Всичко от света на
модата

Как да стане дизайнер?

16-03-2015, 11:53
1311
0
Как да стане дизайнер?

Днес дизайнер - това е една от най-престижните професии. Но, за да им стане малко едно желание и дори на специално обучение. Човек трябва да има талант и добър вкус, който с години ще се подобри. Нека видим какво е нужно, за да стане дизайнер.

Модни дизайнери на дрехи


За начало обърнем внимание на модните дизайнери, за които стана известен благодарение на своите умения и дълга, упорита и съвестно работата:

 • Том Форд през 2000 г. получава награда в категория "Най-добър моден дизайнер от световна класа". Той е работил в Къщата на "Гучи", посещавайки творчески директор на най- Ив Сен Лоран .

 • Донатела Версаче е главен дизайнер и заместник-председател на Дома на Версаче. След смъртта на брат си Джани, Донатела е взела юздите в свои ръце. Колекцията на Версаче все още се радват на огромна популярност в съвременната мода .

 • Известният Ралф Лорън. Забележително е, че по-рано Лорън учи науката. Сега името му е известно по целия свят.

 • Марк Джейкъбс, който е не само основател на Дом на "Марк Джейкъбс", но и творчески директор на "Луи Вюитон". От списание "Тайм" през 2010 г. Джейкъбс се превърна в един от най-влиятелните хора в света на модата.

 • Валентино Клименте Людовико Джаравани. Популярно името му е просто Валентино. Известният дизайнер открива своите способности още в ученическа възраст. Оттогава той не променя своето призвание красиво да се носят хора.

 • Един от най-модните дизайнери на облекло - Лий Александър МакКуин. Британският дизайнер става известен благодарение на своите колекция, например елегантни и ярки дрехи.

 • Джон Галиано най-прослыл эпатажным дизайнер.

 • Жена-дизайнер на Стела МакКартни дълго време критиковалась журналисти, които дължат успеха си на известния отец Пода МакКартни.

 • Бетси Джонсън - создательница ярки и необичайни костюми. През 2009 г. е била възложена на Националния клуб на изкуствата почетна медал за особени постижения в областта на модата.

 • Световно известният моден дует Доминико Долче и Стефано Габана.


 • Какво е необходимо за да стане дизайнер?


  За начало си струва да се реши интересно ли ви облекло нещо, обичате и знаете ли как да се създаде поне няколко прости модели на дрехи. След това решете дали ви е качеството на творчеството. Имате ли желание за нещо, което твори, да се променят, де, да се допълват.
  За да стане дизайнер на дрехи, трябва да свикнете и да се разтвори в света на модата. Трябва добре да се знае историята на модата, съвременните тенденции, посещения на различни модни, за да развиват своите хоризонти и естетически вкус.
  Опитайте се работи в модния магазин. Поемете върху себе си отговорността да съветва клиентите за избора на дрехи. В края на краищата, на практика - това е най-важното, от което зависи успехът на бъдещата дейност. Ако имате възможност да следи за дейността на професионален моден дизайнер, не пропускайте тази възможност.
  Замисляме над това, как да стане известен дизайнер, запомнете тези качества, които трябва да си изработи:

 • добри маниери;

 • точност;

 • чувство за хумор;

 • търпение и упоритост;

 • широк хоризонт;

 • концентрация на вниманието.


 • А сега можете спокойно да се запишат в специализирано училище за мода, за да получите професионално образование. Разбира се, диплома далеч не винаги е важно в бъдещата дейност специалист, но на съответната теоретична и практическа подготовка, което трябва да мине.
  Да Не забравяме, че далеч не всички известни модни дизайнери са преминали през призмата на разбиране и приемане на тяхната дейност. Много от тях трябвало и трябва да се търси признаване благодарение на търпение и постоянство. Така че, мисля си за това, как да стане дизайнер, несигурност, че си талант ще бъде оценен по достойнство, трябва да се отдалечат на втори план.
  Как да стане дизайнер?

  Как да стане дизайнер?

  Как да стане дизайнер?

  Как да стане дизайнер?

  Как да стане дизайнер?

  Как да стане дизайнер?

  Как да стане дизайнер?

  Как да стане дизайнер?

  Как да стане дизайнер?
  Интересен по темата
  Най-красивите актьори на света
  Най-красивите актьори на света
  Тези мъже, които са успели да се постигне луд успех в киното, обожавам много. На тях се възхищавам на жени от цялата планета, а групировка на тяхното
  Как да стане стилист?
  Как да стане стилист?
  Модерен към днешна дата професията стилист изискват големи знания, умения, както и ангажираността и постоянна работа над себе си. Така че, ако
  Облекло арт нуво
  Облекло арт нуво
  Днес стил арт нуво много на съдебното заседание. Но малцина знаят как и когато тя произхожда именно в модата, който е бил негов основател, и как той
  Стил ин витро
  Стил ин витро
  Еко стил - това е елемент от особена култура, насочена към живот в хармония с природата. Еко облекло включва използването на изцяло естествени
  Стил на Коко Шанел в облеклото
  Стил на Коко Шанел в облеклото
  Една от най-известните жени на миналия век Коко Шанел покори сърцата на милиони не само за своите творения в света на модата, но и на изискан стил.
  Американски сватбена рокля
  Американски сватбена рокля
  Сватбени рокли от САЩ са достатъчно известни и уважавани в света на сватбената мода. Защото днес всеки на ухото, да речем, името на Вярата Уонг.
  Булчинска рокля на Ели Сааб
  Булчинска рокля на Ели Сааб
  След пускането на своята сватба облекло от ливанского дизайнер Ели Сааб бъдете сигурни, че всички поканени ще бъдат изумени от неговата красота и си
  Обувки Луи Viton
  Обувки Луи Viton
  Днес обувки Луи Viton - това е въпрос на гордост я обладательницы и мечта на всяка жена. Е - статус дама, олицетворение на вкуса и ниво на живот.