелин и кимион.Идея №5: Коледа топката в пайетках


Теми за Нова година на Кучето 2018 собствените си ръце: снимки и обяснения на етапи
Тази сверкающая коледа играчки ще напомни на вашите гости диско топка!

Преди началото на Новия искам обновяване на дома гама от занаятчийски продукти. Може би, основен елемент от декора на всяка коледни елхи са различни топки. Разбира се, купя една дузина нови топки могат да бъдат и в магазините, но на ниски цени, играчки в последно време съвсем не са обнадеждаващи красота и уникалност, а дизайнерските бижута струват доста скъпо. Предлагаме ви да не се отчайват, а да направи няколко блестящи мъниста с пайеточным интериор със собствените си ръце! За детски играчки, ще се нуждаят от:няколко топки от стиропор;
малки декоративни карамфил;
пайетки;
сатенени панделки или декоративни шнурове;
лепило с пистолет.Теми за Нова година на Кучето 2018 собствените си ръце: снимки и обяснения на етапи
Материали, които ще ви служат за направата на коледна топка

Майсторски клас по изготвянето на занятие се състои от такива препоръки:

Стъпка 1. Подгответе пайетки няколко цвята.
Стъпка 2. Вземете пенопластовый топката и започнете да запълни пайетки, като ги закачвате шипове. Всяка следваща блестку трябва да се засилят, така че тя ходи полочиха, създавайки ефект на рибеното везни.
Стъпка 3. Когато повърхността на топката да бъде плътно запълнена, вземете парче от сатенена лента или декоративно кабел златен или сребърен цвят, направете лък, оставяйки дълги краища, за да играчката може да се мотае на коледна елха.
Стъпка 4. Прикрепете лък към върха на света с помощта на лепкав пистолет.Идея №6: рибена кост от джинджифил семейство сладкиши


Теми за Нова година на Кучето 2018 собствените си ръце: снимки и обяснения на етапи
Запоминайте рецепта – от същото тесто преди Нова година и Коледа, можете да приготвите за деца натруфен къщи и човечета!

Десерти – отличен вариант за подарък за Нова година и Коледа, която ще се хареса както на детето, така и за възрастни. Ароматни сладкиши веднага внушава мисълта за предстоящото триумфа, а сладкиши, оформени като коледна елхички, непременно ще се създаде атмосфера на приказките и магическо настроение.


Такава поделку можете да дадат на никого – колеги, родители и приятели ще оценят вашето внимание и грижи. Освен това, приготвяне на пряничной коледни елхи – това е още и забавна шега, така че смело достига до процес, всички домашни, включително деца. И не се страхувайте, че не може да се справите с джинджифил тесто. Нашите инструкции ще ви осигури безспорен успех в това начинание! За направата на такъв елхички ще ви трябват следните продукти:

масло — 120 г;
захар (кафява) — 70 г;
пудра захар – 150 г;
хранителен оцветител (зелен) – 1 пакетче;
мед — 150 г;
кокоши яйца — 2 бр.;
сода — 05 ч.л;
млян канела — 1 чаена лъжичка;
смлян джинджифил 1 чаена лъжичка;
млян карамфил и индийско орехче – 15 супени лъжици;
черен пипер – на върха на ножа;
какао на прах – 25 супени лъжици;
брашно— 380 g;Теми за Нова година на Кучето 2018 собствените си ръце: снимки и обяснения на етапи
Размер елкочки зависи от формата на сладкиши и броя нива

Освен това, ще се нуждаят от такива предмети:

с пергамент хартия;
skalka;
купа;
сладкарски чанта или парче плътен целофан;
картон за основите на българското законодателство;
ножици;
силиконовата на плешката;
фигурки от мастика.Теми за Нова година на Кучето 2018 собствените си ръце: снимки и обяснения на етапи
Издава пряничную дървото може да градинска ружа, мармалад или остъклени

Стъпка по стъпка инструкции за производство на коледни елхи е както следва:

Стъпка 1. Приготвя се тесто. Вземете една купа, поставете в нея подтаявшее масло, досыпьте захар и внимателно смесете с миксер. Чук в масата на кокоше яйце, разтопен (течен) мед, домешайте какао на прах и сода за хляб. След това още веднъж да се разхожда с миксер сместа. Постепенно прибавете към масата пресятото брашно и замесете тестото с лъжица. Направете на топка, увийте го в найлоново фолио, след което поставете в хладилника за не по-малко от 60 минути.
Стъпка 2. Правим торти. Извадете тестото от хладилника, отделно парче и се разстилат върху пергамент, покрийте с пергаментова хартия и се раскатывайте, докато не се получи пласт с дебелина 07-1 сантиметър. Изрежете от пластовете на формиране на звезди, така че първото е най-голям, а вторият – малко по-малко и така нататък. За една по-висока елхички ще ви се наложи не по-малко от 15 фигури.
Стъпка 3. Печете сладкиши. Фигурки поставете върху хартия за печене, застланный пергамент. Поставете хартия за печене в една шкаф, загрятата до 175 градуса. Дръжте бисквити във фурната в продължение на 10-12 минути. След като бока фигури ще започнат румяниться, изключвате фурната и премахване на "бисквитки". Оставете ги върху решетка да се охлади.
Стъпка 4. Приготвя се глазура. Почивка в купата на кокоши яйца, постепенно домешайте пудра захар, триене я силиконовата шпатула. Добавете зелена боя. Направете от парче плътен целофан торба (във формата на конус), като с тиксо, попълнете готова глазура. Нарежете остър ръб. Може да използвате и готови сладкарски чанта.
Стъпка 5. Правим коледна елха. Поставете на поставка от парче плътен картон най-голям морков, намажете го с глазура и поставете пръчката по-малко. Това трябва да се направи така, че краищата на звездите не съвпадат. Давайте сладкиши, докато не изградите коледна елха. За красота може да задекорировать поделку сахарными топки или фигурки от мастика.Идея №7: Свирки от филц


