Всичко от света на
модата
» » Как да се научите хубаво да се смея?

Как да се научите хубаво да се смея?

16-03-2015, 11:40
904
0
Как да се научите хубаво да се смея?

Красив смях - това е нещо, за което много момичета са така, както и към красива фигура или възможността за сексуално "изграждане на очи". И всичко това, защото красив смях за момичета - това е начин да очарова един мъж, работещ дори и по-безотказно, отколкото замечтан поглед. Но проблемът е в това, че далеч не всички представителки на прекрасния пол умеят красиво да се смее. Някой смее се много силно някой твърде мъжко, някой, който издава забавни звуци по време на смях или дергается на цялото тяло. Разбира се, искрен смях е различен, но момичетата трябва да работят върху себе си, за да им смях беше не само истински, но и очарователна. В края на краищата, не е чудно, че често момичешки смях, в сравнение с журчанием ручейка или звънене на сребърни камбанки. Така той и трябва да бъде. Нека по-подробно да разгледаме как може да се научи красиво да се смее, при това, останалите искрени в изразяването на своите чувства.

Как да направим смях красива?


Може би най-трудно е да се разбере, колко е красива си смях. В края на краищата, след като започнеш да слушат собствения си смях или смяташ за смях пред огледалото - веднага се губи искреност, а наигранный смях уникално смърди. Така че може да поискате съвет от най-добрата си приятелка, като се фокусира върху това, че отговорът й трябва да бъде искрен. Или пък по време на среща с приятели в апартамента си скрие някъде камера и записва тази среща, след оглед на запис и оцени на своя смях.
Ако сте стигнали до извода, че вашият смях все пак трябва да се коригира, то ето няколко съвета, които ще ви помогнат да се научи красиво да се смея:

 • Намерете своя идеален красив смях. Можете да се насочите към някаква актриса, която ви харесва. Забележете, в кино смях у тях винаги искрен, така че са необходими изключително тренировка.

 • Тренируйтесь се смеят в близост до огледалото. Може би на първо време смях ще става опъната и неискрен, но после ще свикне, защото само така може да се разбере, как изглеждате вие, когато смее и как най-добре да се смея-красива.

 • Не отваряйте широко устата по време на смях, с участието на около всичките си зъби.
  Как да се научите хубаво да се смея?

  По-добре да се усмихва, а след това леко засмеяться - ето това се нарича женски смях. И дори ако смях вас просто избухват, не може ржать като кон.

 • Контролирайте различни звуци, които много извади по време на смях: похрюкивание, повизгивание и други. Те не придават на вашето смях чар.

 • Не плеснете с ръце, не се бият с дланите си на колене, не закидывайте на главата назад - това е всичко, единствено мъжките жестове, които момичетата съвсем не са подходящи.

 • И не забравяйте за това, че на първо място, смехът трябва да бъде искрен, истински - това е най-важната съставка, придающая му чар.
 • Интересен по темата
  Как да се научите хубаво да се усмихва?
  Как да се научите хубаво да се усмихва?
  Да има красива усмивка мечтаят много хора. Хората, които често се усмихват, се произвеждат положително впечатление, както и умението с чувство за
  Пози за фотосесия заедно
  Пози за фотосесия заедно
  Ако искате да прекарате една фотосесия заедно с любим човек или приятелка, най - важното-да се държат естествено. Ако камерата все още е много
  Зимна фотосесия с детето
  Зимна фотосесия с детето
  Зимна фотосесия - не само чудесен повод за разнообразяване на свободното време на детето си, но и възможност да запълнят семеен фотоалбум ярки, пълни
  Идеи за зимна фотосесия за влюбени
  Идеи за зимна фотосесия за влюбени
  Когато влюбени се извършва най-добре фотосесия? Разбира се, когато пожелаете! Особено интересна може да се окаже зимна фотосесия, която ще
  Фотосесия на стадион
  Фотосесия на стадион
  Стадион - това е огромна площадка, на която може да се реализира на практика всяка идея за фотосесия. Можете да правите снимки на трева или на
  Фотосесията
  Фотосесията "на Майка с дъщеря си"
  Фотосесия на майка и дъщеря винаги се получава много нежна, докосване и многозначительной. Колкото по-възрастен става момиче, толкова повече се