Всичко от света на
модата
» » Къде е най-добре да пътувате за Коледа в Европа?

Къде е най-добре да пътувате за Коледа в Европа?

15-11-2014, 11:13
2196
0
Коледа е винаги ярки емоции, прекрасен семеен празник, който покрити със един ореол на загадочности и магия. Ако искате да изпитате нови емоции и да опитате да прекарате този празник в противен случай, след това главата някъде в Европа, защото именно там Коледа се отбелязва още с по-голям размах, отколкото дори на Нова година.
В навечерието на този празник, европейци активно организират празнични на панаира, където може да придобие необичайни и традиционните коледни сувенири. Такива разпродажба, предаде европейския городкам един особен аромат, който обгръща и зарежда с празнично настроение.
Къде е най-добре да пътувате за Коледа в Европа?

А какво струват много фестивали и фолклорни фестивали, когато по улиците на расхаживают maskers, а по улиците раздават безплатно греяно вино и бисквити? На такова чудо ясно си струва да погледнете, да ето само какво да изберете?
Въпреки факта, че всички католици празнуват Коледа по однотипному сценарий, във всяка страна има своите особености, които правят този празник е уникален. Къде да отидем на Коледа, за да прекарате празничните почивка незабравимо и с вкус?
Входящите туристи в популярните курорти силно се увеличават в това време, така че да се грижи за пътуването е необходимо предварително, за да резервирате стая и самолетни билети.
Къде е най-добре да пътувате за Коледа в Европа?

В последните години все по-голям успех се радват на кратки екскурзии в Европа, продължителността на които не повече от 1 седмица. Естествено, най-популярни от дата - това е средата и края на декември, защото именно по това време се провеждат най-бурните и активни фестивали.
Когато навлиза в Европа, трябва да се помни, че повечето ярморочных базари в навечерието на празници е вече почти не работят, а на 25 декември и на всички затворени, така че всички разходки и покупки трябва да се изпълни, преди настъпването на тази дата.
Най-популярни и дори се считат за традиционни френски, английски и полски коледни базари, не се колебайте, през декември там ще бъде горещо! Не отстъпва по обхват и германските панаири с техните уникални ежедневни предавания, особено в Нюрнберг и Мюнхен.
Къде е най-добре да пътувате за Коледа в Европа?

Но след католическата коледа, всичко най-интересно и вълнуващо се пренася направо в Берлин, където водят началото си най-необикновени коледни състезания, както и организовывается масово гуляние местните жители под известните Бранденбургскими врата.
Ако се събраха на почивка с децата си, а след това е задължително да отидете в една снежна Финландия, защото само там, известната по цял свят, Лапладия, където живее най-истински Дядо Коледа! Тук се провежда голям брой коледни дейности, а всеки, който желае, може лично да кажа " здрасти", да се снимат и да получите подарък от дядо коледа.
Къде е най-добре да пътувате за Коледа в Европа?

С една дума, турист там, където развихри на коледните празници в Европа, е вярно, и цените тук ще подходящи: преди зимния празничен сезон цената на туристически пакети на разстояние два пъти, а понякога и три пъти! Но, което и да се говори, това наистина си струва, в края на краищата Коледа на европейския-винаги е забавно, ярко и незабравимо!
За тези, които така и не може да реши, че му е по-близо и в коя страна е по-интересно, ние направихме малка екскурзия по основните места, където наистина си струва да посетите Коледа .

Париж, Франция


Не не е тайна за никого, че Париж е едно от онези места, което е в състояние по всяко време на годината остави в паметта трайно впечатление, но вече в коледна седмица - още повече. Тук Коледа - това е най-истинската приказка, която е придружена от традицията да украсят коледната елха, де си топки и звезди, тъй като според приданию в игли живее зелен дух.
Къде е най-добре да пътувате за Коледа в Европа?

Във всички сладкарници в града се готвят традиционни "регистър" - сладък десерт, нещо подобно на рула с крем, който полива, като истинско регистър. Ако отидете на разходка из града, това, което е сигурно да се насладите на коледни коледни елхи, украсени известните дизайнери, все пак, в края на краищата, това е истинска модна столица, тук всичко трябва да е в тренд!
Това само е знамения универсален магазин Galerie а-ла-Файетт, който е украсен благодарение на усилията на самия Жан-Шарл Кастельбажака, наистина приказно място!
Ако отидете в Париж тогава непременно посетете изложбата на миро от висшата мода, която ето вече 6 години подред се проведе в хотел Мерис, също така не забравяйте да погледнете в местните ресторанти, където можете да се поглезите с традиционни празнични ястия французите - гъши дроб с малинов сос, консомэ от черни трюфели, пресни стриди и, разбира се, сладко коледно регистър!

Прага, Чехия


Ако искате да се поглезите безплатни имбирными пряниками и традиционния горещ пунш, а след това отидете направо в Прага, на Вацлавскую площ, тук забавления за празниците достатъчно за всички!
Непременно погледни в прага зоопарк, където могат да се хранят мечета сластями, както се казва, на щастието, посетете шумен ползване кръчми и, разбира се, не забравяйте да хапнете бокальчиком бира.
Къде е най-добре да пътувате за Коледа в Европа?

А вие знаете, че хуманни чехите никога няма да се отсече на елхата, да се обличаш красивата къща, а да ги купуват в специални вани и саксии?
Дори пузатых шаран - съставка за коледните ястия - придобиват в специални големи съдове, за да в края на празника оцелели щастливци пусне на воля. Ако искате пропити с духа на този чешката Коледа, след това е задължително да отидете в Прага, няма да съжалявате!

Рим, Италия


Задължително да отидете в Рим, ако искате в най-светъл празник да бъде в сърцето на католическата вяра, а, именно, на Piazza San Pietro. Най-основното украшение на празника, естествено, действа 10-метрова елха, която всяка година присылается Ватикана в дар от една от страните на Европа.
Къде е най-добре да пътувате за Коледа в Европа?

Ако искате да видите бащата на всички католици, тогава той непременно ще се появи на балкона на своята резиденция на 25 декември, целият елегантен и празничен, задължително прочетете цялата коледна проповед.
Не вярвайки на традиционните празници на панаири, на Пиаца Навона задължително запознайте се с италианските вещици, които забавляват хората с от 1 до 25 декември, а също така не забравяйте да хапнете вкусна местните празнични деликатеси - торроне и panettone.