Всичко от света на
модата
» » Украса на Нов 2018 година на Кучето със собствените си ръце за дома и елхата: идеи + снимки

Украса на Нов 2018 година на Кучето със собствените си ръце за дома и елхата: идеи + снимки

16-10-2017, 11:43
1223
0

Появата на Новия година ни кара да предвкушать бърза приказка, така че едва ли има човек, който не е чакал да на този празник. С наближаването на празника ние сме готови да повторим много и най-разнообразни дела, за да се срещне с него във въоръжени. В условията на декември дедлайна ние винаги намираме време да отидем на пазар с надеждата да се намери за скъпите ни хора най-желаните подаръци, за да си купят красив и модерен украшение , а също грижат нови играчки за украса на дома и елхички.


Но последната точка често води до проблеми. Въпреки големия брой топки, ледени висулки, фигури и гирлянди ние все по-рядко и по-рядко искате да си купите нещо ново, защото същите пластмасови играчки не предизвика празничното настроение. Именно поради тази причина, много хора започват да се справят ръчно-мейдом, подготвяйки оригинални изделия, пълнещи квартири уют и топлина. Въпреки това, може да се мисли, какво е вашето въображение и умения не ще ви дадат възможност да се направи красива играчка.


За последен път сте правили какви други още по-училище? Няма проблем! Ние сме подготвили селекция на прости майсторски класове, благодарение на които ще ви вдъхнови да създадете набор от необичайни накити и презентов, които с удоволствие ще приема вашите колеги и приятели за Нова година. И не забравяйте да включите в този случай всички домашни, защото нищо не носи на цялото семейство в продължение на дълги зимни вечери, като съвместното творчество!


Идея №1: снежни топки за украса


Украса на Нов 2018 година на Кучето със собствените си ръце за дома и елхата: идеи + снимки
Рукодельные снежни топки ще украсят детската стая или за фотосета

Новогодишните празници винаги се свързва у нас с коледната елха, подаръци, мирис на борови иглички и на мандарини и, разбира се, с мека пухкава снежна топка, която укутывает на короната на дърветата, покривите на къщите, заспива пътища и пътеки. А колко зимни забавления, свързано със сняг! Каране на шейна, изграждането на крепости, спускания с ледени пързалки, битката снежками и създаване на безброй снежни човеци


Всеки от тези въпроси с удоволствие ще се занимае не само детето, но и за възрастни. А какво става, ако на Нова година на носа, и на сняг така и не падна? Отговорът е прост: да се създаде дом зимата от изкуствен сняг! Правят го от обикновен фатина, и на процеса на вземане на изящните фигури ще отнеме буквално за няколко минути. За diy-снежков ще се нуждаят от такива предмети:

руло тънка фатина;
риболов линия;
ножици.Украса на Нов 2018 година на Кучето със собствените си ръце за дома и елхата: идеи + снимки
Стъпка по стъпка инструкции за производство на новогодишни снежков

Производство на изделия включва такива стъпки:

Стъпка 1. Нарежете фатин на ивици. Колкото по-дълго ще се ивица, толкова става по-сложен ще се окаже си снежна топка, но не трябва да се режат ивица е с дължина повече от 25-30 сантиметра. С по парче материал няма да е много удобно да работи.
Стъпка 2. Завивате фатиновую ивица в строга гармошку и вратовръзка средата въдицата така, че да се получи лък. Отрежете въжето, като не забравяйте да оставите опашката за захващане сняг.
Стъпка 3. Като се започне от средата, разворачивайте всеки от фатиновых слоеве, формирайки съраунд топчета.
Стъпка 4. Виси на снежната топка за въжето на прозорец, врата, полилей, коледно дърво или растение.Идея №2: Подвесная рибена кост


Украса на Нов 2018 година на Кучето със собствените си ръце за дома и елхата: идеи + снимки
Варианти за окачване на коледни елхи, произведени от топки с различен тип

Ние сме свикнали, че коледни елхички са живи и изкуствени, но винаги изглеждат като иглолистно дърво, украшенное играчки и сърма . А какво ще кажете за този вариант, окачен на елхата, която повтаря формата на живото дърво, но при този се състои от невесомых топки и се извисява над пода?


