Всичко от света на
модата
» » Какво да на любимия човек на ден, рожден ден и други празници?

Какво да на любимия човек на ден, рожден ден и други празници?

15-11-2014, 11:18
2663
0
Пред вас отново възникна въпросът за следващия подарък за любим човек? А може да имате това, за първи път, тъй като отношенията са започнали сравнително неотдавна? А може и изобщо той просто ви харесва и бихте искали някак намекват за собствените си чувства малко презентом?
В никакъв случай дилеми не се избегне, защото в година на голям брой празници: нова година, 23 февруари, ден на раждане, всякакви годишнина, а и като цяло, понякога просто искам да се отдадете на любимия си нещо необичайно. Тези дати, винаги може да предизвика момичета мъчително съмнение: какъв подарък ще бъде по-добре, а кой и изобщо не е подходящо : "това вече съм дарила" и "това е също".
Какво да на любимия човек на ден, рожден ден и други празници?

В резултат, в повечето случаи, един: хранене в продължение на няколко дни себе си с въпроса, какво да се даде на любимия човек, в определената ви дата, Х, ние с тържествена гледка презентуем пореден малка бутилка с тоалетна вода или комплект за бръснене. Но дали нашите любими защитниците заслужават такова халатное отношение към собствените оценят дарове?
В края на краищата, те са като нас, обичат празници и подаръци, нека, дори и не много в този признати. Ако не разполагате с достатъчно идеи с какво да зарадваме хубаво на следващата тържествена дата, а след това ние решихме да представим на вашето внимание варианти, които ще могат да ви помогнат в този труден за управление на истината.
Избиране на следващия подаръци за любимия мъжете, е важно не само да изберете най-креативен и интересен, на вашия ум, вариант, на първо място е важно да се започне от тип мъже, вкус, предпочитания, житейска позиция и любимите си хобита.
Какво да на любимия човек на ден, рожден ден и други празници?

Повечето представители на силния пол ценят практични и полезни подаръци, които не просто поставишь на рафт събира прах, а които могат да бъдат активно се прилагат и да се използват. Фокусирайки се върху него професия или хоби, е важно да бъде изключително точна, да не е да не е правилният избор и да не огорчиш го безполезно безделушкой.
Например, ако вашият мъж завзятый шофьор, а след избора му прахосмукачка в колата, да поиска, а може би вече има такава или, той предпочита в това начинание на продукти от определена марка.
Изборът ще зависи не само от вкуса и предпочитанията, но и от възрастта, разбира се, това, от което се интересува момчета на 15 години, не винаги се пресича с интересите на 25-годишните вече е формирана, макар и млади, но все-пак мъжете. От друга страна, се обръща идеи за подарък за любим човек, важно е да запомните, че всички мъже почти до самата старост остават в душата на децата си, и въз основа на тази мисъл, може да се направи един нестандартен, но много интересен избор.

Млади хора от 12 до 15 години


Както и всички възраст, специален, защото в този период момче постепенно се превръща в мъж, вече не е дете, за да се играе на машинки, но все още не е възрастен съществуващата млад човек, който би стоял до някаква сигурност.
Какво да на любимия човек на ден, рожден ден и други празници?

Това е възрастта, изпълнен с активност, първите влюбленностями и още по-детински ярки, мечти, които да се сбъднат. Че на тази възраст ще има?

 • Заядлому играч и фен пълна компютърна техника може да даде добра геймерскую мишка някакъв последната модификация или клавиатурата. Там също ще се побере слушалки, устройство за свързване на външни носители на данни, диск с любимата си игра или някакъв лицензионен ключ към една от тях.

 • Оригинален презентом ще станат някакви нестандартни часовници, мъжки гривни, които обичат тийнейджъри, са възможни и шутливые варианти: афганистан : alarm clock, за тези, които непрекъснато се събуждат или часовник-бомба.

 • Ако бюджетът ви е скромен или не са встъпили в такива отношения, които ще позволят скъпи подаръци, тогава можете да направите тениска или майкой с отпечатана образа на любимата си игра или музикална група.


 • От 15 до 20 години


  Какво да на любимия човек на ден, рожден ден и други празници?

  Интересно, наситено с и незабравимо време на младостта си, в моменти, когато вече е налице определена база от знания в главата си, но, едновременно с това, във вените, така и кипи и младежи максимализм.

 • Електронна книга, таблет или айпад. Вероятно ще се намери млад мъж, който да е бил разстроен от подобен подарък, ще бъде доста трудно, но, ако той още и принадлежи към племето на интелектуалци и любители на книгата на развитие, това е-книгата е с добри показатели на екрана, ще стане най-добрият вариант.

 • Билет за концерт на любима група. Тук може да се продължи в същия дух: самолетни интересно шоу, ако той се интересува от театър, а след това, може би, във вашия град ще дойде някоя известна театрална трупа. Нередно фитнес залата, особено, ако той и без това обича да спортува, членство в SPA-салон, а какво мислите, момчета също понякога обичат да се отпуснете под действието на професионални масажи!

 • Парфюм. Въпреки баналността и простота на този подарък, той винаги е подходящо и необходимо за един млад човек.

 • Ако все пак наличието на средства е ограничен, а така искам да зарадва приятеля си с нещо необичайно, след това се опитайте да направите подарък със собствените си ръце. Например, запишете диск с любимите си музикални композиции и особено начертайте го, направете слайдшоу с вашите снимки и признаниями в любовта. Ако сте запознати с ръкоделието и някакви определени техники, например, ноември или мозайка, а след това да разруши направите кутийка за дискове или шият мила лоскутную калъфка за възглавница.


 • Законната възраст


  Какво да на любимия човек на ден, рожден ден и други празници?

  Подарък за 18 години винаги трябва да е специална, защото това е един необичаен ден на раждане, в който човек по всички закони навлиза в зряла възраст. Такъв подарък трябва да бъде наистина специален и бъде запомнящо се.

 • Бижута: сребърна гривна, тънка верига, отметка, ако човек е вярващ, пръстен-печат или пръстен-пазител. До бижута, бижута е важно да се подходи внимателно, защото не всеки мъж признава тези признаци на внимание.

 • Подходящи са добри скъп часовник, може би това ще младежки и модерни с множество функции, както и, може би, с кожена каишка и класически рамки - всичко зависи от характера на младия човек.

 • Истинска изненада може да стане нещо, което той преди това още никога не съм правил, например, да дарят сертификат за скок с парашут или полет с балон.

 • Може би той ще оцени подарък, който е свързан с неговата мания: например, добри боксови ръкавици, ако той е боксьор, маска и шнорхел, ако той обича да се потопите леко в дълбочина, качествено раница за туризъм или безжични слушалки за любими джаджи.


 • От 20 до 25 години


  Какво да на любимия човек на ден, рожден ден и други празници?

  Възраст, когато всички връзки излизат на ново ниво, пред вас е вече, сигурно, образувани и сериозен млад човек, който със сигурност знае, какво иска в този живот.

 • Подаръци с романтична наклон: специални игри за двама, които могат да бъдат закупени в специализирани магазини. Например, "камапростынь", игра, наподобяващи твистер, но някои друг план. Интересен и весел подарък на човек, който не би имал нищо против да експериментират.

 • Вратовръзка или скоба за него. Особено подходящ един бизнесмен или човек, който цени класически стил.

 • Добра запалка, естествено, ако мъжът пуши.

 • Халат. Въпреки факта, че мъжете поглезете себе си такива неща много по-малко вероятно жени, бъдете сигурни, че вашият млад мъж, ще се радвам на такова позитивна подарък.