Всичко от света на
модата
» » Какво може да даде на своите близки в Новата 2015 година?

Какво може да даде на своите близки в Новата 2015 година?

8-10-2014, 14:40
1583
0
Въпреки, че Нова година е още по-скоро, но се чудя за подаръци на близките си, близки и приятели се предварително, защото на този въпрос трябва да се подходи отговорно и внимателно. А какви подаръци ще бъдат в сила, желани и слушат през 2015 г.?

Символ на годината - основна тема на подаръци


Отдавна много при избора на коледните подаръци вземат под внимание символиката на следващата година. И това е правилно, в края на краищата изненади трябва да бъдат празнични и символичными. Тоя 2015 година ще се проведе под знака на дървена синя Кози (или Овче).
Какво може да даде на своите близки в Новата 2015 година?

Така че прекрасно овце или кози сигурност на наводнени почви рафтове на магазините в навечерието на най-важния празник. И този спомен е доста приятно и подходящо. Но в края на краищата, един сувенир великолепие няма да сляза!
Характерен цвят подаръци трябва да се съчетае с цвета на Кози-покровител. Така че, популярни ще се нюанси на синьо и синьо. И тъй като Овца дърво, дървото също може да присъства на подаръци. Този материал, между другото, практически и экологичен. Освен това, може да се поднесе като подарък някое продукт от овча вълна.

Как да избираме подаръци?


Така че, на които задължително трябва да се обърне внимание при избора на подарък за Нова година?

 • Кой трябва да е този, на когото ще даде подарък? Например, ако съпругът на жена си или с момичето на своя млад човек може да дари нещо интимно, по-добре познат поднесе нещо отвлечено и официално.

 • Възраст. Младите хора обичат всичко ново, модерно и неочаквано. А ето и по-възрастното поколение някои новости оценка не може.

 • На пода. Логично и разбираемо е, че за подаръци жени и мъже, непременно ще се различават.

 • Хоби, хоби. Ако знаете, да се увлича човек, тогава ще ви бъде много по-лесно, защото може да даде нещо, свързано с любимото си занимание.

 • Род дейности. Не си струва да даде счетоводител на калкулатор, но ето модерна електронна притурка на човек, чиято дейност е свързана с подсчетами или анализ на информация, със сигурност дойде по-удобно и да се насладите.

 • Избор на подарък , помислете си за всичко, за което някога сте говорил на получателя. Вероятно, той не веднъж е споменавал за това, че иска да стане собственик на една или друга неща. Така зарадвайте го!

 • Задължително изберете подаръци с душа! Отивам на работа, по магазините не е достатъчно. Изберете ден или два, обикалят всички магазини, вслушайте се в своите емоции и чувства. И тогава изненада точно ще бъде желано и приятно.


 • Какво да даде?


  И така, какво може да даде на Нов 2015 година? Възможности маса. Разделете всички подаръци на категории в зависимост от получателя.

  Подарък за приятелка


  Какво може да даде на своите близки в Новата 2015 година?

  Ако близка приятелка, тогава вие със сигурност знаете за нея почти всички от размера на дрехи, вкусове и предпочитания. Използвайте знанията си правилно. Ето какво можете да за да представи:

 • Козметика. Ако знаете, да се радва на приятелка или за което мечтае, дайте й това. А още по-добре преподнесите си ваучер за закупуване на козметични средства.

 • Украса. Злато дари не си струва, остави това право на съпруг /а или млад човек приятелки, а ето красива бижутерией нея може да угоди. В годината на Козата е валидна полускъпоценни камъни (особено аквамарин, оникс), както и дърво. Така че може да даде на висулка или красив и оригинален дървена гривна.

 • Нещо от дрехите си. Но такъв подарък може да се даде само в случай, ако знаете размер на вкусовете и момичета.

 • Ако често откровенничаете, а след това отидете в секс магазин и купи нещо там. Приятелка ще бъде изненадана и объркана. Само такива подаръци представим насаме.


 • Подарък на съпруга си или млад човек


  Какво за подарък на любимия човек? За това само вие знаете, така че всички карти в ръцете си. Но от банальностей тип комплекти за бръснене и бикини, с чорапи точно си струва да се откажа. Има няколко печеливши и интересни опции:

 • Парфюм. Трябва да знаете, че отговаря на вашите мъж, така че избраната от вас тоалетна вода той най-вероятно ще се оценява.

