» » Как да изберете добър перука от естествена коса?
  • (9-10-2014, 10:46)   
  •   0   
  •  2744 
Съгласете се, трудно е да се намери такава жена, която не обича да се променя, всеки път в собствения си помисля огледала и да се намери нещо ново, необичайно и, разбира се, привлекателно.
За да се постигне такава промяна, достатъчно угоди на себе си нова прическа или прическа, както е известно, именно с помощта на този мощен инструменти, както и косата, жената е в състояние коренно да промени собствен начин, е вярно, тъй като в по-добра, така че и по-лошо.
Как да изберете добър перука от естествена коса?

Със собствения си външен вид, разбира се, да експериментират никой не забранява, да, тук само здраве на такива "преобразуване" дълго време при вас не е точно достатъчно, тялото запротестует и ще ви помогне по всякакъв намек за недоволство: ето и косата са станали сечься, падат или изобщо да растат не желаят.
Как да се справим с такова неудобство, защото така искам да се сдобият с пореден нов, модерен и невероятно стилен начин! Така че и да се говори, ситуации са различни, а изведнъж ви, кръв от носа, на близко важно събитие трябва да изглежда просто перфектно, но състоянието на косата, меко казано, не е толкова горещо?
А може да имате проблеми с косата и този дивак неудобство трябва някак "завуалировать", до настъпването на по-добри времена? На помощ винаги може да дойде, незаслужено забравени, но много актуални и до ден днешен, перуки.
Как да изберете добър перука от естествена коса?

Името "перука" има френски корени, къде е той, между другото, се превърна в популярен, а по-късно се е разпространил по целия свят. На първо време перуки се използват изключително в театрални представления, а с течение на времето, са получили масово разпространение и са станали елемент от модерния женски или мъжки тоалетни.
Перука - това е чудесен начин за тези, които мечтаят за по-светло и изключително външен вид, но, заедно с това, по някаква причина не може да се експериментира с това, което отличи му майката Природа.
Как да изберете добър перука от естествена коса?

Да в такъв "адаптация", за да изглежда естествено и привлекателно, трябва да знаете как да изберете перука от изкуствена или естествена коса. Естествено, много е важно да се избере точно такъв модел, който е подходящ по цвят, форма и дължина на косата, като по този начин подчертават вашата индивидуалност и естествена красота.
Важно е да знаете как да се направи процеса на избор на перука е възможно най-комфортно и приятно, в резултат на вас наистина доволен.

Какви са перуки?


Преди да отидете на такава покупка, трябва да знаете какви са те идват и кой от възможните варианти, в по-голяма степен, да може да се побере във вашия начин. На първо място перуки са разделени на видове в зависимост от използваните материали за създаването му: естествени и изкуствени (синтетични).
От това, което правят естествени перуки да се досетите: естествен косъм, които са подложени на продължителна и задълбочена обработка, като се започне от сортиране по дължина и дебелина, който завършва с дезинфицированием, мивка и сушилня.
Перуки от естествена коса можете да си купите готови в салон, но може да се направи по поръчка, когато с вас ще бъдат необходими измервания и чрез месец-друга упорита работа на майстори, ще получите готовият продукт индивидуален размер.
Как да изберете добър перука от естествена коса?

При необходимост от естествен косъм, преди създаването на перука, се изрязват, рисуват, а понякога дори и шлифована за по-нататъшно улесняване на работата с тях. Тези продукти могат да продължи от 2 до 5 години, при условие че разбирам грижи, можете да ги "мие", направи полагане и сухи, отрежете и дори боядисване, всъщност, са едно и също същото, което и с естествена коса.
Качеството на тези продукти не оставя съмнение, вярно е, че и цената хапе, но възможно ли е да спести толкова деликатен въпрос? Най-евтините и разпространени са перуки, направени от синтетични материали, като например, винил, акрил или полиамид.
Нов продукт на първо място, това може почти да не се различават от естествените възможности, но само след месец-два активен използването на тази перука идва безполезни.
Как да изберете добър перука от естествена коса?