Един необичаен вариант на традиционния празничен декор еднозначно ще се хареса на личности, които обичат всичко нестандартно. Освен това, тази елха е изключително удобна в случай, че имате малко дете или животно, което далеч не се опита да преобърне на коледната елха стои на пода. За направата на дизайнерски окачен на коледни елхи ще се нуждаят от:

леки топчета и висулки;
кожички;
алуминиева верига;
жично рамка във формата на кръг;
риболов линия;
бистра паус с сантиметровыми дивизии-клетки;
алуминиеви стопоры;
голям карабинер;
малки карабинери.Украса на Нов 2018 година на Кучето със собствените си ръце за дома и елхата: идеи + снимки
Стъпка по стъпка инструкции за създаване на окачен на коледната елха

Процесът на производство на окачен коледно дърво се състои от такива стъпки:

Стъпка 1. Прикрепете към проволочному рамката на метални верижки, така че да формират подобие на основания за полилеи от средновековни жилища. Между другото, като такава рамка може да се използва кръгла скара на барбекю.
Стъпка 2. Поставете парче паус с деления и обозначьте мястото на бъдещото закрепване на топки. Топките трябва да бъдат на различни нива, като не е задължително да е симетрично. Рибена кост, изпълнена без симетрия, изглежда обем и изглежда по-стилно. За красив местоположението на детски играчки могат да се възползват от предложената от нас схема.
Стъпка 3. Маркирани точката на прикачване на парчета, за риболов на малки карабинах.
Стъпка 4. Започнете да попълвате подходящо пространство, движейки се от горе и от средата.
Стъпка 5. Продължавайте да се закачват топки, докато не изградите коледна елха. Между другото, добре е да използвате топки и играчки, само един цвят или два близки тона топки – това коледно дърво изглежда наистина дизайн декорация.
Стъпка 6. Изрежете излишната въжето и поставете под коледна елха кутии с подаръци.Идея №3: Снежинка от пръчки


Украса на Нов 2018 година на Кучето със собствените си ръце за дома и елхата: идеи + снимки
Снежинка от пръчки могат да се закачват на стената или пред прозорците

Големи снежинки от пръчки, обзаведени под формата на пана – страхотна идея за минималистичного интериора, защото, от една страна, те навевают мисли за началото на Новата година и много красота-зимата, а от друга – отлично се вписват в помещения, пълни с минимум декоративни елементи. За направата на този стенопис ви бъдат полезни:пръчици (например сладолед);
акрилни бои;
хартия;
молив;
декоративни шнурове;
лепило с пистолет.Украса на Нов 2018 година на Кучето със собствените си ръце за дома и елхата: идеи + снимки
Схема на гигантските снежинки (за сглобяване и оцветяване)
Украса на Нов 2018 година на Кучето със собствените си ръце за дома и елхата: идеи + снимки
Още един вариант на снежинки с шест лъчи
Украса на Нов 2018 година на Кучето със собствените си ръце за дома и елхата: идеи + снимки
Пример за голяма окачен снежинки за пана

Етапи на вземане на снежинки от пръчки:Стъпка 1. Начертайте или свалете от интернет схема за снежинки .
Стъпка 2. Започвайте да пръчки, образувайки снежинка според схемата. Това могат да бъдат фигурки, състоящи се от ромбов или култури, които имат много различни лъчи – като цяло правете това, което ви подсказва фантазията и чувството за стил.
Стъпка 3. Когато сте решили с форма на украса, боядисване на пръчици с акрилни бои, оставете да изсъхне и склейте снежинка с помощта на лепкав пистолет.
Стъпка 4. Прикрепете към снежинкам въже и закачете на фигурки, формиране на стената или window проеме пана.Идея №4: Коледни звездички


Украса на Нов 2018 година на Кучето със собствените си ръце за дома и елхата: идеи + снимки
Изготовьте набор от еднакви на звездички, за да украсят с тях апартамент

Ярки звезди от плат – това е чудесно допълнение за новогодишна презента и необичайна обстановка, тъй като с тяхна помощ може да се различават коледа интериор, придават необичаен вид на стайните цветя и да изваждате. Производство на звездички няма да отнемат от вас много сили и не се нуждаят от някакви скъпи материали. Ще се нуждаят от такива предмети:

парчета плат;
синтепон;
копчета;
тесьма;
ножици;
хартия;
конци;
декоративни шнурове.Украса на Нов 2018 година на Кучето със собствените си ръце за дома и елхата: идеи + снимки
Стъпка по стъпка инструкции за производството на зъбни колела от плат и картон

Майсторски клас за производство на играчки:

Стъпка 1. Начертайте си на хартия звездичка, или разпечатате шаблон от интернет.
Стъпка 2. Премести фигура на синтепон и изрежете звездички малко по-голям формат, отколкото ще се прави от плат.
Стъпка 3. Пренесете шаблона върху плата и изрежете звездички два пъти повече, отколкото синтепоновых заготовки. На предната страна на бъдещата звезда пришейте бутон или я залепете лепило с пистолет.
Стъпка 4. Шият тъканни шаблони двойки, като поставя между тях синтепон. Изпъкнали ръбове синтепонового пълнител може да задекорировать декоративна панделка или отрежете презрамки с ножица.
Стъпка 5. Прикрепете към фигуркам петельки от дантели и закачете коледни елхи.Идея №5: Елхички от филц


