Всичко от света на
модата
» » Най-добрата козметика за бременни от стрии и не само

Най-добрата козметика за бременни от стрии и не само

9-10-2014, 13:04
2155
0
Със сигурност всяка жена не веднъж вече беше чула, че бременността - това е наистина един прекрасен период от живота си, който, въпреки всички трудности и изпитания, които трябва да я мине, оставя незаличими положителен отпечатък в живота на всяка прекрасна индивиди.
Но, което и да се говори, поради постоянно променящите се хормоналния фон и рязко преобразующегося на организма, една жена е вече с първите месеци интересно положение се чувства в себе си всички трудности, които с него са свързани.
Най-добрата козметика за бременни от стрии и не само

В кожата започват да се появяват ужасни стрии по лицето се появяват пигментни петна и постоянни акне, за чупливи и обезцветени нокти, падане на косата, не си струва дори и да заекват!
Но не всичко още е уплашен, не си струва, възможни проблеми, които са свързани с глобалните перестройками вътре в организма на бременната жени, не се срещат у всеки и не всички заедно, но дори ако се сблъсква с една малка част от тях, много искам по-бързо да се отървете от тях или, като минимум, правилно маскира като.
Не напразно казват, че една бременна жена - красива, но още по-добре, ако тя ще бъде добре поддържан и щастлив, на която можете да взглянуться на себе си в огледалото.

Съществува един общ мит е, че в такъв важен период от живота, женското тяло става изключително уязвима и затова от всички познати средства за грижа за тялото и кожата, трябва да се откаже. Разбира се, вредните козметични средства, още на никого не донесе полза, но си заслужава да се помни, че съществува огромно количество козметика, която е създадена специално за бременни!
Заслужава да се отбележи, че дори и лекарите не препоръчват да се откаже от бременни дами от козметичните препарати, защото повечето от тях въздействат на ниво дермата, а, значи, не ще има никаква вреда на формирующийся плод.
Ако кожата е свикнала с ежедневни допълнително хранене и грижи от преди бременността, а защо тя трябва да се лиши от това по време на това? Освен това, спретнат една жена, която хубаво да си отражение в огледалото, много по-често е в състояние на душевно равновесие, което само влияе благоприятно на развитието на бебето.
Най-важното е, че това е правилно подбрани козметични средства, тъй като по време на бременност при жените се увеличава эстрогенный фон, а означава, че са възможни промени във вида на кожата, тя става по-чувствителна, което води до различни негативни последици.

Естествено, най-добрият вариант - това е специална козметика за бременни и кърмещи жени, на базата на естествени компоненти, защото тя, за разлика от обикновените, в което може да съдържа огромно количество консерванти и ароматизатори, се провежда клинично изпитване.
Най-добрата козметика за бременни от стрии и не само

Лекарства, които са на базата на естествени компоненти, напълно безопасни за здравето на майка си и на нероденото си дете, така че може би ще трябва да преразгледат обичайно мехурчета и склянки, и да се концентрират своето внимание на специализирани средства.
Въпреки че, струва си да се отбележи, че не винаги трябва да се сменя цялата грим, без изключения, ако нежеланите реакции не се случи, тогава може би любим крем, може и да оставите, най-важното, сега още по-внимателно да следи за срок на годност и качеството на продукта.

Стрии - страшен сън бременни жени


Че и да се говори, стрии - наистина е сериозен проблем за повечето бременни момичета, защото, според статистиката, всяка секунда в продължение интересно положение възникват тези страшни са безцветни, а понякога и цветни белези на гърдите, корема и бедрата.
Появата им се дължи на множество женски проблем, защото, за да не разгласяват ярки реклами по телевизията, да се отървете от тях с помощта на някакви кремове или лосиони почти невъзможно. Най-ефективен метод - хирургически, но не всички са на това е възможност и желание, а така е най-добре да се предотврати този проблем, отколкото след това геройски я преодолеят.
Най-добрата козметика за бременни от стрии и не само

Причината за появата на стрии е безконтролното промяна на тялото: корем и гърди се увеличава, както и кожни воалите с това не може да се справи. Някой кожата по-еластична и по-лесно се възстановява, а при някой "препълнен", като хартия, което причинява видими стречинг.
За да не позволите на такива почивки, са необходими специални средства за грижа за кожата, които, с първите месеци на бременността, ще го почистват, подхранват и овлажняват. Но какви могат и трябва да се избират препарати, за да те не са увредени бъдещото бебе?
Обикновено това са средства от специални серии за бъдещи майки, които съдържат в състава си витамини и естествени съставки, минерали и масла, които подобряват еластичността на кожата. Те са представени различни кремове, эмульсиями, лосиони и масла. Ако правилно да вземе необходимите лекарства, тогава може и изобщо да не разберете, какво е стрии.

А какво пигментными петна?


Почти всяка жена по време на бременност е изправена пред още едно неудобство - тъмно червена петна, които се появяват на най-видно място, лицето. Под дрехите им не спрячешь, а на собствения си вид съвсем не са щастливи! Разбира се, след раждането на дете те с течение на времето ще изчезнат, но какво да правя сега?
Важното е да не се използват избелващи кремове, които изсушават кожата и почти винаги предизвикват раздразнение. В период от света на детето кожни воалите и така се променят, най-често стават сухи и много кора, така че избелващи средства само ще влоши положението.
Най-добрата козметика за бременни от стрии и не само

По-добре да се ограничи собственото си излагане на слънце, както и да се възползват от естествена козметика, която точно има противопоказания: маска от краставици и кисело мляко, заквасена сметана и копър.
Не може да се мине и без слънцезащитни кремове, важното е, вижте състава, по-добре да се избере средства с механични филтри, например, оксидом цинк, отколкото с химически компоненти.
Естествени слънцезащитни продукти обикновено съдържат такива съставки, като екстракт от от гроздови семки зелен чай или нар. Пигментни петна може да се прикрие с помощта на декоративната козметика, но, отново, по-добре е, тя да е максимално на базата на естествени компоненти, например, е идеално за тези цели ще отговарят на минерална ронлив прах.

И дали си струва да се насладите на декоративна козметика?


Разбира се, дори да е в такова положение, всяка жена иска да изглежда привлекателно, а без декоративна козметика да се направи това е трудно. Да я ползва, разбира се, може, но тя трябва да отговаря на някои специфични изисквания: тя трябва да бъде хипоалергенна, не съдържа агресивни и хормонални химически вещества.
Струва си да се откаже от водоустойчива спирала, тъй като тя изисква използването на по-концентрирана средства за нейното оттегляне, а за пореден път не дразни лигавицата на повърхността, течна молив замени на молив.

Може да насочи вниманието си към руските и европейските производители, които предлагат козметичните продукти на достъпни цени, базирана на използването изключително на минерални оцветители.
Интересен по темата
Как да победите целулита по време на бременност?
Как да победите целулита по време на бременност?
Целулитът по време на бременност Какво е целулита и как да се справят с него - такива въпроси рано или късно си задава всяка една жена. Но
Козметика за целулит: какво да изберем?
Козметика за целулит: какво да изберем?
Козметика за целулит Проблемът безобразных обвивка на кожата вълнува почти всяка уважающую себе си жена. Затова днес почти всяка най-малката
Сухи петна по кожата
Сухи петна по кожата
Сухи петна по кожата - причини за възникване и лечение на Кожата изпълнява защитна функция, тя напълно покрива мускулите и ги предпазва от