Всичко от света на
модата
» » Как се определя размера на пръстен?

Как се определя размера на пръстен?

29-03-2015, 16:52
1476
0
Как се определя размера на пръстен?

Пръстен може да стане прекрасен подарък, и, представи си, не може само мъж на една жена. Такава изненада ще зарадва майка си, сестра, приятелка. А за подарък се превърна в приятна и радостна изненада, човек трябва да знае, как да определите размера на пръстена.

Как правилно да се определи размера на пръстен?


Размер пальчиков при жените е различен и преценка за това, че худеньких и крехки момичета размер по-малък, отколкото в големите и полноватых, е погрешно. Как да изберете размер на пръстена, ако не искат да рекламират своя подарък предварително:

 • Вземете наличното украса, померить диаметърът му или иска да помогне от продавача да вземем същия размер. Най-важното за една жена, която ще се моля, то не беше малко и не е голям. Важно е също така да обмислят, каква ръката си и в пръст ще се носи продукт - размери на крайниците на лявата и дясната ръка може да се различават.

 • Може да се разчита на щастливата случайност, или, в противен случай, "мушкам с пръст в небето". В такъв случай, трябва да се знае, че най-малкият размер звъни - 13.5 mm, вярно, най-често, този размер се определя като детски. Среден размер се счита от 15.5 до 175 мм, но доста момичета с насипни пальчиками и размер на 195205 и повече.

 • Тъй като научите размер на пръстен момичета все пак искам да е сигурно, може да поиска от неговите роднини. Може би е добър шанс да направите прекрасен подарък, така че, имате много повече, отколкото в предишни случаи.

 • Има още един вариант, как да изберете размер на пръстена, макар и може да се счита за доста приблизителни. В някои случаи, размерът на декорации могат да се съпоставят с размер дрехи а именно, ако дрехи размер S, след което размерът на пръстена едва ли ще надхвърли 17 мм, M - 175 L - 185 XL - 195.


 • Като у дома си определя размера на пръстен?


  Най-лесният и надежден начин да се измери диаметърът на пръста си - това е да вземете влак, за да го увийте около пръста си, на който искате да носите пръстен, полученият кръг се прехвърлят в хартия и да се определи разстоянието между противоположните страни. Важно е да знаете, че измерването се провежда в милиметри.
  Можете да го направите без рисунка, ако са нарязани и померить дължина на конеца, разделете го на 314 и закръглят до десети.
  Как се определя размера на пръстен?


  Жени с големи пръсти необходимо отчитането на бюджета не само основите, но и този участък, където се намира ставата, тъй като той понякога е по-широка и може да попречи на свободното пускане звъни. Между другото, понякога тези съвети са приложими и за дами с прекалено тънки пръсти.
  Да се определи размер на пръстен по диаметъра просто, дори закупуване на пръстен в страни като Япония, САЩ и Канада. Размерный редица от тях е различен от руския, но, като съобщи на продавача точен диаметър, ще можете да си купите украса желания размер. Можете да използвате и специални таблици, които, обикновено, са на разположение във всички магазини.
  Как да получите най-точната мярка?
  Най-добре е да се правят измервания в средата на деня, защото е известно, че в сутрешните и вечерните часове на пръстите може да отекать, но на обяд цифра диаметър ще се окаже, средната и най-прав. Не забравяйте също така, че не си струва и отчитането на бюджета пръсти с такива случаи:
  Как се определя размера на пръстен?


 • по време на критичните дни;

 • след спортни натоварвания;

 • в твърде мразовита, или, напротив, горещо време;

 • при повишена температура;

 • в период, когато се намирате в нервно състояние.


 • Не е необходимо да се разстрои, ако все пак украса малко малко или голямо. Всички бижута магазини предлагат услуга за намаляване или увеличаване на пръстените", но, естествено, от голямо продукти ще бъде по-лесно да се направи малко, отколкото обратното. Също така може да се договори с продавача за размяна на пръстени в определен период от време, но след това не забравяйте да вземете чек.
  Интересен по темата
  Как да се определи размерът на дънки?
  Как да се определи размерът на дънки?
  За да изберете дънки на размера, който ще е седи на фигурата, и да се моля с външния си вид дълго време, трябва да знаете някои тайни, с помощта на
  Като свали пръстена от пръста си?
  Като свали пръстена от пръста си?
  Понякога е необходимо да се свали пръстена от пръста си, а тя е, не се поддава. Добре, разбира се, ако сте у дома и може да обърне този процес
  Където носят годежен пръстен?
  Където носят годежен пръстен?
  Със сигурност много от нас са забелязали, че някои хора носят годежни пръстени на безименния пръст на дясната ръка, други - там, но на лявата ръка,
  Как да изберем пръстен с диамант?
  Как да изберем пръстен с диамант?
  Много неопитни дами смятат, че няма нищо по-лесно, отколкото да изберете пръстен с диамант - въпросът е само в това, че тя се хареса, и, разбира се,
  Как да се определи размерът на женските ръкавици?
  Как да се определи размерът на женските ръкавици?
  Ръкавици от най-скъпите и качествени материали ще изглежда в ръката си, е нелепо, ако не се качват размер. За да не купите модел, който ще бъде
  Пръстен за сделки
  Пръстен за сделки
  Момент, предложения за брак - дългоочаквания и уникален за всяко момиче и всяка го представя като един от най-романтичните в живота си. И не е
  Размери бански костюми
  Размери бански костюми
  Определяне на неговия размер бански може да се окаже трудна задача, особено ако се занимавате с чуждестранните производители. В тази статия ние ви
  Как да се определи размерът на бански костюм?
  Как да се определи размерът на бански костюм?
  От определяне на размера на бански костюм ще зависи от много неща: как тя ще изглежда на вас, да се подчертае или скрие проблемните зони, ще има ли в