Теми за Нова година на Кучето 2018 собствените си ръце: снимки и обяснения на етапи
Филц звънчета – елементарна рана за тези, които могат да шият

Обемна филц украса , висеше в стаята или на дървото, веднага ще превърнат вашия дом в най-истинската приказка, напълни го коледната атмосфера. За такива работи най-добре купи многоцветен фетр, за да занаяти са особено ярки. Производство на камбани ще изисква наличието на следните елементи:

парчета разноцветного филц;
игли;
памучни конци в тон плат;
ножица;
синтепона;
обикновен молив;
хартия;
лепило;
сатен ленти;
мъниста и страз.Теми за Нова година на Кучето 2018 собствените си ръце: снимки и обяснения на етапи
За създаване на камбани, възползвайте се от лесен шаблон

Етапите на производство на камбани се състои от следната последователност от действия:

Стъпка 1. Отпечатайте на хартия шаблони на камбани. Изрежете и прехвърлете ги на фетр, като за всеки един продукт на две части.
Стъпка 2. Шият на детайла, оставяйки място, за да напълнят фигура от синтетичен подложка и придават петельку. Напълнете камбанка набивкой. Направете петельку от сатенена лента, поставете в горната част на колокольчика и накрая зашейте играчка.
Стъпка 3. От парченца разноцветного филц изрежете контрастни колела и декоративни елементи – например листа. Листата могат да мига, контрастиращи конец, за да сымитировать вени. Така рана ще придобие допълнителен обем и ограничаване.
Стъпка 4. Украсете играчки пайети и мънистен, което им празничен вид.
Интересен по темата
Коледни играчки 2018 собствените си ръце: снимка + идеи за Нова година на К ...
Коледни играчки 2018 собствените си ръце: снимка + идеи за Нова година на К ...
Всеки от нас може да си спомни този момент, когато преди настъпването на Новата година с антресолей, балкони и хора доставалась пази кутия с елочными
Украса на Нов 2018 година на Кучето със собствените си ръце за дома и елхат ...
Украса на Нов 2018 година на Кучето със собствените си ръце за дома и елхат ...
Появата на Новия година ни кара да предвкушать бърза приказка, така че едва ли има човек, който не е чакал да на този празник. С наближаването на
Подаръци за Нова година на Кучето 2018 собствените си ръце: оригинални идеи ...
Подаръци за Нова година на Кучето 2018 собствените си ръце: оригинални идеи ...
Всяка година в навечерието на Нова година ни заливат мисли за това, какви подаръци трябва да се купуват за приятели, роднини и колеги. След
Коледни теми за детската градина на Нова година 2018 собствените си ръце: и ...
Коледни теми за детската градина на Нова година 2018 собствените си ръце: и ...
Приближаването на коледните празници предизвиква у родителите безпрецедентен бум. Мама и татко тичат по магазините в търсене на подаръци, купува
Изделия от филц със собствените си ръце за Нова година 2018: снимки, модели ...
Изделия от филц със собствените си ръце за Нова година 2018: снимки, модели ...
Приближаването на Новата година води със себе си много и различни движения. Ние трескаво започваме да тичат в търговски центрове, магазин за сувенири
Изделия от хартия със собствените си ръце за Нова година 2018: схеми, шабло ...
Изделия от хартия със собствените си ръце за Нова година 2018: схеми, шабло ...
В навечерието на Нова година, когато през прозореца студ и виелица, искам да насаждам своето жилище топлина и уют. Както и че ще помогне в този
Коледно дърво от помпонов със собствените си ръце
Коледно дърво от помпонов със собствените си ръце
Нова година – време за магия. И, разбира се, искам да празнична атмосфера обграждат ни са навсякъде – и у дома, и на работното място. Но се случва
Рана рибена кост със собствените си ръце
Рана рибена кост със собствените си ръце
Всеки се украсява къщата за новогодишен празник по свой начин. Някой се ограничава до коледната елха с различни играчки и гирлянди, а някой се опитва
Елхичка от филц със собствените си ръце – майсторски клас
Елхичка от филц със собствените си ръце – майсторски клас
Дребния декор играе огромна роля в създаването на празнична атмосфера. Така че в подготовката за Нова година не се ограничени, за да се една елха.