 • Подарък-впечатление. Ако вашият съпруг или млад човек отдавна мечтае да скочи с парашут, дайте му тази възможност!

 • Съпруга е напълно възможно да научи нещо от дрехите си. Така като символ на годината - Овца, това може да се купи топъл, красив и уютен жилетка от вълна от овце.

 • Ако вашият любим човек има добро чувство за хумор, дайте му нещо готино и смешно е, например, необичайни гащи с компрометирующей надпис или авторска статуетка.

 • Можете да дарите нещо, което за колата: парктроник, антирадар, дрегер, dvr и така нататък.

 • Романтична вечер. Това също е чудесен вариант, особено за двойки, които са потопени в ежедневната рутина.

 • Абонамент на поддръжка от страна на съпруга. Това може да бъде сертификат на 10 желания, например. Оригинално и много хубаво.

 • Бижута: signet, верига, гривна .


 • Подаръци за мама и татко


  Какво може да даде на своите близки в Новата 2015 година?

  Подаръци на родителите трябва да ходят с особен трепет.
  Майка може да дари на някой домакински уред или приспособление, улесняване на живота. Самата тя го купи едва ли, но се получи такова нещо в знак на внимание от собственото си дете, ще бъде много хубаво. А още може да даде на майка козметика, самата тя за себе си какъвто и да е начин със сигурност не се поглезете. Ще бъдат оценени и твърди и хубаво спално бельо.
  Татко изберете подарък-трудно, така че по-добре да се консултира с майка си. Универсален вариант - скъп алкохол или пура (ако татко пуши). Полезно е също така халат за пример. Както може да се представи с нещо, свързано с жена, възраст: електрически инструменти, набор от удочек, редовно копие в колекцията.

  Подарък на детето


  Разберете, какво иска да получи за Нова година си дете, не е толкова трудно. Просто предложете на детето си да напише писмо на Дядо Коледа и го прочетете (въпреки че чужди писма не четат, но това не е така).
  Какво може да даде на своите близки в Новата 2015 година?

  Ако детето поиска нещо нереално, тогава дайте на нещо, което е свързано с желание. Например, ако бебето желае да станете собственик на куче, може да му рибка и спомена за това, че Дядо Коледа иска да разберете, дали детето отговаря господар.
  А ето житен играчки тип пореден пишеща машина или кукли дари не струва, им със сигурност ще представи роднини. Подарък от родителите трябва да е специална. И не забравяйте ярко и празнично да си събера багажа!

  Подаръци колеги


  Колеги изглежда не са близки хора (с редки изключения), но подаръци поднесе им стойност. Дори ако това ще бъде някакъв символичен изненада, човек вече ще е хубаво.
  Няколко опции:

 • Статуетки. На работното място със сигурност ще бъде по-уютно, ако го украсяват с оригиналната статуэткой.

 • Чаша топъл с участието на кози или овце.

 • Карта памет под формата на кози или овце.

 • Интересен и удобен органайзер за канцеларски принадлежности.

 • Поставка за чаша.


 • Полезни съвети


  Няколко полезни съвета за избор на новогодишни подаръци:

 • Много хора мислят, как да се запишете при закупуване на подаръци. За да направите това отидете в магазини предварително. За седмица-две седмици преди празника цените са буквално да излети, защото всички знаят, че във всеки случай трябва да купуват подаръци, дори на доста висока цена. А ето за месец-два преди Нова година цената ще бъде по-ниска.

 • Ако е възможно, да се разхожда с тези, на които искате да изберете подарък за пазаруване. Подредете пазаруване с приятелка, отвезите майка в търговски център, "затащите" на мъжа си в магазин. В процеса на пазаруване внимавайте за човек. Ако той види нещо полезно и желано, вие ще го забележите.

 • Опаковка подарък-оригинално и красиво. Понякога разопаковане шуршащих оберток доставя огромно удоволствие, и на хората от всички възрасти.

 • Важно е и това, как вие преподнесете подарък. Правете го от сърце, душевно, не икономисвайте от топлите думи. Намерете интересно поздравления в стихове или сочините му. Както може да се приложи картичка, много ги обичат.

 • Не бързайте! Изберете един или дори няколко дни на походи по магазините. А ако сте решили да поръчате подаръци чрез интернет, направете това колкото е възможно по-рано, всичко да е представено в срок.


 • Пригответе се за Нова година предварително, изберете подаръци сега!