Всичко от света на
модата
» » Как да направим красив глас?

Как да направим красив глас?

16-03-2015, 11:33
1252
0
Как да направим красив глас?

Красив, приятен и мелодичен глас е необходим не само крещели на хората и телеведущим. Без значение, дали ви се опита ръката си в караоке или да влезе на сцената. Ако сте често переспрашивают за казано, иска дублиране на фрази, това е доказателство за необходимостта да се мисли за това, как да направите гласа си по-красив и приятен за околните. В тази статия за правилата за поставяне на вокалите ние говорим, не, и ще обсъдим прости начини, които бързо на всяко момиче, как да си направите красив глас.
Здравословен начин на живот
Глас и на неговите характеристики, пряко зависи от състоянието на гласните струни, които се нуждаят от грижа и внимание. И започва да се грижи с правилно и своевременно лечение на настинки. На глас не засягат само ларингити , фарингиты и други заболявания, пряко свързани с УНГ-органи. Ако вашата храносмилателна система не е в ред, тогава гласните струни не получават достатъчно влага, което води до першению в гърлото, дрезгав глас, сиплости и кашлю. Сърдечно-съдова система дава провали? Тогава не се учудвайте бързо утомляемости глас и главоболие в ларинкса, в края на краищата, намалява подвижността на диафрагмата. Недостиг на въздух и трептене в гласа на последиците от заболявания белодробната система, а осиплость и хрипове в гласа си са резултат от искривлений на гръбначния стълб и на остеоартрит, което се отразява на звукоизвлечении и спиране на дишането. Не по-малко важен и психологически аспект. Нервни разстройства и стрес също оказват отрицателно влияние върху напрежение глас, неговата емоционална цвета и тембъра, нарушава яснотата на артикулацията.
Как може да се направи красив глас, ако в ежедневната си диета са налице остри, мазни, солени продукти? Те дразнят гласните струни, което прави гласа по-нисък, дрезгав. Не си струва да мечтаят за това, как да направите гласа си по-красива и тези, които са пристрастени към пушенето. Факт е, че смоли, съдържащи се в цигарения дим, водят до неплотному стягащи гласните струни. В резултат на тембър на гласа намалява, появяват се хрипове, осиплость. Не си струва да подражават на Джон Ленън и Франк Синатру, които выкуривали до два пакета цигари на ден, защото на мъжете сипловатость може да добавите харизма, а ето момичета такава жар в повечето случаи не боядисва. Що се отнася до алкохола, а след това влиянието му върху гласните струни научно не е потвърдена, но това не означава, че не трябва да контролира себе си на партито. Тук наистина става дума за това, какво точно ще се говори, а не как.

Правим глас-красива


Знаете ли защо педиатри не препоръчват мамочкам веднага реагира на вик малки деца? Защото силни викове - това е полезно! Първо, гласните струни се засили за сметка на повишаване на налягането. От друга страна, обемът на белите дробове се увеличава, както и увеличаване на количеството на кислород - това бесспорная ползи за организма. Освен това, вика, се счита за отлична профилактика на психичните разстройства и един от начините за облекчаване на напрежението. В крайна сметка, орите на здравето, ако това на никого не пречи.

Има и специални упражнения, които допринасят за спиране на дишането и подобряване на глас. Опитайте се да поеме дълбоко дъх, а след това рязко издишайте. След това отново вдишайте, но выдохов вече три. И
Как да направим красив глас?
отново дъх, а след това пет выдохов. След две-три седмици тези тренировки (два пъти на ден е достатъчно) ще почувствате, че вдишвате става все по-лесно, а в гласа се появяват мелодични нотки. Още едно упражнение: пет големи вдишвания носа, а след това пет выдохов уста. Резултатът е подобен.
Можете да си представите ситуация: вие сте на асансьора от първия етаж пети, девети, шестнадесетият, и леко повиши глас, обявяване на всеки следващ етаж. Като тест може да се използва магнетофон. Напишете речта си, прослушивайте, като се обръща внимание на произношението на гласна. Упорити тренировки - и след известно време ще овладеят няколко октави. Късмет!
Интересен по темата
На върха на най-красивите мъже на света
На върха на най-красивите мъже на света
Всеки един от тези известни мъже има армия групировки, които восхищены не само с таланта си на домашния любимец, но и атрактивен външен вид.
Как да се научите да седне на влакното
Как да се научите да седне на влакното
Как да се научите да седне на кордата: ефективно разтягане на всяка възраст Научете всичко за това как да се научите да седне на влакното. Не
Отколкото да се лекува розово тения?
Отколкото да се лекува розово тения?
Как да се отървем от розово лишава от: лечението на болестта на Ако имаш по кожата се появиха кръгли петна с розов цвят - това може да е сигнал
Охрип глас. Отколкото да се лекува?
Охрип глас. Отколкото да се лекува?
Как да се възстанови охрипший глас: отнасяйте сухожилие Охрипнуть човек може по различни причини, както през зимата, така и през лятото. Ако