Всичко от света на
модата
» » Как да се научите хубаво да се усмихва?

Как да се научите хубаво да се усмихва?

16-03-2015, 10:57
540
0
Как да се научите хубаво да се усмихва?

Усмивката е визитната картичка за всеки човек. В края на краищата, не е чудно, че в песента се пее "share улыбкою си, и тя не ви път ще се върне". Сигурно сте забелязали, че с тези хора, които искрено се усмихваш, и да комуникират много по-лесно и по-приятно е, защото човек отговаря на същите. Но далеч не всеки е собственик на красива и очарователна усмивка, много трябва да произвежда нея. Нека по-подробно да разгледаме това, как да се научите хубаво да се усмихва, да се привличат към себе си други хора.

Като се научи да се усмихва на хората?


Първо, отиди до огледалото и се усмихва. Опитайте се да запазите усмивката е искрена, а не опъната. Спомни си някоя забавна ситуация, и тогава в усмивка точно ще се появи искреността . И така, застанал пред огледалото, внимателно помислете си усмивка и намерете си недостатъци. Само десет процента от хората на тези недостатъци не изобщо, а в останалите деветдесет и задължително нещо не е наред. Но най - важното-търсят недостатъци, не се е отнесъл твърде силно, защото често в улыбках присъства на "жар", която изглежда и не отговаря на стандартите, но е чаровна. Например, много хора усмивка кривовата, но не винаги това трябва да бъдат поправени, защото, за да се научи красиво да се усмихва, е необходимо, първо, да приеме себе си.
Както е известно, да се усмихва човек поддържаме широк диапазон от най-често не по-малко от четиридесет на мускулите, така че да ги тренировка просто необходимо, ако вие искате да се научите как правилно да се усмихва и привлекателно. Най-популярното упражнение: застанете пред огледалото и се усмихва така, че да ви хареса размисъл, когато ще разберем, че тя е перфектна, показалеца стиснете ъглите на устните, като ще определяне на тяхното място. Дръж си пръстите така в продължение на десет секунди, след което отпуснете мускулите. Упражнението може да се повтори няколко пъти.
Как да се научите хубаво да се усмихва?

Понякога, за да разбере как да научи да се усмихва, трябва кривляться, тъй като това е най-добрата тренировка за мускулите на лицето. Така че понякога, стои пред огледалото се усмихва толкова широко, колкото само да и оправи усмивка в това положение в продължение на десет секунди.
Тези прости упражнения ще ви помогнат да лицевите мускули в тонус, както и, съответно, приблизят вас е още една стъпка към перфектната усмивка. Но знанието за това, как да се научим правилно да се усмихва, не винаги е достатъчно, важно е да е искреността, която осветява отвътре. Така че, не забравяйте за това, че трябва да се усмихва от сърце и тогава усмивката ще бъде привлекателна, въпреки всичките си недостатъци.
Интересен по темата
Как правилно да ходи на токчета?
Как правилно да ходи на токчета?
Нито една модерна жена не е без обувки на токчета. Поне от време на време ние всички я носим. Но наличието на дори най-модерните обувки все още не
Как да направя лицето тънка
Как да направя лицето тънка
Как да направите лицето си кльощава? Във всяка жена, вероятно, самата природа е заложено желанието да изглежда привлекателно, желание да