Украса на Нов 2018 година на Кучето със собствените си ръце за дома и елхата: идеи + снимки
Материали за направата на сладкото почувствах окачване на елха

Един от най-добрите материали, за да работи по право се смята за фетр – да се работи с него е доста просто, той отлично се нарязва и залепени, а не струва толкова скъпо. Освен, че коледни изделия от филц украсяват къщата си, напълни го уют, и тези красиви неща ще станат оригинален подарък за приятели или колеги. Те точно выделятся от планината обичайно щамповани орнаменти, особено когато става дума за необичайни насипни елочках-регулируемо окачване. За да направите тази поделку, трябва да се подготвят:

парчета филц мляко, бежов, кафе и кафяв цвят;
твърда нишка;
остра игла;
молив;
лепило с пистолет;
канап;
ножици.Украса на Нов 2018 година на Кучето със собствените си ръце за дома и елхата: идеи + снимки
Стъпка по стъпка инструкции за създаване на почувствах елхички

Последователност от действия при производството на коледни елхи:

Стъпка 1. Нарежете на 9 квадратчета, млечен на цвят, 8 – бежов и 8 – кафе, опитвайки се да направи всеки един от площадите в една схема, малко по-малко от предходната. Изключение е само една двойка с еднакви размери. Положете квадратчета така, както е показано на фигура, за да видите какви фигури ще трябва на всеки етап на работа на рибена кост.
Стъпка 2. Вземете три долните квадрата с различен цвят, сложете ги в стопочку. Сгънете в купчина от следната тройка квадратчета, поставете две купчини така, че те да са под лек ъгъл по отношение един към друг. При това горната част на купчината трябва да се измести от центъра към ръба. Нанижите стопочки на конец.
Стъпка 3. Продължавайте да оформят коледно дърво, като повторите предишната последователност от действия. След всеки етап малко раскрывайте квадратчета от един куп от типа на вентилатора.
Стъпка 4. Затегнете горната стопочке възел, скрепив поделку. При това трябва да остане един малък квадрат-върхът.
Стъпка 5. Котлет от кафяв филц ивици, скрутите им плътен валяк, склейте край и прикрепете към основата на българското законодателство лепило с пистолет. Това ще ствола на едно дърво. Наклейте на върха на елхички малък квадрат, поставяйки я в изправено положение. Нарежете на парчета канап, направете петельки и прикрепете към елочкам.
Интересен по темата
Коледни играчки 2018 собствените си ръце: снимка + идеи за Нова година на К ...
Коледни играчки 2018 собствените си ръце: снимка + идеи за Нова година на К ...
Всеки от нас може да си спомни този момент, когато преди настъпването на Новата година с антресолей, балкони и хора доставалась пази кутия с елочными
Подаръци за Нова година на Кучето 2018 собствените си ръце: оригинални идеи ...
Подаръци за Нова година на Кучето 2018 собствените си ръце: оригинални идеи ...
Всяка година в навечерието на Нова година ни заливат мисли за това, какви подаръци трябва да се купуват за приятели, роднини и колеги. След
Коледни теми за детската градина на Нова година 2018 собствените си ръце: и ...
Коледни теми за детската градина на Нова година 2018 собствените си ръце: и ...
Приближаването на коледните празници предизвиква у родителите безпрецедентен бум. Мама и татко тичат по магазините в търсене на подаръци, купува
Изделия от филц със собствените си ръце за Нова година 2018: снимки, модели ...
Изделия от филц със собствените си ръце за Нова година 2018: снимки, модели ...
Приближаването на Новата година води със себе си много и различни движения. Ние трескаво започваме да тичат в търговски центрове, магазин за сувенири
Изделия от хартия със собствените си ръце за Нова година 2018: схеми, шабло ...
Изделия от хартия със собствените си ръце за Нова година 2018: схеми, шабло ...
В навечерието на Нова година, когато през прозореца студ и виелица, искам да насаждам своето жилище топлина и уют. Както и че ще помогне в този
Коледно дърво от помпонов със собствените си ръце
Коледно дърво от помпонов със собствените си ръце
Нова година – време за магия. И, разбира се, искам да празнична атмосфера обграждат ни са навсякъде – и у дома, и на работното място. Но се случва
Рана рибена кост със собствените си ръце
Рана рибена кост със собствените си ръце
Всеки се украсява къщата за новогодишен празник по свой начин. Някой се ограничава до коледната елха с различни играчки и гирлянди, а някой се опитва
Елхичка от филц със собствените си ръце – майсторски клас
Елхичка от филц със собствените си ръце – майсторски клас
Дребния декор играе огромна роля в създаването на празнична атмосфера. Така че в подготовката за Нова година не се ограничени, за да се една елха.