Разбира се, такива възможности да купуват по-лесно, нали и те са евтини, но все пак придобива им е крайно нежелателно, защото качеството на такава перука вас, със сигурност, расстроит.
Изглежда те са значително по-лошо, космите започват бързо сечься, а на пипане те са по-груба и по-строги естествена коса. Тези, които търсят златната среда между цена и качество, идеалният вариант ще станат смесени видове, перуки, направени от половината от естествена и изкуствена коса.
Още един лош вариант - перуки ги канекалона, материалът, който излезе в Япония. Благодарение на добра свойства и състав (морски водорасли), той бързо се разпространява по целия свят. Изглеждат такива изделия естествено, може да се отбележи максимално сходство с живи и здрави коса.
Такава перука ще продължи около година, въпреки че по-интензивна носку, той винаги е добре да се поддържа форма и изглежда изключително ухоженно. Смесени перуки, не се нуждаят от постоянно и щателни грижи, което ви позволява да спестите вашето време и усилия.
Между другото, има не само женски, но и мъжки перуки, най-често, те се обръщат за помощ към по хитростям не и от собствените си прищевки, а по необходимост, защото загубата на собствена коса за мъже - това е голяма трагедия.

Как правилно да изберете перука за себе си?


След като сме се разбрали с технологията на производство на перуки, всеки прави извод, кой от видовете ще отговарят му е най-добре, може да започнете да се запознаеш с форма, дължина и цвят.
Ако носителка на светла кожа, а след това ще подходящи са студени цветове русых цветове, пепеляв нюанси, черен и червен цвят. Мургав момичета трябва да се обърне внимание на кестенява, руса и червена перуки, а дамите с лунички подходящи са всички нюанси на червеното.
Как да изберете добър перука от естествена коса?

Ако искате да изглеждате по-възрастни, тогава избирайте тъмни цветове, а ето, за да изглеждат по-млади, трябва да обърнат внимание на топлите златисти и кестенява на цвят.
Сега, що се отнася до формата на лицето. Дамите с овална форма на лицето е предмет на всякакви експерименти, че поздрави форма, така и поздрави дължина на косата. Печеливш вариант - класическа раздяла по средата и дълга выпрямленные къдрици.
Момичета с кръгла форма са най-подходящи перуки с къса коса и дълги страни къдрици . Избягвайте прекалено приглаженных и "зализанных" на косата, те още повече ще подчертае вашата "закръгленост".
Квадратна форма на лицето нуждае от перука, който може да подчертае скулите и се променят твърде "преки" пропорциите на лицето. Лице с форма на сърце най-добре ще изглежда в перука с леки или големи swirls, също е изгодно ще изглежда форма, с подгибающимися до брадичката локонами.

Как да носят?


Не забравяйте преди да нося перука, задължително се разклаща го леко по гребена на ръка, за да изглежда по-естествено.
Не забравяйте, че за такова нещо се нуждаят от задължителна грижа: първо, ще се нуждаят от специална четка с меки щетинами за редовното му вържете. Второ, не забравяйте, че изкуствена перука да не се излага на никакъв топлина - сушене със сешоар, плойки и различни stylers за него просто са противопоказани.

След всяко носене на космите е необходимо внимателно расправлять ръце. Що се отнася до "къпане", а след това не забравяйте, че тази процедура трябва да се извършват изключително внимателно.
За това ще ви трябва леген с хладка вода, където предварително се разтваря шампоан . Изпращаме в нея перука в продължение на 10-15 минути се накисва, след което го внимателно всполаскиваем и приемаме, промокнув кърпа.
Първоначалния му е необходимо да изсъхне върху кърпа, а след това в специална форма, за да изсъхне, която повтаря формата на главата. Не забравяйте, че влажен перука гребен не може в никакъв случай да, задължително изчакайте, докато изсъхне.
Експериментирайте и бъдете красиви!