» » Какво може да даде на момчетата на 23 февруари в училище?
  • (15-11-2014, 11:05)   
  •   0   
  •  1123 
23 февруари, въпреки, че отдавна е загубила своето първоначално значение, взето късно от стандартите мъже от всички възрасти и професии, в края на краищата, дори всяко малко момче е бъдещ защитник на нашата страна.
По традиция на този празник, ние честито на своите бащи и съпрузи, синове и близки приятели, колеги и, естествено, съученици. Подаръци трябва да се научат да избират и да даде още от детството си, така че, като се започне от първия клас, одноклассницы с помощта на майките, а като възрастни вече и себе си, всяка година озадачиваются този въпрос.
Какво може да даде на момчетата на 23 февруари в училище?

Какво да дам на момчетата на 23 февруари? Добър подарък не може да бъде напълно пустяковым, още повече, че всички дребни украшения, които са били дарени на момчетата за празника, с повече от връщане към себе момичета на 8 март , което, както е известно, точно зад ъгъла.
Това е един вид мъжки отмъщение, защото, така или иначе, но от по-интересно подаръци, получени момчета, толкова по-добре и по-отблизо те подхождат към избора на подаръци на момичетата. Но, така или иначе, за да се справят с тази задача, не е толкова просто, защото дори избора на подаръци за най-близките си, страхуваш се бърка и не се познае, а, ако става дума за приятели, а след това и изобщо има почти наново да научи вкусове приятели.
Естествено, изненади за съученици ще бъдат, на първо място, зависи именно от възрастта на хлапетата, тъй като това, което ще се хареса на первоклашке, явно не се хареса на ученика от гимназията.
Какво може да даде на момчетата на 23 февруари в училище?

Не трябва да забравяме, че ако сте решили на всяко дете даде свой, личен, настояще, то всички те трябва да бъдат равностойни, както по стойност, така и по функционалност, така че никой от момчетата, които не се чувстват пренебрегвани.
Да се занимават с този въпрос, е необходимо предварително, защото за подготовката на най-интересните и оригинални подаръци може да е необходимо време, което имате, със сигурност няма да е за ден-два преди празника. 23 февруари неумолимо наближава, което означава, че е време да се определя от избора, защото след планиране на идеи и още пари в училище трябва да се съберат, а вече след това да отидете на подаръци.

Идеи за момчета 7-10 години


Това е възрастта, когато най-добрият подарък - това, разбира се, е играчка. Интересно и творчески ще дари тематични играчки, като например набор от войници, танкове, картечници или пистолети, военни машини или детски каски.
Универсален подарък, който е подходящ за всеки мальчишке тази възраст, това са малки машини или роботи, хеликоптери или самолети. Деца по-възрастни може да даде на пъзел игри, те са с различна големина, от което ще варира тяхната цена.
Какво може да даде на момчетата на 23 февруари в училище?

Съученици в началното училище винаги ще оценят ярките комплекти с цветни моливи, химикалки или маркери, необичайни пеналы, особено с изображения на любимите си супергерои, сочни капаци за дневници и тетрадок, както и интересни карандашницы или стойки за писалки.
Какво може да даде на момчетата на 23 февруари в училище?

Мальчишкам най-ниската училище харесат и сладки подаръци, но, вместо баналното плиточки шоколад, може да се купи форма за торта или сладки във формата на малки машинки, всичко това днес правят поръчкови професионални готвачи-сладкари.
Какво може да даде на момчетата на 23 февруари в училище?

Като вариант, да се организира малко чай с тортиком направо в класната стая, момичетата могат да се подготвят за своите деца поздравителни стихчета или дори танцови номера, разбира се, без помощта на родители и клас на ръководителя тук не може да направи.

Идеи за момчета 11-14 години


За момчетата в тази възраст е най-добре, за да събере подаръците, които са в по-голяма степен ще се отрази на военна тематика. Например, в специални магазини, можете да намерите смешно колани с табели или шутливые флакони за вода.
Ако имате голям клас, в които броят на момчетата надвишава женската половина, а след това, естествено, бих искал да намерите нещо евтино, за да се вмести в един разумен бюджет.
Какво може да даде на момчетата на 23 февруари в училище?

Това могат да бъдат ключодържатели на ключовете или една острилка за моливи, но, естествено, не на децата и скучно, опитайте се да вземем нещо нестандартно, например, острилка като каски или ключодържател във формата на малък револьвера. Добра идея за такъв празник - хумор и забавни спестовната банка за монети, които също така могат да бъдат изпълнени с подходяща тематика.
Какво може да даде на момчетата на 23 февруари в училище?

Друга, много интересна идея, е да мальчишкам емоции! Ако е клас задружен, можете да всички заедно да отидем на кино или да закупят билети за момчета в цирка, в зоологическата градина или за игра на автомата. Отново, сладка маса с интересни торти и приятни думи от момичета никой не е отменено!

Идеи за момчета 15-17 години


Най-сложния и бурен възраст, когато брелком вече не порадуешь, да и е сладък прасенце закидывается в най-далечния ъгъл, където ще бъде заплатена от слоеве прах. Какво излезе в такъв труден период? Момчета в гимназия често се пристрастяват към компютъра, и, следователно, може да се опита някак да победи именно това е посоката.
Ако позволите на средства, винаги можете да изберете сладък и необикновени USB-стик - винаги малко малко малко нещо. Никога не е излишно, ще слушалки със стандартен конектор, може би, шуточного вида, има много интересни подаръчни комплекти на USB аксесоари.
Какво може да даде на момчетата на 23 февруари в училище?

Още един, макар и неновый, но все пак интересен вариант - кошници големи чаши, в които може да поръчате за печат с особен смисъл или поздравления. Необичайно презентом ще станат всички пъзели, които могат да бъдат закупени в магазини и специализирани магазини.
Какво може да даде на момчетата на 23 февруари в училище?

Още един лош вариант - да дарят всички мальчишкам вратовръзки, особено, те ще се харесат на тези, които предпочитат класическия стил. Красива вратовръзка, купени не майка и баба не могат да се превърнат в един вид символ на израстване, а като следствие, добра памет за години напред.
Може да се спрете и на добрата стара класика - книги, енциклопедии, може да опитате да приготвите колажи от снимки или като цяло да направите подаръци основно със собствените си ръце.
Отново, съвместни емоции остават добро решение и в тази възраст, особено, ако в класа всичко е добре помежду си се разбират добре. Може би това ще е съвместен поход на боулинг или на ледена пързалка, лазертаг или на кино.
Момичета в тази възраст, естествено, не без помощта на майки, могат да се пекат пайове, или бисквитки за празника, за да се подготвят интересно действащото законодателство с конкурси и оригинални поздравителни стаи за момчета.